Hanna's surprise

Jag har lärt mig en ny låt till på gitarren... Igår var det swallowed in the sea med Coldplay och idag blev det all around the world med Oasis. När jag satt och spelade Coldplay så upptäckte jag att det var samma ackord som Oasis. Haha! Så enkelt var det. Jag är grym och äter pumpapaj. Haha! Det lät som ett dåligt rim.

Hanna är också med på julfesten på lördag! Kan det bli bättre? Japp de kan det. Vi ska åka limousin från the flower country in till stan och dricka skumpa.
Talk to Diva!

första advent

"tänd en mus och låt den brinna, låt alla råttor försvinna det är mörkt nu" Bara 2 personer som vet var den låten kommer ifrån, St. Anton.

Well well, mina händer är alldeles förstörda efter jobbet idag. Kalla och torra. Vill bara trycka ner dom i en hink med handkräm. Annars har helgen varit helt okey, taggar inför torsdag när jag är ledig och nästa helgs julfest med jobbet. Jag känner mig jätteduktig idag faktist. Hanna inspirerade mig med sina lunchlåder idag så jag ställde mig och lagade en ny pastarätt. Det skulle blivit wok, sweet and chili sås och pasta men det fanns ingen wok hemma så jag tog falafel istället. Gud så gott det blev! Jag mumsade i mig pastan och kollade Gossip Girl. Sen tänkte jag gå och lägga mig men istället startade jag itunes och hittade massa gamla låtar som jag inte lyssnat på evigheter (eller sen spotify blev en del av mitt liv). Hör och häpnad: jag tog fram gitarren och letade upp lite tabs och lira lite Coldplay. Första gången sedan väldigt väldigt länge. Det gick faktist förvånandvärt bra. Nu ska jag kolla på SOS Gute som jag missade i torsdags och äta juleskum.

what to do

Antingen är jag på Berns den 3.e mars och kollar in La Roux eller så är jag i Norge och luktar fisk.


Work it out


Thanksgiving day

Ikväll har jag firat min första Thanksgiving day. Familjen Bender bjöd på sina traditioner och jag har nu smakat sweet potato, stoppad turkey och pumpkin pie bland annat. Jag gillart!


Moondag

Herre säger jag bara. Filmen var så himla bra. Jag hade inte hunnit läsa klart boken, men jag hängde inte läpp för det. Kom på att när jag såg första boken på film visste jag redan allt som skulle hände och såg vad de inte tog med och blev irriterad. Nu därimot vet jag vad som kommer hända i boken eftersom jag såg filmen innan jag läst klart boken. Filmen blev mycket bättre när man inte visste vad som skulle hända. Jag var nervös i stort sätt genom hela filmen. Så grymt bra!

Jag morgon surfar och lyssnar på hip hop.

New moon

Imon kväll är det jag som ser New Moon med Hanna och Gubben. Jag längtar!


Jimmy Choo

I söndags efter jobbet tog jag en sväng förbi HM för att kolla in Jimmy Choo. Jag hade skorna i sikte och gick raka vägen fram och provade... minsta storleken var 2cm för stora! Om jag ändå hade större fötter. Det är så himla jobbigt med skor för mig. Så jag köpte två snygga armband och en liten party-väska istället. Fick en superstor kasse till mitt lilla shoppande. Det var skoj.
 


Torsdags mys

Jag sitter nu och njuter av mina Lindt kulor med apelsin smak. Mums! För en minut sen trodde jag att Gurre hade ätit upp alla mina lindt, men mamma hittade dom sen. Tur kan man säga. Ikväll ska Hanna och jag äta lussebullar och kolla Gossip Girl och Sex and the city!


pre julmys

Nu sitter jag på tåget tillbaka till Stockholm. Det blev en snabb visit här i gbg men jag har inte slösat en minut. Igår åkte jag först in till Kungsmässan medans jag väntade på pappa. Jag sprang till bussen och såg till min förvånging att västtrafik hade spikat upp tv skyltar med uppdaterinhgar för busstider. Min buss var försenad en minut som tur var. Yes! När jag skulle stämpla var mitt 100-kort trasigt och busschaffisen med. Han ville inte släppa på mig om jag inte betalade 29 kr och jag hade bara 20 kr på mig... Inte bra. Han kläckte ur sig en spydig kommentar när jag frågade om jag inte fick åka med: Du får ta nästa buss och se om han släpper på dig. Jag vände på klacken och gick ut, men en snäll liten aranäs grabb slängde fram en 50-lapp och betalade. Så himla snällt!



Sen åkte pappa och jag in till stan för lite "julshopping". Vi tog en julfika på omtalade Esspreso House. Tomtelatte, pepparkaksmuffins och julmacka. Mums! Julkänslan var på topp med den kalla luften och julskyltningen. Efter tomtelatten gick vi till NK och köpte ett par stövlar till mig från Tiger. Super snygga! Köpte även en mysig kofta från Zara. Visar bilder på de senare.

Kvällen till ära hade jag bjudit in farmor,Brita och Jack på middag. Pappa lärde mig laga gönpasta som är en specialitet här på västkusten. Kvällen blev verkligen lyckad!

påväg ner to gbg

Jag glömde mina skor. Det känns så himla jobbigt jsut nu. En liten skit sak egentligen men det tog hårt. Idag hade jag en sur kärring som hade betalt 10kr för mycket för några cyklamen. Hon ringde och var grinig och tyken. Så fort jag försökte hjälpa henne eller säga vad hon skulle göra avbröt hon mig och börja tjafsa. Jag orkade inte lyssna på hennes tjat och la på luren. Usch för sånna människor. Btw, jag sitter på tåget till gbg och jag hade planerat att göra massor av saker nu under resan, men jag orkar inte. Framför mig ligger december numret av amerikanska Elle som mamma hade köpt hem till mig från New York. Jag orkar inte öppna den. Ska nog sova lite gran. Det är sjukt sköna stolar i första klass, haha...

