Mot uppsala!!!

Nu sitter jag och smäller i mig en supergod cesarsallad och ska snart ta mitt pick och pack och vandra mot Uppsala. Ikväll blire det kvalborg i saluhallen med Teddybears som DJ. Vi gillart! Imon är det Valborg om någon skulle missat detta och vi kommer vara i Valborgsstaden nr 2 ,sigtuna (brasan) är ju nr 1 ;). Skämt å sido, vi är i Uppsala hela dagen och kvällen och det kommer bli grymt! Vi hänger med Moa och hennes gäng och på lördag blir det morgontåget från Uppsala till jobbet. Najs! Hoppas ni kommer få en toppen Valborg! Vi hörs på lördagkväll.

En sån jäkla bra sommarlåt!


Skämt å sido

Hej o hå! Jag och Hanna var ju på Guadeloupe i 2 veckor! Det var himla najs vaa. Vi hade lite otur med vädret ibland men det var inte direkt som man frös. När det regnade blev det ännu fuktigare och klibbigare så man ville bara bada, då sprang man i havet som var som ett stort badkar. När man blev lite kall spang man direkt till poolen som var ännu varmare. När solen var framme klarade man inte av att vara i solen mer än 2 minuter tills man var tvungen att hoppa i vattnet för att svalka sig. Jobbigt det låter va? Nu efter denna resa har vi lärt oss himla mycket om Guadeloupe. Tex. så var guadeloupe svenskt 1813 -1814. Tänk om det fortfarande var svenskt, fatta skönt! Vi vet också varför det inte finns ormar eller papegojor på ön. Vi tog det mest lungt när vi var där borta, man orkar inte göra massor av saker. När vi hade varit borta en halvdag var vi helt slut när vi kom hem igen. 2 dagar åkte vi till små vita sandöar som heter Ilet Blanc och Ilet Caret. Ilet Blanc bildades i en orkan -89 och är bara gjort av krosade snäckskal och koraller. Så himla ballt! Den andra ön Ilet Caret är lite större och hade 12 palmer på sig. Det är så mycket man vill berätta men jag hinner inte göra det nu. En liten snabbis om våra 2 veckor: Vi snorklade vid korallrev och skeppsvrak, plockade kokosnötter, shottade Al Qaida som är en rhum lagrad med habanero som är världens starkaste krydda. Det visste vi inte när vi tog den och det hettade som jag vet inte vad i munnen och ända upp i öronen och läpparna svullna och blev alldeles röda. Men lätt värt de! Jag berättar mer nån annnan dag när jag har tid. Ha en toppen dag!





wake up in make up

Skit, jag trodde verkligen att jag var kvitt med tidsskillnaden. Men icke sa nicke. Jag skulle ställt klockan på 8 för att hinna fixa lite grejer innan jag skulle på min make up kurs kl 12!!!! Jag vaknade och kisa med ögonen och såg att det var sol och blå himmel, tänkte åh va skönt klockan har inte ringt än så jag blundade och tänkte somna om. Precis som detta hände kom jag på att jag redan vaknat och tänkt samma sak. Jag for upp och letade upp min mobil som jag aldrig hann ställa igår kväll och såg att den var 11.35. Lyckat att ta sig in till stan på 25 min, inte ens med bil går det så fort. Så jag ringde och boka om så nu är det spikat klockan 2 idag. För er som undrar en liten sminkkurs på make up store hela veckan, jag får lära mig lite tips och knep att sminka mig själv och andra. Nu ska jag ta min lollipop påse och äta upp resten till frukost på bussen. Härligt!

