Egg & milk

Nu kommer dom efterlängtade egobilderna! Kolla in mina supermysiga uggs från us and a med glitter! Jag älskar dom! Sen har jag inskaffat ett par nya brillor! Tror det här är tredje paret som jag köpt. Dom har en tendens att alltid gå sönder så nu funderar jag på att köpa ett extra par så jag har i reserv. Annars leker livet! Var uppe i sthlm och jobbade min näst sista helg! Wiee! Och idag mötte jag upp Elinor och Emelie x2 för en mysig brunch på egg&milk i gbg. Gottigotti!


Värme!!

Nu är livet på topp! Sitter i en brassestol (i bikini) med en kopp kaffe och ellära boken och njuter i solen! Göttigt värre! Snart ska jag träffa Eli och vi ska baka en fet kladdkaka till den nyfödda lilla prinsessans ära!


En av dom bästa dagarna på året

Semla semla semlaaaaa! Idag kommer alla känna sig runda, goa och illamående efter alla semlor man måste äta. Semmel frukost, semla till 10 fikat, semla efter lunchen, semla till 3 fikat, semla i bilen från jobbet, semla till middag och sist en liten semla till kvällsfikat. Mums! Förra veckan tog jag den årliga chokladsemlan på RC i Sigtuna. Önskar att jag hade en framför mig nu...

Frida

Mamma kom in i lördags på jobbet och överraskade mig med en namnsdagsmuffins!


Ice ice baby

Jag tog en liten paus i mitt pluggande och tog en fin vinter promenad i solen. Så himla fint det är med snö! Älskar när det glittrar o knarrar. Det är ju vikingarännan i helgen så jag gick ut och kollade läget på isen. Den verkar stabil, de kördes snöslungor och plogmaskin för att hålla spåren fina. Men sen var det oklart varför en liten flakmoppe var ute på isen? Kanske en ny gren i tävlingen. Nu ska jag slipa mina skridskor så jag får det bästa glidet på racet!

 


how I wish that I never grow old


Normandie

Idag träffade jag lilla petitie Anna. Vi hade en mysig lite catch up-fika på Espresso House under NK. Dom har sådan fin inredning med älghorn och mysiga soffor. Förutom dom fina renarna som finns på väggarna så har dom jäkligt bra musik som spelas där! Fick flashbacks när Shout out louds och Frantic sunday kom ut ur högtalarna.
image description

Alla hjärtansdag mys

Jag spenderade alla hjärtansdag med att frossa i choklad! Gott! 2 goda chokladpraliner från RC med kanel och hallon smak. Och den godaste av alla bakelser jag vet, nämligen mörkchoklad mousse med passion frukt som är format till ett fint hjärta med ett hallon på toppen. Jag älskar dig choklad!
image description


vinter

I helgen har jag tagit det lungt. Pluggat lite, lagat mat och i lördags åkte jag till Elinor. Vi lagade pizza och crème brulée och kollade in melodifestivalen. Gillade Laureens låt! Blev så himla glad att Marie Serneholt inte gick vidare alls! Hennes låt lät precis som alesha dixon - the boys does nothing, eller iaf påminde väldigt mycket om den.
I söndags begav sig pappa och jag på vinterexpedition i Svänghalla. Kossorna hade gått i ide och det var kallt!

mästerkocken!

Idag stog jag för maten här hemma. Det blev en liten lövbiff med rostade rotfrukter och en örtcreme och till det en härlig sallad med apelsin och granatäpple. Mumsigt värre! Första gången jag gjorde rotfrukterna och dom blev helt perfekta! Tog potatis, morot, paprika och lök och la dom på en plåt och kryddade med salt, peppar oregano och sedan på med olja och vitlök. Ska nog bli kock när jag blir stor!

sunglasses N vodka

Det finns så himla mycket som är roligare än att plugga...

My heart kicked again


RSS 2.0