skinny love


I told you to be patient
I told you to be fine
I told you to be balanced
I told you to be kind

Pour a little salt we were never here




Press Hold


Johnossi!


Balla Lykke Li!


Hanna och kussen Moa


Lilla gubben Jennifer


MGMT!

Dance Dance Dance

Åh herre gud vad jag är glad! Har precis ätit världens frukost och ska snart pallra mig till jobbet. I fredags hade vi så himla kul! Vi dansa och dansa och dansa! Johnossi var bra, Lykke Li var bättre men Mgmt var bäst! Lykke gör så sjukt bra konserter att man bara ler hela tiden. Inte nog med att hon är såååå cool på scenen, hon gjorde också duetten med King of leon låten Knocked up. Den har jag inspelad och jag måste lägga upp den så ni får se hur bra det är! Efter Lykke blev det en stund i öltältet och sen började Mgmt! Världens jubel bröt ut och vi dansa oss genom hela konserten! Så himla härligt! Näst sista låten var Kids, då hoppade hela publikhavet i kombination med spöregn! Kan det bli härligare? Bilder kommer ikväll, så håll utkik! Ha en toppen söndag allihop!

megahits bra

TAGGAD TILL TUSEN! Det är vad jag är nu! Kan inte fatta att jag äntligen ska få se mgmt! Jag sa till mig själv i våras, den festivalen som mgmt ska spela på där kommer jag också vara på! Och that's true! Som grädde på moset får jag se grymma Lykke Li igen och Johnossi! Idag kommer bli en toppendag!

See ya later!


She was close, close enough to be your ghost

Nu har jag lyssnat in mig på Arctic monkeys nya skiva och det är en låt jag fastnade för med en gång som jag kommer ihåg att dom spelade på Way out west. Cornerstone heter den, så himla bra låt! Jag storstädade mitt rum idag och nu får min dator åter igen plats på mitt skrivbord. Sitter och kollar på min anslagstavla där jag har massor av roliga saker. Bl.a. ett plektrum från The Hives när dom spelade på Grönan förut, en vindruvsklase från Make up store, massa fjärillar från Coldplay konserten och lite tidnings utklipp av saker som jag vill ha. Har spanat mig in på dom där Louis Vuitton skorna som har samma model som converse fast me LV-loggan och knallrosa skosnören. Så himlans snygga! Dom VILL jag ha!

work it baby

Jag ska börja ett hälsosammare liv nu efter min partyfyllda sommar. Har börjat riktigt bra. Börjat dagen med att kila ner på sats och sprungit lite för att få igång kondisen igen. Nästa vecka blir det massor av olika klasser på sats, yoga, afrodans och pt-cirkel. Yeah! Ska bli riktigt kul! Mamma och jag håller på att planera en eventuell New York resa i höst! Var där förra hösten också och jag vill verkligen tillbaks! Central Park är ett av mina favoritställen. Även fast det ligger mitt i New York bland alla skyskrapor, sirener och taxibilar så blir man helt avskärmad från stadsmiljön när man går där. Det kryllar av ekorrar som poserar framför kameror. Haha det är sant! Det är precis som att de vet att folk vill fota dom och när man tar ner kameran springer de iväg. Jag har redan planerat lite shopping på Juicy coutour, Chanel och M&M's när jag kommer tillbaks till NY!


Popaganda 2009


Nu är det skrivet och klart. Jag ska få se MGMT!!! Vi tjejer köpte precis våra biljetter till popaganda festivalen som går av stapeln nu till helgen! Ser verkligen fram emot det! Btw, idag trillade det ner en liten fin överraskning i min brevlåda. Nämligen Arctic Monkey's nya skiva Humbug. Vi fick höra lite smakprover på Way out west och det lät toppen!



coco chanel


Ni har väll inte missat att det snart, om exakt 14 minuter, börjar en serie om modehuset Chanel. Ballt! En serie i fem delar som man inte får missa. Hoppas den är bra!






Missa inte heller filmen "Coco avant Chanel" om Coco Chanels liv.



helvete

Jag är så extremt irriterad och frustrerad! Usch! Vet verkligen inte alls vad jag ska ta vägen... I morse tog jag tjuren vid hornen och traska mig till arbetsförmedlingen. Det var inte alls kul och det är därför som jag är så himla deppig. Jag hatar Märsta! Jag mår psykist dåligt av att vara där och jag måste bort från det! Tur i otur är att jag bor i Sigtuna men för att ta mig nån annan stans tillexempel in till stan måste jag ju ta den där jävla vägen genom Märsta. Usch usch! Genom att vara på arbetsförmedlingen blev jag inte direkt mer taggad på att skaffa ett annat jobb. Jag kommer inte vara kvar där länge! Det lovar jag! Under min resa hem blev jag lite hämndlysten för allt som har hänt i sommar hehe. Jag känner mig utnjutad av flera kompisar och jag har bestämt mig att vara som Grynet och inte ta nån skit! Så ni som känner mig väl kommer få ett roligt samtal idag =) Så nu har jag fått ur mig detta, nu ska det fikas :D

back to sthlm

Idag satte jag mig på ett tåg som tog mig tillbaks till sthlm. Det är både skönt och inte skönt att kommer tillbaka. Innan har det varit så skönt att bara åka till gbg och slippa allt här i sthlm, men nu känner jag lite tvärtom. Man kanske inte ska vara på samma ställe för länge, iaf inte jag. Nu ska jag kolla utomlandsresor för att komma bort från Sverige!


