Julian Casablancas

Så sjukt bra!

P&L 2010, NU KÖR VI BRUDAR!!!!

Jag svättas som en gris! Det är så sjukt varmt! Har gått runt i bikini hela dagen och tänkte precis sätta mig på altanen och sola lite efter allt packande för P&L imon. Jag hann inte ens sätta mig förrän värmesvetten satte igång. 33 grader, iofs i solen men det fläktar inget heller på vår altan så jag satt kanske 10 minuter max sen pallade jag inte mer. Då var klockan ändå 4. Nu kommer Hanna snart och vi ska in till Jeanette och hämtat tältet så vi har någonstans att sova i Borlänge. Igår var det lite smått panikartat på tältfronten. Lousie har vårt gemensamma tält hos sin pappa i Siggis och det skulle vi egentligen hämtat idag, men Lollan är i Malmö och hennes pappa bortrest så vi skulle inte komma åt tältet. Det jobbiga var att jag haft pappas tält i ett år här i Siggis, såklart tänkte jag vara duktig och lämna tillbaka det nu när jag var nere i gbg. Just typiskt. Så nu tar vi vår Guadeloupe kompis Jeanettes tält istället. Hon kommer inte till Borlänge förrän på onsdag så vi måste hämta det ikväll annars får vi sova under stjärnorna. Är så grymt taggat att det inte är sant! Detta år kommer bli likt första året vi var där. Då sprang vi mellan alla spelningarna och hann knappt se klart en konsert förrän nästa var på gång. En helig konsert detta år är Kooks. Vi ska stå längst fram och inget kommer stoppa oss! Ska försöka använda min flashiga mobil och ladda upp lite bilder. Ni som inte ska dit kommer missa något, detta år kommer bli grymt!

Vecka 25

Nu är jag hemkommen från Göteborg. Har varit hos min mormor i Kullavik och chillat. Det har blivit midsommarfirande, utflykt till Marstrand, båtturer med Gurre, badminton och sol. Hann även med en partykväll på Nivå där Yolanda be cool & DCUP var dj och det var hur grymt som helst! Nu ska jag ut och klippa gräs och vattna. Är bara hemma en snabbis för ikväll har Hanna bunkrat upp med jordgubbar så jag kommer hänga hos henne och imon är det Peace & Löve för hela slanten!


Fezt

Okey, nu kommer ett snabbinlägg vad som hänt den senaste tiden. I torsdag hade Hanna och jag världens promenarardag inne i stan. Vi gick till bröllopskajen och åt IKEA's 5kr prinsessbakelse som var sjukt god för att orka gå till skeppsholmen och äta vår picknick. Så himla mysigt! Vi satt med våran guadeloupe filt och åt vår sallad och kollade på alla människor som gick förbi. Vi var där i flera timmar tills vi bestämde oss för att vi behövde latte. Så vi gick till gamla stan för att testa något nytt, men det vi inte visste var att det låg ett Espresso House som lurade bakom hörnet. Där vilade vi lite inför vår stora söderpromenad. Gick runt i sofo och spanade lägenheter med fina balkonger. Hanna och jag har ju fått en liten besatthet av uteplatser så vi kollade runt för att få inspiration till nästa projekt. På fredagen åkte jag tidigt in till stan och hade en liten shopping tur med mamma. Först var det regn sen blev det sol och vi gick in på addidas och kom ut med nya fräcka träningskläder till mig och möttes av världens regnväder med åska. Fick vänta under tak för att inte svepa med i regnet och blev därför försenade så jag och Hanna missade Miss Li på grönan. Solen sprack upp och vi begav oss mot sommar! på en gång. Himla mysigt men jag tror nog att dom har tagit lite inspiration av våran Carib terrass. På lördagen vaknade jag upp hos Hanna och tog mitt pick och pack och åkte hem för lite städning och Kungabröllop. På kvällen begav vi oss mot Matilda som fyllde 20, grattis till henne! Vi fick tårta och grejjer och hade himla kul! Synd att vi inte kunde följa med ut efter partajet men får ta igen det en annan gång! Nu dör datan om 2 min så jag måstre sticka men vi syns på söndag när jag kommer till sthlm igen!

g to the b to the g

Hej o hå! Nu drar jag till gbg en vecka och kommer ha superlite internet tid, men har laddat ett megainlägg från de senaste dagarna som jag ska försöka få upp. Håll ut!


picknick

Idag blir det en heldag på stan med Hanna. Picknick korgen är packad och vi är snart redo att ta oss till Djurgården för en dag i solen och känna på bröllops yran som tagit över sthlm. På lördag smäller det i kungahuset, tänk om dom har planerat att överraska alla med ett sånt här bröllop?

rock

Jag är så extremt sugen på att sätta mig på en uteservering inne i stan och kolla fotboll och sedan gå ut och ha världens partyonsdag. Men det är något som sätter stop för denna fina plan. Vet inte exakt vad det kan tänkas vara men jag har mina misstankar på min plånbok. Så istället för stan blir det min altan, late och en äggmacka. Inte helt fel det heller.

