Figue

Det är ingen hemlighet att jag är besatt av ostar och fikonmarmelad! Nu har jag tagit det till en helt ny nivå. Har nämligen gjort min alldeles egna fikonmarmelad med lagerblad och supersöta burkar till! Är så himla stolt va! Ska bara köpa till en bit le Rustique camembert så blir det perfekt!


En bättre lunch


Onsdagsmys

Igår var jag ledig och begav mig in till storstan. Lunchade med Anna och sen blev det lite shopping. Köpte ett komplement till min skidoutfit, nämligen en lite scarf från arc'teryx. Fanns bara en kvar från förra årets färg så det var bara att slå till. Sen blev det mysmiddag på Vapiano med Hanna, Jennifer och Kickan. Därefter gick vi till Make up store för traditionsenlig klubb kväll! Som vanligt kom beslutsångesten på vad man vill köpa så jag slog till på stort och köpte två pennor! Så nu kommer jag gå runt med rosa läppar och blåa ögon. Sweet!


Höstmys

Åkte in till stan för att ta en mysig lunch med lilla petite!


Helena beat

Konsert mood on! Yes! Nu ska vi se Foster the people och Urban Cone på debaser. Kommer bli så jäkla fett asså!

Orkaaa

Kul att jag går upp halv 5 o ruschar till Landvetter för att hinna med ett flyg 6.35. Men för att peppra dagen med det bästa ställer vi in lite flyg så nästa går 2 timmar senare, det är ju alltid kul! Så med nöd o näppe kommer jag i tid till jobbet. Får ta och slå upp kampingstolen jag har i väskan och slå läger vid gaten så jag inte missar flyget.. over 'n out!


Brunch

Avnjöt en extremt god brunch med mamma idag. Murkelpaté med svartvinbärsgelé och cornichons och en liten brie med hemmagjord fikonmarmelad, till det en extra stark latte! Nu ska jag inta min possition framför brasan och börja plöja igenom boken En Dag. Kolla in mina fina tulpisar jag köpte i fredags! Dom först för säsongen yeaah!


I miss the zoo

Okej jag hade en av mina bästa konsertupplevelser igår. När man går därifrån kan man inte sluta tänka på den och dagen efter finns den fortfarande kvar och man ser olika filmer spelas upp i huvudet och undrar var dom menade med vissa saker. Så nu måste jag bara få ur mig allt så jag kan gå vidare. Jag kom till Göteborg igår kväll och tog mig direkt till Brewhouse för där skulle Joshua Radin spela. Mötte upp Elinor och hennes polare. Stod och väntade ett tag sen kommer en äkta estetare upp på scenen. Han har skägg, lite halvlångt brunt hår, jeansjacka, hatt och en gitarr (riktigt frida kille!) med ett speciellt mönster på som jag anar med samma att han målat dit själv. Han börjar lite knarrigt och jag tänker på fullaste allvar att det måste vara ett skämt. Ser hur han böjer sig ner och trixar med pedaler och datorer och inser att han spelar in sig själv och lägger på mer efter hand. Den första låten känns väldigt spontan. Det som drar min uppmärksamhet på scenen är en tavla där det kommer upp en film där det är någon som målar olika ansikten. Påminner väldigt mycket om Jean-Michel Basquiat, som har blivit min favorit konstnär på senaste tiden. Iaf, andra låten känner jag genast igen och då förstår jag att det är Joseph Arthur som står på scenen, en gammal O.C. kändis. Jag ger han en chans och jag blir helt kär. Sista låten han kör är I miss the zoo. Han lägger på 2 gitarr riff som hans spelar in och lägger gitarren åt sidan, tar upp micken och en penna. Samtidigt som han sjunger låten börjar han måla på tavlan där filmen hade visats stunden innan. Allt tillsammans blev så himla fint. Jag vill seriöst gifta mig med mannen, musiker och målar som Basquiat! Dreggel på den!
Nu vidare till huvudakten, Joshua Radin. Härlig grabb de där alltså! Efter en stund känns det som vi sitter i hans vardagsrum, dricker te och pratar med varandra. Han berättar innan varje låt en historia om varför han skrev låten, drar lite skämt om sig själv, pratar med publiken och till slut känns det som man känner han. Jag vill att han ska skriva en bok om hans liv.

Carib

5 år senare hittar jag en app som fungerar för bloggen. Så nu jäklar ska här skrivas! Vi börjar lite lätt med local news från Sigtuna. Hängde med Hanna igår efter jobbet. Lika kul som alltid! Vi fick cravings på västindien så vi gjorde oss en caribdrink och knäckte en koksnöt. Kände mig som en äkta man när jag lyckades knäcka nöten! Nu sitter jag på Arlanda och väntar in ett flyg som ska ta mig till Götlaborg!


RSS 2.0