Valborg!!

Idag sitter jag med halsont, nackspärr och lite snuva. Inte de valborgsdrömmen kanske men jag kommer inte backa ur för det. Snart åker jag till Göteborg med Hanna och Jennfier. Vi ska såklart kolla Chalmers Cortègen ikväll. Efter det går vi nog vidare till BLVD.

Gårdagskvällen kunde varit bättre tycker jag faktist! Vi hade himls stora förväntningar, de skulle ju faktist vara på BERNS! Det skulle vara party och vi skulle få goodiebags. Det ända som stämde var att det var på Berns. Det var inget party och när det väl blev det var det inget folk kvar och sedan stängde dom bara ner allt helt plötsligt och slängde ut oss. Dålig stil! Goodibagsen bestod av en limpa bröd. TACK?! Man gör vad det blir till, så vi gav oss inte så lätt. Dancing queens är vad vi är!


Alex Schulman var på scen med Stay Ali


East Sea Miljögala

Gårdagskvällen blev lyckad! Himla skoj tema må jag säga. Ikväll ska jag och Jennifer på East Sea miljögala på Berns. Wiie! Vi ska dansa till Stay Ali! Det var så himla länge sedan vi såg dom och nu äntligen är det dags igen. På fredag kommer vi se dom igen fast i gbg på Storan. Vi är taggade kan jag säga! Men först blir det ikväll! Galan har redan börjat så vi ligger lite dåligt till med tiden... men fint folk kommer alltid sent.. aight?

"I'm a slave.....4U"


Erik och hans kompis


Hanna (Hallon) dansar som aldrig förr

Slav eller mästare?

Nu sitter jag äntligen hemma hos Hanna med en Corona i min hand och bara njuter! Vi ska snart bege oss till Huste för studentskiva. Temat är slav och mästare. Vi hade först tänkt oss att Hanna skulle hålla mig i koppel. Men nej, sen ändrade vi oss och nu är båda slavar. Vi har på oss chinos + vit T-shirt där det står på framsidan: I´m a slave... på baksidan: ... 4 U. Smart va? ;)

Tidigare idag var jag som sagt inne i stan och gjorde manikyr. Det blev jättesnyggt! Valde en korall-rosa lack. Så himla läckert! Sedan fikade jag med mamma och därefter mötte Jennifer upp oss och vi fortsatte på en liten akut shoppingrunda för ikväll och imorgon kväll. Ikväll inviger Hanna och jag min 3 party-vecka. På torsdag fortsätter den Göteborg! Ni kommer bli mer uppdaterade om vad som kommer att ske. Btw alla Budapest bilder ligger uppe på Facebook och mitt dunderinlägg kommer imorgon... LOVAR

En ny partyvecka!

Nu sitter jag i skolan för vårat internet hemma är helt knasigt! Nu har det slutat fungera helt och hållet... suck! Whatever idag ska jag för första gången på manikyr!!! och nu börjar min lektion så ja hinner inte skriva mer.... skriver hos Hanna ikväll =D

Soligt värre

Joo, nu sitter jag hos Hanna och vi + ante flummar totallt! Helgen har varit jätteskön! I lördags var jag och Hanna inne i stan och tog en liten shopping tur.... jag har hittar min STUDENTKLÄNNING!!! Jag gick mot alla min planer och köpte en på Gina, men whatever! Den är super snygg iaf! Innan vi åkte hem tog vi en öl på Medis i solen. Himla mysigt! På kvällen hade vi Sex and the city maraton! Wiie!

Ett äkta Hallon


Mitt emot Medis

sthlm

Mitt dunder inlägg kommer lite senare... har varit så himla trött och nu ska jag bege mig till Stockholm med Hanna för att njuta lite av solen!

Om ni har tråkigt så lyssna på denna låten : http://www.youtube.com/watch?v=4OPRkMAM1fA&feature=related

Surprise

Oh nooo! Jag har inte slutat skriva. Jag har haft helt rimliga skäl till att bloggen inte alls varit uppdaterad på flera dagar. Efter sista inlägget började våran Stockholm turné och när den var slut fortsatte vi turnéra i Budapest. Jag har helt enkelt inte hunnit skriva men ikväll kommer DUNDER inlägget med allt som har hänt!

Broder Tuck Imorgon kväll!!