Såhär ska Hanna och jag se ut under nästa match! Ett måste.


labyrinten

Hanna kom över för en fika och vi peppade varandra för framtiden. Sen tog vi oss ner till stan för en runda i Sigtuna. Efter en liten update om Sigtuna stad så tog vi bilen och körde runt och kollade på gamla ställen där man hängde när man var liten. Bland annat st.Per vår grundskola. Vi gick och kollade på skolgården och man märker verkligen att man har blivit äldre. Det var kul iaf och man fick massor av minnen som poppade upp. Tänk vad skönt att vara liten.

tisdag

Jag har precis insett att jag kommer vara helt pank denna sommar. Fett! Har valt det själv så det gör inget. Man kan ha kul ändå. Nu ska jag planera sommaren och vad jag vill göra efter sommaren. Jag velar mellan plugg och ett till sabbatsår. Så himla svårt! Kommer nog sluta med att jag bestämmer mig dagen innan skolan börjar eller nåt. Kom på nu att jag glömt visa hur Hannas och mitt lilla trädgårdsprojekt blev efter allt slit. På vår Carib-terrass kommer det att bli många fina sommarkvällar!


Före

Efter


måndag

Idag har min pappa och min bror namnsdag. Grattis! Louise och Hanna har precis åkt härifrån efter en lång fika med massa skvaller. Dom kommer tillbaks ikväll för middag och filmkväll. En riktigt bra måndag!

Här kommer lite gbg bilder, laddar upp fler lite senare för nu kom Hanna så måste springa!


sleeping sickness

Well, mina skills som metrolog dog ju lite idag. Men jag håller fortfarande tummarna fram till onsdag. Igår såg mamma och jag It's complicated. Den var faktist bra. Kanske mer en mamma-film än en frida-film, men ändå rolig. Nu ska jag ta på mig mina blomsterkläder och pallra iväg till jobbet. Ses ikväll!

myslördag

Det har regnat och blåst storm idag. En riktigt ruggig dag så vad passar bättre än en film kväll hemma i soffan med en latte, jordgubbstårta och brownie? Jag är lätt på! Just nu hoppas jag på regnväder fram till onsdag när jag slutar med min penicillinkur. Mamma skrämde mig med att om man solade när man åt penicillin kunde man få fula fläckar i ansiktet. Så regn till onsdag! Sen får det gärna bli sol och varmt! HAHA! Kollade in smhi nu för prognosen i veckan och gissa vem som hade rätt?? Dom har iofs alltid fel men man kan ju hoppas iaf. Om dom nu skulle ha rätt så tippsar jag om världens bästa regnlåt! Håkan Hellström - Jag vill ha allting


mina knasbollar

Såhär ligger det till va, jag har bokat den bästa biljetten för att gå på den bästa festivalen för att se de bästa bandet. Det bästa av allt är att det är Hanna och jag som ska stå längst fram och se dom tillsammans. The Kooks sommaren noll10 @ Peace & Love kommer bli grymt bra!


Discobears

Teddybears är bäst! Allt var klätt som en discokula. Högtalarna, gitarrerna och till och med ett björn huvud och stämningen var på topp! Fast vi tvivlade lite innan eftersom det inte var något folk alls på grönan, bara massa småttingar. Men när klockan slog 8 var det fullsmockat!


Ett litet solo nr med en så jäkla ball discobjörnmask. En sån vill jag ha!

gather around listen to my champion song

Idag mår jag lite bättre! Ingen feber iaf. Just nu pumpar jag Teddybears i högtalarna för att komma i stämning till kvällens spelning. Om en stund kommer Hanna och hon har med sig middag som består av grönpasta. Hon har lärt sig laga den själv nu. Ska bli himla gott! Vi hade planerat denna kväll så otroligt bra men det ända som fortfarande är som vi planerade är Teddybears. Först skulle vi åka in tidigt till stan och köpa sallad i saluhallen och sätta oss på djurgåren och äta vår goda sallad och dricka vin i solen. Sen skulle vi pallra oss till grönan och röja gärnet till Teddybears och efter de skynda oss till Kungsholmen till den nya sommar klubben SOMMAR! och landa hemma hos Hanna vid 6 på morgonen. Men jag blev sjuk och förstörde allt, sen kom vädret och förstörde det ännu mer med regn men vi har hört att det kanske blir uppehåll till kvällen. Så vi får hoppas! Så ikväll tar vi en "lugn" kväll och skippar partyklänning och tar våra varma outfits och rockar till björnarna! Ses där!