Update

Inatt drömde jag en dröm. Jag drömmer alltid numera. Det jag drömmer om är så verkligt att det nästan är sant. Jobbigt. Det känns inte som jag sover. Jag har tänkt lite på mitt drömmande, att det är som en bok. Jag kommer ihåg alla små onödiga detaljer som man egentligen inte tänker på, men det är dom som jag tänker på mest.

Igår så var jag och Jennfier ute en sväng som blev en kort sväng fast ändå lång. Vi skulle hamna på Debaser eftersom Smk var dj. Vi hamnade istället på Ego. Varför vet jag inte för det är så otroligt tråkigt där. Sen träffade vi på "alexandra". Hon var dryg som vanligt och hade fått alldeles för mycket vätska i sig. Jag och Jennifer ville inte vara kvar då så vi åkte hem. När jag kom hem och skulle sätta mobilen på väckning hade jag nästan inga batterier och insåg att jag var tvungen att gå ner och hämta min laddare. Jag sköt på det för länge och somnade ifrån att ställa klockan och ladda mobilen. Jag vaknade tio minuter efter att min buss hade åkt.

Imon ska jag till Göteborg. Min hemstad.


23:02:17

Haha! Jag tittade in i min mail. Mitt msn funkar inte, eller funkar och funkar, jag orkar inte installera den nya versionen som tydligen krävs för att jag ska kunna använda den. Men iaf, jag kikade in på min mail och såg till min glada förvåning att jag hade "vunnit" att få komma med på Sofis modes julshopping. Exclusivt för kvällen är att Sofi läser ur sin nysläppta roman Elsas Mode och sen kan man få den signerad. Det tyckte jag ju lät himla skoj så jag skrev en liten motivering för att få kommer med, typ: Julklappstips och läsning ur Elsas mode är en oslagbar kombination. Haha så nu vet ni det också! Great!

You say you're a star, you don't sparlke. Did that hurt? No.

The Mary Onettes


den lilla gröna

På ålderdomshemmet är en tant ledsen över en regnig dag, att gatan är svart, mellan ä och ö. Faller löven lodrätt eller vågrätt? Rakt över vägen, du står efter trädet!


NwYrk

Jag har inget roligt att skriva så jag säger önskar er en trevlig dag!

En bild från när jag var i New York för ett år sedan. Mamma är där nu utan mig... snyft.. men vi ska dit till våren igen och shoppa loss! Jag älskar New York!

go girl!


söndagskväll

Gossip girl, en extremt mumsig chokladtårta och te. Härligt värre!

versace

uschnejuschnejuschnejuschnejuschnej

Jag är så extremt otaggad på allt. Men samtidigt kan jag få vissa stunder där jag fylls med energi och skapar planer, sen vips så faller jag ner igen. Det är så himla jobbigt. Jag borde gå och sova fast jag kommer aldrig till skott. Och så känns det att allt som jag vill göra blir. Jag är bra på att planera saker som ska hända, men sen dröjer det länge innan det händer eller så händer det inte alls. Jag ska ändra på det. Jag ska ändra på allt. Punkt. (Jag varnar för att detta kan vara en sån plan som kan dröja länge eller inte blir av alls)

Igår var kul! Vi hamnade iofs inte där jag hade plannerat, utan på en gayklubb istället. Helt plötsligt på dansgolvet bland allt folk står min jobbarkompis. Han undrar hur jag hade hamnat där och det gjorde jag också.

Denna låt blir ett löfte.


Can't stop partying

Det är fredag mina vänner och ikväll blir det fest på hög nivå! Men först väntar en god latte och några timmars jobb. Om jag hinner skriva något när jag kommer hem gör jag det annars får ni se imon. Jag är grymt taggad iaf!


I've never been so good at shaking hands

Jag älskar början. Sen slutade låten flörta. Då försvann de härliga. Men lyssna ändå. Den är grym! Dra upp volymen och känn basen i början.


Vad hände?

Vad hände? Jo, jag ska berätta. Har inte skrivit på ett tag eller sen i fredags. Detta har hänt. I lördags var det hard work på Fältan och på kvällen var det partaj hos Matilda och sedan hamnade jag på KC där jag mötte upp Jennfier and the story off ricky + the gang. Vi hade som vanligt toppen kul och dansade och hade roligt med alla utklädda människor. Vi hade dock inte orkat klä ut oss själva men vi träffade på en gorilla som hade klätt ut sig lite för oss alla, så det var skönt. Det absolut jobbigaste med denna kvällen var att både jag och Jennifer börjar tycka det är kul på KC... vet inte hur jag ska uttrycka mig men det är inte vårt hak direkt. Det ända possitiva är att det ligger nära. På söndag morgon skrattade jag för mig själv när jag såg gorillan gå längs min bussväg lite smått förvirrad vid halv 10 på morgonen som vi såg kvällen innan. Inte direkt svårt att bli igenkänd. Efter jobbet tog jag en sväng förbi Zara och shoppade loss lite, inte bra. Köpte en snygg jeans-skjorta, kavaj och ett midjeskärp. Zara har blivit lite av en favvis affär för mig, snygga kläder till bra pris, yeaah! Funderar på att åka till Norge och rensa fisk.


RSS 2.0