chockartat

I helgen kan man säga att vi hade rejällt med medvind. Det största seglen hade vi hissat i topp. Vindfulla av ivrig längtan till en fullspäckad helg på Sveriges framsida. Innan vi ens hann lätta ankar dog vinden ut chockartat. Bilder från helgen kommer imon.
Bon nuit!


Våran partyfredag i gbg

Igår var en dag att minnas. Eller? Dagen började med att jag hade missförstått min chef. Jag trodde jag började 12 men jag skulle va på jobber 10. Jag kom till jobbet 11, skulle egentligen jobba till 16 men ack å ve, jag tror jag hade fel. Sluta med att jag fick köra till stängning. Hanna och jag fick stressa till vårat tåg som visade sig vara försenat. Vi trodde vi skulle missa vårt tåg till gbg men det var också försenat från 20.10 till 20.40. Sen ändrade dom tiden till 20.30. Vi fick helt plötsligt bråttom och sprang till Espresso House och köpte latte och muffins och sen ut i kylan på perongen. Klockan blev 20.35 sen 20.40. Vi trodde vi hade tagit fel på spåret för vi stod helt själva på perongen. Sen ser Hanna att det står 21.30 och inte 20.30! We like! ......not! Efter lite mat i magen blev vi på bättre humör och tänkte att detta kommer gå fin fint. När vi väl står och väntar på tåget i rätt tid försvinner tåget från skyltarna och är helt spårlöst borta. Ett spöktåg? Det var frågan som dök upp i våra huvuden. Det blev panik på perongen och alla ville in och klaga. Lagom till när tåget skulle vara framme i gbg har vi fått ett hotell rum och en ny biljett till dagen därpå 9.14. Vi röjde på hotellet och levde som rockstars. Hotellfrukosten smakade mums imorse och det var bara att gå över gatan så var vi framme till tåget som såklart också var försenat! Men nu, äntligen sitter vi här och dricker vår efterlängtade latte 13 timmar försent. SJ på vintern är det nya svarta.

festivalsommar

Jag tror jag kommer gå under! Mitt spotify har avinstallerat sig själv och jag kan inte installera det igen! Varför händer detta mig?!?! Jag måste ha min musik nu!!! Hjälp mig någon!

Igår klickade jag iaf in på alla festivaler som kommer i sommar... Jag blir alltid lika stressad varje år jag ska välja vilka jag vill gå på. Redan nu vill jag åka till alla festivaler. Tänk hur det kommer bli när alla band har släppts. Det är svårt, för man vill gå på dom festivalerna med bäst artister samtidigt som man vill gå på dom man gått på innan eftersom de har vart så kul. Men ett som är säkert är iaf Way out west, Hanna och jag ska gå på wow tills vi dör. Tänk när ni ser oss där med våra rullatorer. Sen ska jag åka dit min man kommer, Luke Pritchard. Så vi får se vart han leder mig.

Nu tror jag att min dator tänker ge upp.


give me a secret and I'll tell you

Denna nyheten räddade min dag! Som alla ska veta vid detta laget släpper Shout out louds nytt den 24 feb. Andra viktiga datum som bör skrivas in i kalendern är: 3/4, 14/4, 15/4 och 17/4 . Dom spelar nämligen i Köpenhamn, Oslo, Gbg och Sthlm då. Sen kan jag meddela att dom kommer spela på hultsfred och arvikafestivalen i sommar. Be there! Jag är så grymt taggad så det finns inte!


ACE

Igår dansade Hanna och jag in på ace som hade 4års kalas. Det var nog den roligaste kvällen på länge!






Tomorrow I'm dead

Min lillasyster 9 år. Visst är hon för gullig!


Chai latte

Jag invigde nyss min julklapp från Gubben. Chai latte! Hur gott som helst och smakar precis som Espresso House. Kanske för att den kommer därifrån men ändå. Jag kunde ju misslyckats totalt. Så nu mina vänner när ni kommer på besök hos mig kommer jag bara bjuda på chai à la frida.


hold a hand for cover



Jag har verkligen fastnat för detta bandet. Lyssnar på dom konstant och tröttnar aldrig som tur är. Idag börjar jag klockan 2 och det är så grymt skönt! Ska äta lunch med mamma och Annika på farbror blå snart och efter jobbet ska Hanna och jag vara duktiga och gå på PT'n på sats. Hoppas ni får en toppen dag!

Nyårsafton?

Idag jobbade jag min sista dag på fältöversten. Lite sorgligt samtidigt som det är skönt. Haha! Igår var en rolig dag. Det kom in en gullig liten tant på jobbet igår. Hon tänkte köpa en liten bukett till nyårsafton?! Vi blev lite chockade och sa att det inte var nyårsafton idag. Hon ba nähä är det imorgon eller i övermorgon? Vi ba nej asså det är den 16 januari idag. Hon ba jaha... Men hon skulle fortfarande på middag så hon köpte blommor iaf.