Just det! Imorgon börjar vårt turnéprojekt på riktigt! Vi har repat in massvis med sköna låtar, så tveka inte! Kom och kolla på oss i Sverige innan vi drar till Budapest!


14/4  Broder Tuck   21:00

15/4  Sollentuna Fria Gymnasium  19:00

16/4  Broder Tuck  21:00


Missa inte chansen att se mig spela flöjt!!


Saker man ser

Gårdagen blev himla lyckad! Även fast det var väldigt folktomt, men jag och Louise intog dansgolvet med bravur! Vi träffade Matilda som var en av dom få som var utklädda till kvällens tema. Efter en lång väg hem hann jag sova i 4 timmar innan jag stack iväg till jobbet. Sista dagen idag på nästan 2 veckor!  Jag fick hjälpa till i snittet idag och gjorde iordning alla nya snittblommor och ställde in dem i  kylen! Det blev så snyggt! När jag gick hem fick jag med mig lite gamla blommor som jag kan ha och öva mig på att binda buketter. Vem vet, jag kanske slutar som florist? I alla fall ett tag sen får jag ser vart det bär av.


Jag och Louise


Världens bästa pose... GO GIRL! uhm... BOY!!


Glajjorna på!!


MATILDA!!

Vardagsmat

Jag sitter och skrattar för mig själv i soffan nu. Slog på 5:an och Wipeout. Hahaha så himla kul det är! Det kom en dansk kille med superblondt hår. Då säger Felix Herngren(som förövringt har spelat in kommentarerna i OAL-studion där vi har ljudteknik!!) : ÅÅh nu blev jag genast sugen på Kalles Kaviar! Hahaha jag skrattar fortfarande! Så himla klockrent! Oj nu har jag bråttom!
Puss&kram vi syns på stan!

Stundent skiva!!!

Efter ännu en dag på jobbet ska jag nu gå på min första studentskiva! Wiie! Det ska bli himla skoj! Det är handelsprogrammet som har sin studentskiva på Café Umbra vid slussen. Temat är "så har du aldrig sätt mig förut". Jag kommer vara ganska tråkig och inte klä ut mig. Jag kan bara säga att jag har en ny tröja på mig som ingen har sätt mig i än. Har verkligen tänkt på det här hahah. På min skiva kommer jag därimot klä ut mig. Det lovar jag! Vi har ju temat "Hjältar och skurkar". Undra vem jag ska vara? Nu måste jag börja göra mig i ordning, har haft en perfekt förfest med te och tårta. Mums! Bilder kommer imorgon!


Borlänge i sommar kanske?

Vet ni vad jag precis gjorde!!!!??? Bokade Peace & Love biljetter!!!! NU är det spikat och klart att jag kommer få se The Kooks igen! Håkan Hellström kommer såklart också och Slagsmålsklubben! Nu återstår bara att boka Way out west, men det får ske lite senare. Där kommer jag bland annat få se Band of horses (!!!!) och Arctic Monkeys!

Men sålänge... Vi ses i Borlänge i sommar!!!

Glad Påsk!

Glad Påsk allihop!
Hoppas alla har fått stora påskägg! Själv har jag faktist fått 4 stycken!! Inte illa de inte! Mamma hade gjort precis som hon gjorde när vi var små. Nämligen, när jag kom hem från jobbet så möttes jag av ett garnnystan som låg vid dörren där hälften var utlagt i en hinderbana i hela undervåningen. Jag och Gurre fick klättra över stolar och krypa under bord... Tillslut kom vi fram till en skattkarta. När vi väll klurat ut var skatten kunde ligga hittade vi vårat påskägg! Mums!

Måste bara berätta... Jag ringde pappa när jag åkte hem (han bor i Göteborg). I slutet av samtalet sa han:
(Pappa) - Just det! Hälsa Gurre att de var en smart idé med påskäggen i trädgården..
(Frida) -  Vadå? Vilket påskägg?
(Pappa) - Jo, men dom ni lagt i trädgården..
(Frida) - Va?!
(Pappa) - Jag letade i hela huset och ni hade inte lagt något där, så då tänkte jag att ni måste lagt de i trädgården?
(Frida) - HAHAHAHAHA

 Ibland undrar jag vad han får allt ifrån. Jag lovar dig i alla fall pappa, att du kommer få ett påskägg nästa gång vi ses!


