Bon Noël


Dan före dopparedan

Är på väg till Gbg för en mysig julhelg, Som alltid maxar jag mitt schema men jag längtar till punkten då jag ska sätta mig ner och skala klementiner i massor och bara slappa.


Julstress

Sedan jag landade i lördags på arlanda har jag jobbat konstant. Hann vara hemma i 3 timmar innan jag skulle åka iväg till jobbet igen, men nu är det bara två dagar kvar sen blir det Göteborg och julledigt! Smygfotade Juicy coutures julgran och jag vill ha en likadan plus trappan i mitt hus. Mer om New York blir det imorgon om jag inte försover mig.


Rockerfeller center

Nu har vi äntligen landat i New York! Igår gick vi och la oss till sängs redan halv 9 på kvällen men hann med en tur till Rockerfeller center där vi bokade biljetter till ikväll för att få en fin utsikt över hela staden och kollade in den fina skridskobanan och deras omtalad julgran som hade ett gäng med lysande kulor på grenen. Hann med ett jobbigt besök på Forever 21 också. Vi blev överglada när vi såg butiken på Times Square men möttes av 4 våningar med kaos! Men lyckades ta mig ut med en jättefin tröja!


partydänga


Our own way


brooklyn we go hard

Jag är så himla efter ibland alltså! Såg att Serenades spelade på debaser igår. Kände igen namnet och tänkte att det måste vara från nyhetsmorgon jag sett dom, bara för att jag är besätt av de just nu. Tog på några låtar och jag hann tänka "fan va bra tv4 är asså... att man kan hitta nya bra band där liksom" sen kom jag på att det är ju shout out louds sångaren och krunegård.

New York New York

På tisdag åker jag, Hanna, Kärran och Gurre till New York! Är så himla megataggad! Jag och Hanna har försökt komma i stämning genom att kolla igenom alla Gossip Girl avsnitt. Jag vill göra ett nytt försök till en lunch på steps of the met. Förra gången jag var i New York köpte jag med mig en macka och en latte och satte mig på trappan. Men tydligen har dom vakter som går runt och vaktar den där jäkla trappan och enligt dom får man inte äta där. Frågan är om jag satte mig på fel trappa eller om Gossip Girl har klätt ut sig till vakter och lurat dom riktiga vakterna att dom ska ta deras pass under lunchen. hmm.. Iaf, jag har gjort en låååång shoppinglista och i stort sätt kommer alla mina shoppingpengar gå till en och samma affär, nämligen Lindt. Haha hela min resväska ska vara fylld med choklad när jag åker därifrån.
(Hanna, lägg märke till mitt fina armband!)

Just like christmas

Igår på jobbet skulle jag snitta en jäkla amaryllis stjälk och tittade ner på kniven och ser att den är jäkligt nära mitt finger. Står kvar med blicken och ser att samtidigt som jag snittar blomman så ryker en fin liten bit av mitt finger också. Det är ju ingen megaskada men lite mindre Frida i världen. Alltid lika sorgligt.
Jag vill ha jul och snö! Här är en av mina jul favoriter!

Party latte

Tänkte återgå till min gamla vanor och skriva om party och latte. Har dock inte blivit så mycket party på sistone. Jobbar som en gnu på blomman ska ni veta. Har blivit lite gammal också så orkar inte vara ute till 7 på morgonen och sen upp och jobba. Men jag ska bättra mig! Iaf här under ser ni en fin liten bild på en älskad latte. Mamma kom in på jobbet i veckan och gav mig en liten uppiggare. Så himla gott! Nu kan man ju undra varför jag är uppe så tidigt? Satt nämligen uppe hela natten och drack latte med mitt hallon, och nu kan jag inte sova! Nej skämta bara. Jag skjutsade mamma till Arlanda. Tyckte hon behövde en flygtur idag så jag kan sitta här och njuta av mitt morgonkaffe och nyhetsmorgon alldeles själv.

 


urban cone


RSS 2.0