GUD VA KUL VI HAR DE!

Denna dagen var vår sista "sommarlovs"dag. Inte för att vi kommer börja skolan eller börja jobba, men vi ska iaf försöka göra något vettigt av vår dyrbara tid detta året och imorgon ska vi ta tag i alla våra planer, drömmar, fantasier, mål och försöka förverlkiga dessa! Det ska bli himla skoj! nu har vi tagit det väldigt lungt en lång, längre tid och det har fört med sig massor av possitiv energi att göra lite nytta och komma framåt i livet. Vi var på Heaven 23 idag och hade det riktigt trevligt! Vi satt på barstolar vid fönstret och kollade ut över Göteborg! Så himla ballt må jag säga! Vi märkte båda att vi inte vill leva ett påklistrat liv när det kom några 20-åringar och satte sig bredvid oss och var så jäkla jobbiga! Så oäkta och dryga! Folk som försöker vara överdrivet trevliga och "snälla" för att verka som den personen som alla vill vara med, just den sortens människor är jag så himla trött på! Jag bryr mig fast jag egentligen inte borde, men men vi har det himla skoj ändå! Iaf, när vi kom hem efter att ha gått en härlig sommar/hösten-är-på-g-promenad genom Göteborg så lagade Hanna och jag en tre rätters middag till min farmor och min gudmor Brita + pappa och Eliza. Middagen blev lyckad och jättetrevlig! Nu ska Hanna och jag bänka oss framför soffan och kolla på en film som ännu inte är utvald. Mysigt värre!


Fan va kul vi har!


Heaven 23

Hanna och jag är tillbaks i Onsala och ska nu bege oss in till Göteborg för att unna oss en King size på Heaven 23! Hinner inte skriva mer nu, men balla bilder kommer senare!

mästerkockar!

Jag kan säga att det gick hett till i köket och resultatet blev kanon! Till förrätt blev det lax-toast med räkor, därefter blev det lövbiff med färskpotatis och en supergod sommarsallad med fetaost, soltorkadetomater, oliver och äpple. Haha mums vaaa! Till efterrätten blev det Hallons special som är glass med schteekta äpplen i kanel och socker. Vi hade verkligen en riktig långmiddag! Tiden rann iväg och när klockan blev 12 bestämde vi oss för att gå till sängs och här sitter Hanna och jag och kollar in mongokort på oss från tiden i Skärhamn. Så himla roligt!


Sista sommardagarna

Åh! Det är så himla skönt här i Skärhamn! Hanna och jag lagar frukost, lunch och middag till pappa och Eliza och mellan köksrycken ligger vid nerdanför huset i vår privata vik och solar och badar. Så otroligt avslappnande. Ikväll ska vi överraska med tre rätters middag som vi ska planera vid klipporna. Vi kommer dokumentera lagningen ikväll =) Jag känner att jag måste visa lite bilder på hur det ser ut här. Det är så himla fint och vi har haft 2 fantastiska kvällar i rad med blixtar vid horisonten och helt stjärnklart!


Vårat favvo ställe =)




Himla fin solnedgång från våran balkong!


Just de! Vi testade Espresso House i Stenungsund. Supermysigt med havsutsikt! Där kommer många latte drickas =)


Sommar låtar

Yes, nu kommer sommarminnen! Lyssna och njut =)


skäret

Jag har inte skrivit på jag vet inte hur länge, men väldigt länge! Nu sitter jag i Skärhamn tillsammans med Hanna och vi tänker tillbaks på en toppen way out west weekend med Jennfier! Vi ska ha en telefonkonferans snart, vilken dag som helst! ;) Igår var en sådan perfekt sommardag! Vi låg hela dagen på klipporna och solade och badade. Jätteskönt! På kvällen/ natten kom det in ett superoväder med blixtnedslag! Det var så härligt att stå på balkongen och kolla ut över havet och se blixtrarna slå ner i havet! Skit häftigt må jag säga! Nu ska vi ta en sväng till Stenungsund och kolla in Espresso House! Har hört att det ska vara asballt!

Way out west


Way out west


Way out west - sushi!

RSS 2.0