utomhus mys

Idag har det varit så äckligt varmt, iofs har det varit så hela veckan. Hanna har varit här ett tag nu och vi kom nyss hem från en härlig cykeltur. Jag älskar sommarnätter när det fortfarande är varmt ute och sedan när det blir lite kyligt så tar man en filt om sig eller en tjocktröja. Så mysigt! Nu väntas te, godis och film utomhus och därefter en coffée Baileys till Sex and the city med en filt. Låter inte alls dumt!

Back on track

Jag hann aldrig skirva något när jag kom hem från gbg eftersom jag hade bokat buss biljetterna till Peace & Love  en dag förtidigt! Så det blev väldigt bråttom! Detta Peace & Love var det bästa hittils! Det slår till och med Arvikafestivalen förra året! Det var helt galet. Andra dagen hade vi lerbrottning och blev tagna av vakterna och var jättenära på att få avklippna band och bli utslängda. Campingdagarna var så himla bra! Jag, Hanna, Alex, Freddie och Louise var medlemmarna i vårat camp. Vi hade det så himla kul tillsammans. Det sämsta med hela festivalen var att The Kooks ställde in pga att Luke blev sjuk! Vi blev så himla ledsna. Sen det andra dåliga med festivalen var att det var kö till allt. Vi stod i kö 4 timmar innan vi fick upp vårat tält... Men men, det var ändå en sjukt grymt bra festival!!!
Den bästa konserten var Lykke Li och Håkan Hellström! Så grymt bra! Den som jag blev gladast över att se var Babyshambles och Pete Doherty! Jag vill verkligen bara tillbaks!!


Frifer



Den andra låten är asgrym!!!

Göteborg

Nu ska jag snart bege mig till Arlanda för att flyga till Göteborg! Ska bli så himla skönt. Varje gång jag kommer ner dit är det som man kommer till en ny värld där inga beskymmer finns. Man kan bara ta det lugnt och göra precis vad man känner för. Det är precis det jag ska göra över midsommar. När jag kommer fram ska jag in till gbg och söka jobb! Wish me luck!


Jocke Berg!

Okey, så här ligger det till... Ikväll var jag, Hanna, Frida och Sofie inne på Bandit festen på Harry's. Tror ni inte att jag går in i Jocke Berg, sångare i Hardcore Superstar? Det gör jag iaf och reagerar som värsta fjortisen, haha. Jag fick iaf 2 kramar (oooh!) och detta gjorde min kväll!! Det kommer mer imon =)

Nattis


Så snygg!! Min lilla Jocke =)

Hästtjejer

Nu sitter jag hemma hos Jennfier! =) Vi har nyss ridit en lång sträcka på hennes islandshästar! Jag har skrittat, töltat, travat och galopperat. Snacka om att jag har blivit värsta rid-tjejen nu! Jennfier, jag kommer bo hos dig och Vidar i sommar =) Har du en box ledig?

Ikväll ska vi kolla på Twilight! ska bli så himla kul! Om ni är sugen på att höra en ball röst?!

Kolla in myspace.com/adamandalma


För jag har tagit studenten!!!

Jag har varit sjukt dålig på att uppdaterat under min student. Men jag har haft askul och haft fult upp med andra saker. Iaf, i fredags tog jag studenten! Det var det roligaste jag gjort i mitt liv och jag vill bara leva om den dagen om och om igen! Fast kanske inte varje dag, då skulle det bli lite tjatigt, men absolut varannan dag! Dagen började med att Hanna och jag öppnade våra kuvert som vi skrev när vi gick i 6:an. Vi hade kollat på Cross Roads och där hade de grävt ner en låda med saker som symboliserade deras drömmar, fast Hanna och jag skrev brev till oss själva. Det var himla skoj att läsa dem! Sedan körde Frida oss till champange frukosten som var i Edsbergsparken. Super mysigt! Därefter begav vi oss mot skolan för att börja vår avslutning där min klass höll i underhållningen. Efter att vi fått våra betyg sprang vi ut ur skolan, för sista gången! Så himla skönt! Där möttes jag av min släkt och mitt bland alla männsikor står Freddie!?!? Jag blev så himla glad att han kom upp! Synd att Emma inte kunde hänga med, men vi får ta det en annan gång =) Jennifer, Hanna, Frida och jag hade hyrt en bil för hemresan, vilken resa må ja säga! Kalas hela vägen! Hanna hade gjort världens partyskiva så det var fullt ös i regnet! Väl hemma väntade mat! Mums! Senare på kvällen drog vi in till stan för att fira studenten, men det vart inte riktigt som vi tänkt oss. Alla var trötta så min klass och jag åkte hem till Matte.

På lörsdagen var det dags för Dublin Arrival Party med Wille och Dick! Dom kom hem från Irland över helgen och firade det med fest på Viktoria. Superkul! Ni får se bilder nu...

 
JAAAA!


Pappa, jag och mamma

 
Frida, Hanna, Jennifer, Jenny och Fanny! Hela tjejligan!!

 
Wille!!!!


Jag, Frida och Hanna!

sipping at my ice cold beer


less is more

Oh yes! Nu är det min sista vecka i pluggvärlden! Och jag har precis köpt min andra studentklänning. Har inte riktigt bestämt mig vilken jag ska ha på mig på fredag, men det får ni se då! Miss hallonhanna och jag var inne i stan och mötte upp Kattis som kom "hem" från Gotland. En rolig filur de asså! Nu ska vi ner till Sats och försöka göra en insats... work out baby!


Hit the road jack!

När jag kom hem idag från jobbet checka jag runt lite i blogg världen, vilket jag måste erkänna att jag är vädigt dålig på annars. Jag kom in på Jennifers blogg och hon är min man =D bara så alla vet. När ja såg din dansfilm blev jag jätteglad och tänkte på när vi hade varsin egen liten konsert hemma. Vi dansade och höll på fast vi var på 2 helt olika platser och den ända kontakten vi hade var msn. haha då är man party! Denna låten är galet bra! Ska vi ha konsert gubbe?

Äntligen klar!

Nu är jag äntligen klar med allt mitt plugg! Det som återstår av min skolgång är bara party! 9 dagar kvar tills det smäller! och jag ahr bara roliga saker att se fram emot. Jag kommer att förbereda mig med en nedräkning.

Dag 9:  På Baba kommer det att firas att slutbetygen äntligen är satta!
Dag 8: Jag och min klass har vår sista konsert vid edsvik konsthall kl. 13.00 och 16.00. Kom och kolla! På kvällen ska fira!
Dag 7: Fira Janina, Ida och Diana som tar studenten! Wiie!
Dag 6: Gå på Louise studentfest!
Dag 5: Vila mig inför nästa vecka =)

Gospel

Jag är astaggad på att börja i gospel kör! Någon som vill hänka?


12 dagar kvar

Min helg har varit lite upp och ner. I fredags hade vi knytkalas hos Julia. Super mysigt var det! Vi satt ute och åt massor av god mat. Lukas hade med sig en flintstek som vi grillade. På lördagen jobbade jag på Blomman. Där överraskade Johanna mig med att ha hittat min Starbucks mugg! Jag är så himla glad! Tack Johanna! När jag kom hem hade jag 39 graders feber. Helt skumt! Så på söndagen var jag hemma och vilade mig. Gjorde verkligen ingenting! Och nu sitter jag frisk i skolan och gör sista plugget. Blev nyss klar med matte c, wiee! 



RSS 2.0