Mer palmhjärta åt folket

Hej kära bloggreaders! Jag har varit ute på vift ett tag och har haft kanske världens segaste internet så det har inte varit någon idé att skriva något. Vi var iaf på Guadeloupe, Hannis och jag. Jag är fortfarande så himla trött efter tidsskillnaden så nu ska ja kolla in Roast på berns. Imorgon ska ni få se bilder och jag ska berätta allt om resan! Hoppas ni haft de skönt i kalla sverige =) 

Ilet Caret

my new world turns to melodies



Yes mina simfötter passar än! Har haft samma sen i 5.an. Imorse vaccinerade jag mig och sen tog jag bilen till sollentuna för att köpa jeansshorts och en t-shirt att snorkla i. Det vart ett linne också, ett äkta sommarschteek linne. Haha! Sen köpte jag en överraskning till Hanna och mig, men jag kan absolut inte säga vad det är för då förstör jag allt. Men den är guld värld kan jag säga! Lyssnade på Mando diao på vägen och jag har glömt bort hur bra dom är!!!


If you give it a minute it's gone

Yes! Min sista dag på jobbet är avklarad! Nu ska jag bara packa och fixa allt inför resan som är IMORGON!! I'm so excited! Råkade nyss lyssna på Lykke Li och fick en sån himla flashback från Peace & Love i sommras. Hon bara måste kommer på den festival jag ska på i sommar!


flygplansjakt

Haha idag efter jobbet åkte Linnea och jag till McDonalds och ställde oss vid en utkiksplats och lyssnade på gimmie gimmie gimmie, åt chickenbruger och spanade på flygplan. Helt klart coolt! Igår kväll åkte jag till Matilda där det var förfest. Najs var det! Sen vart det en snabbis på corner och sedan KC. Yeah!

Glad Påsk på er!

Solen skiner och jag har nu äntligen hittat mitt påskägg! Har gått runt och letat hela morgonen hehe och nu får jag äntligen sätta tänderna i det! Ska äta lite påskfrukost sen med mamsen och efter de blir det wooork. Hoppas ni får en trevlig påsk!

i'm your volunteer

Sitter och försöker förstå mig på studeras hemsida. Den suger verkligen! Och alla hemsider för skoler överhuvudtagget! Skit jag tror jag kolarvippen. Man hittar ingenting och när man väl hittar det man ska så står det inte nått om det. Jag blir galen och just nu har jag inte den blekaste anning om vad jag ska syssla med till hösten. Någon som har lust att hjälpa till? 

ni kan hota mig med hundar, yeah right

Man kan säga att jag glömt bort bloggen ett tag men nu ska ni få ett hejdundrande inlägg. Denna veckan blir min slutspurt på jobbet sen på tisdag nästa vecka åker Hannis och jag till köpenhamn och sen vidare till Guadeloupe!! Det känns som att vi skulle behöva en vecka till innnan vi åker för att fixa massa saker! Skit nu kom jag på en sak. Fan. Aja, i'm like yeaah whatever de löser sig säkert. Sist jag lala runt på bloggen skulle Hanna och jag åka runt och leta kamera. Det blev ingen kamera, men en latte hittade vi på ett ganska känt ställe som kallas espresso house. Det var mums! Måndagen rullade sedan på som alltid med jobb.

I tisdags fyllde kärran år och hon lånade mig bilen till jobbet. Störtskönt! Efter jobbet åkte jag till RC och köpte lite macaroner och en tårta till mammsen. Tänk er en tårta med chokladmouse och passionskräm. Taste like heaven! Jag var hemma i 20 minuter sen bar det av mot stan och klubbkväll på Make up store. Temat var the black collection och dom hade verkligen gjort det jättefint! De bjöds på champange, snittar och tårta. På champange glasen hade de knytit små svarta rosetter av sidenband och tårtan var helt svart. Så himla fint!

Igår var det onsdag och jag kommer inte ihåg vad jag gjorde. Eller vänta, jag jobbade! Haha och glömde min mobil hemma. Just denna dagen var det ovanligt många som försökte nå mig under dagen. Typiskt när man inte har den med sig. Efter jobbet tog jag en snabbis till Hanna och kollade en film och planerade inför resan. Filmen var lite annolunda med mycket bra. A love song for Bobby Long hette den.

Idag var det åter jobb och jag fick den glada nyheten att jag jobbar imon också... Sen kom gurre purre hem också! Jag har allt saknat den filuren! Japp, de var väll allt.


Bild: Hannis blogg

RSS 2.0