I'm A Cuckoo



Tänk er att man precis haft en perfekt sommardag med sol och salta bad. På kvällen sätter man sig på en klippa med vänner och grillar och dricker kall öl eller rosé och lyssnar på go musik. Så ska min sommar se ut.

följ efter älgen

Jag vet verkligen inte var jag ska börja berätta, men vi har iaf haft en jäkla partyweekend i gbg denna helgen. I torsdags började vi på vår carib-terass och fortsatte sedan in till Nivå där vi röjde skiten ur Sjölins studenter. Studentfester i gbg is the thing to do. Alla är helt crazy och partar som om det vore deras sista dag. Efter lite burger king kom vi hem runt 6 och sen var det upp med tuppen klockan 10 för att kolla in Amanda och Freddie på Aranäs utspringet. Det var sjukt varmt och svettigt men himla go stämning. Efter lite flaktittande tog vi oss ut till Gottskär för Amandas mottagning med Italiensk buffé. Den satt fint! Vid 7 tog vi vår packning och drog till Fjärås för Freddies mottagning. Där var partyt i fullgång! Efter en stund åkte vi in mot Trädgårn och dom som säger att Trädgårn inte är nått att ha kan ju gå dit när Kungsbacka har studenten där. Så himla kul! Vi röjde där till dom stängde och kom hem 7. Dagen efter var vi inte lite slitna så vi skulle ta det lite lungt på carib-terassen. Vi börja med lite rosé sen blev päoindrinkar och när allt var uppdrucket slutade det med att alla deckade vid halv 2 utomhus, vi vaknade inte förän 4 av att vi frös som satan. På söndagen skulle vi åkt till sthlm, men det fanns varken tåg eller flyg så vi stannade en dag till. Nu sitter jag hemma i Sigtuna och vill bara fly landet. Vaknade upp med feber imorse och funderar på att gå i dvala tills fredag.
Från i lördags


carib feeling

Om ni undrar varför jag inte varit och skrivit i bloggen kan jag medela att både Hanna och jag varit helt upptagna med vårt altanbygge. För ca 20 minuter sedan blev den helt klar. Vi har vart på IKEA och shoppat filtar, ljus och vinglas och ska inviga den ikväll. Den är så mysig så det finns inte. Palmer och lampor finns också. Senare ikväll ska vi in till Nivå och fira Alex och Malin som har studentfest och imorgon ska vi fira Amanda och Freddie som också tar studenten. Fullrulle må jag säga. På lördag får ni en härlig uppdatering.


woodpecker from space

Jag är helt överlycklig! Titta vad jag hittade alldeles nyss! Svänggängets egna låt. När gurre och jag var små lyssnade vi alltid på denna låten i bilen med pappa. Den fanns bara på kassett och vi har letat hur länge som helst efter denna låten och nu äntligen har vi den. Den är så grymt bra så det är inte klokt!


something good can work


o.t.f.l.s.m.

5 år senare får ni en update av mig...

Onsdag: Hannis kommer och vi kör en minishopping i gbg. Grillmys på kvällen.

Torsdag: Vi åker in till min kusse Emma som tog stundenten. Kollade in utspringet och åt mat på mottagningen. Sen bar det av mot stan och Chez amis och blvd sedan mc donalds häng på avenyn.

Fredag: Grillspett grillning, annars chillerill hela dagen. Hämgde mest i soffan.

Lördag: Våffel grillning och chill-tok-röj i trädgården. Hanna och jag har påbörjat vårat projekt till en Guadeloupe-inspirerad uteplats vid lillstugan. Kommer bli himla fint där! Sen bar det av mot Louise och vi satt och drack rosé på hennes bakgård som var den mysigaste ever! Efter ett tag tog vi vagnen till Victoria där vi hängde och träffade massa roliga människor. Sen gick vi raka vägen till Trädgårn och härjade som alltid. Vi invigde deras uteservering för första gången iår. Härligt var det! När vi skulle åka hem fastnade vi en stund på Valand. Himla skoj var det där också. Sen blev det bruger king innan vi började vår långa hemfärd till majorna.

Söndag: Pizza, Bengans och Thai-mat...

Måndag: Old-day-fashion-trip till gbg. Vi var inne innan 10 och kom hem halv 9. Helt slutkörda efter en härlig dag. Solen sken och jag gjorde kanske mitt bästa fynd ever! Hittade ett par urläckra acne shorts för 500kr. Precis sånna jag hade letat efter och dom hade kostat 1300kr så jag slog till direkt. Hittade en supersnygg t-shirt på zara på herr avdelningen som numera är en tjej tröja. Vi var även inne en sväng på Fiorucci där jag hittade en söt klänning. Vi åt en av våra godaste caesarsallader på Cappuccini till lunch. Den var helt perfekt! När vi kom till kungsbacka träffade vi Emma och Lisa en snabbis innan vi drog hem och åt mer mat. Imorgon hoppas vi på lika fint väder som idag så vi kan bättra på brännan och greja i trädgården och lägga upp bilder från veckan här på bloggen. God natt!

RSS 2.0