Gurre 17år

Grattiiis till lillGurre som fyller 17 år idag! Självklart blev det packetuppning och tårta på sängen.


Flower power

För er som inte vet att jag är lite blomtokig så jobbar jag i en blomsteraffär. Nu har jag utvecklats lite och får jobba mer i snittet! Så himla skoj! Jag gjorde en liten påskbukett till mamma idag. Blommer gör en verkligen glad! Idag blev också vårat påskris klart! Så nu är det påskfint här hemma och just nu vill jag bara sätta mig och kolla Criminal Minds, dricka glamour-te och äta mina lindt påskägg. Så de ska jag göra nu!


All to shit

Kvällen igår vart väll inte den bästa om man säger så... Vi hade all otur man kan ha och alla kvällar i världen kommer bli bättre än denna! Det började med att alla backade ur så de vart bara Hanna och jag som gick ut. När vi kom till Ego slutade dom släppa in folk när vi kom fram. Min vanliga tur.. Så vi åkte till Baba sonic istället vid 12, där är det världens kö!!! VI står där o velar till halv 2 (vi har fortfarande inte kommit in). Då beslutar vi oss för att åka hem. Vi går till T-banan, den är stängd! Vi går till Södra station för att hinna med sista tåget som inte ens går. Sen ringer Jonna, hon kliver just på natbussen vid Baba. Hanna och jag springer till Slussen och hinner precis med! Sen tänkte vi äta på Mc Donalds, men dom stänger såklart precis när vi kommer fram. Tur i oturen för våran buss kom in precis då. Efter en och en halv timme på bussen kommer vi äntligen till märsta och tar en taxi hem. Då är klockan 4 och vi avslutar allt med ett Gossip Girl avsnitt! Vilken lyckad kväll...

EGO

Nu är det bestämt, eller enligt mig iaf. Vi drar tll EGO ikväll! SÅ ta på dig finklänningen så ses vi!


We have to dance!

Jag avslutade min jobb-dag igår med en fika på Valvet i Sigtuna med Hanna och Janina. Vi hade som vanligt mycket att prata om. Även fast vi inte träffas varje dag, håller vi oss ändå uppdaterade med våra "små" fikor tillsammans. Så mysigt! Jag tog som vanligt en sallad. Där ingår det sallad, tomat och gruka, sen får man välja 5 bonus saker som gör just sin sallad speciell. Min standard är den godaste som finns!! Nudlar, kidneybönor, gröna oliver, keso och croutonger. Mums!

I kväll blir det utgång! Vi vet dock inte än vart det bär av, vi har iaf bestämt staden: Stockholm.


All work work!

Idag är jag uppe med tuppen! Såklart har jag varit så generös att jag har tagit åt mig för jobb hela veckan, tisdag till söndag. Men för de tänker jag inte vara tråkig! Jag har redan lite planer på saker som gör vardagen lite roligare. Resultaten kommer ni få höra om. Idag kommer min friend Freddie från gbg upp till sthlm! Hoppas han har tid att träffa mig med sitt hektiska schema! (http://freddiejohansson.blogg.se)

Ha de gött ditt kött


Live från SJ

Nu sitter jag på tåget till Stockholm! Som vanligt hade vi det stressigt ända fram till de sitsa minuterna, vi kom fram till centralen när de var 7 minuter till tåget skulle avgå. HJÄLP!! JAg fick springa med allt mitt bagage till min vagn som naturligtvis låg längst bort och pappa fick springa till Espresso House och köpa en räkmacka, en stor latte och en hallonmuffin till mig. Lagom till helgens lyckade kalas så välter jag såklart ut min latte på golvet så hela vagnen luktar kaffe nu, men det bjuder jag på!

Överrasknings PÅSKÄGG!

Jag har varit extremt dålig på att blogga, men nu när jag äntligen har fått tillbaks min kära dator (efter 15 veckor!) tänkte jag att jag skulle ta en titt på hur min blogg såg ut. Jag möttes av en glad överrasking!! TACK JENNIFER!! SUPERSNYGGT!!! =D Ett perfekt bloggpåskägg!

För tillfället sitter jag och äter en frukost i Onsala för att sedan återvända till Stockholm. Jag ska åka tåg för att variera mig lite hade jag tänkt.

RSS 2.0