Kvällen på ACE blev lyckad. Orkar inte skriva ner allt utan nöjer mig med att den blev lyckad.




framsteg

Idag är det tulpandagen så köp massor av tulpander idag! Igår gjorde jag min första gravdekoration på jobbet.


What did we do before

Är så himla taggad till helgen! På lördag blir det reunion med the magic 3 på ACE. Vi ska ut och röja dansgolvet likt aldrig förr. Dödselectro kommer upp från gbg och spelar i storstan. Kommer bli grymt! På söndag blir det update om lördagens äventyr. Klicka här om ni vill höra Jenny Wilson.


shopping

Nu är jag äntligen hemma igen. Gick runt i stan och letade efter kläder. Hittade ett par leggins, en snygg tröja med puff-ärm och ett snyggt halsband. Efter shoppingen gick jag till saluhallen på östermalm och köpte sallad. Så himla god! Dom hade som i Sigtuna att man själv kan välja och vraka vad man vill ha i. Först fick man välja mellan pasta, bulgur och couscous. Sedan kött eller fisk och efter det 3 tillbehör. Utöver dessa 5 val fick man sallad,tomat, paprika och gurka. Själv valde jag pasta, tonfisk, avokade, soltorkade tomater (av mini tomater) och fetaost blandat med örter. Mums!

dagens dubbel

Nu har jag provat outfits för dagen, men jag velar fortfarande mellan dessa 2 . Ska jag ha min mys-outfit eller outfit 2 när jag åker till stan???

Mys-outfit

Outfit 2

Too cold to touch it

Idag är jag ledig! Innan jag åker in till stan för lite shopping till helgens äventyr vill jag bjuda er på lite skönt musik från The temper trap. Lyssna på orgeln i början av Love Lost, frida like this.


Karaoke och Magenta

Kom precis hem från familjen Bender där vi hade tjejkväll och kollade in "flickan som lekte med elden" och åt massa gott. Orkar inte skriva en långdragen text om fredags kvällen men här kommer en snabbis. Vi firade Håkan på en karaoke resturang i Sollentuna. Himla skoj var det. Blev dock ingen karaoke för min del och tur det för alla andra. Vid halv ett tog vi en taxi in till stan till Magenta. Där hade dom bra musik! Vi dansa och hade en lyckad kväll! Bon nuit!





Sweet

Efter 10 timmars festande, 3 timmars sömn och 7 timmars jobbande ser man inte fräsch ut. Vi vet. Hinner inte skriva om gårdagen nu men det kommer bilder och story snart. Såg nämligen att hundtricket börjar nu och ska flytta min viloställning från sängen till soffan.


Bring on the evening hours

Hörrni! Lyssna och njut! En sån himla bra version av Girls just wanna have fun.


you got your head among the clouds

Jag har en "good feeling" känsla i kroppen. Tränat, tagit lattefrulle med mamma, legat på spikmattan och softat och bokat in körlektioner. Nu jäklar ska mitt körkort bli klart! Jag älskar att planera och skriva in saker i kalendern och jag känner på mig att 2010 kommer bli ett grymt år. Mitt nyårslöfte är att våga ta risker och göra saker som jag egentligen inte skulle göra. Rock your socks off!


Träning is back

Just nu känns det himla bra! Hanna och jag var på sats efter jobbet och tränande. Beach 2010 here we come! Imon är det upp tidigt och på med träningskläderna igen. Nu är båda taggade till tusen och vi ska klara av detta träningsår fullt ut! Vi har också en hemlig plan som jag inte kan avslöja än, men vi har research-at ikväll och det ser bra ut. Det kommer bli två tuffa månader nu framöver och vi SKA fixa detta nu! Nu blir det sängen och Elsas mode för min del.

Den suger i början, men refrängen!

minus 20

Jag är på sååå dåligt humör. Missade bussen efter jobbet och åkte den långa bussen hem. Fick gå i en kvart i 20 minusgrader och jag höll på att dö. Mina tår var som isklumpar och jag kände inte mina ben eller min näsa samtidigt som jag fick gå runt med världens jobbigaste väska. När jag kommer hem kunde jag nästan inte ta av mina kläderna för jag hade så ont i händerna och min näsa var vit på toppen och benen var alldeles röda. Trodde jag kom in i värmen men det var bara 17 grader hemma! På allt är jag mer än övertrött. Har tagit fram the BIG te kopp och hällt grand hôtel te för att få upp både värmen och humöret.

Update

Okey här kommer en snabb update. Hanna har låst in mig i hennes källare... Hjälp! Fast vi har det ganska mysigt. Vi äter semlor och läser högläsning ur Elsas mode och dricker te. Kommer en större update ikväll! För nu måste vi springa till bussen!

RSS 2.0