ut och gräva och sen röja ute i skogen

Nu ska Hanna och jag ta på oss våra galoscher och gå ut till lillstugan och klippa gräset. Vi tar med oss denna låten och taggar för ikväll då vi drar in till Lollan och dricker rosé bland träden i parken. Haha tänk er att vi står och diggar till låten och kör några sköna moves när vi krattar. Då är de sommar!

DIOR makes me happy

ÅÅÅH!! Jag är så himla irriterad idag. Usch. Det är de jobbigste jag vet att gå runt och vara sur istället för glad. När jag kommer på de blir jag ännu mer irriterad på att jag inte är glad och jag blir bara surare. Men idag är det faktist helt ok att vara sur. Har typ sovit 5 timmar (de kan låta mkt, men de räckte inte idag) när jag kom till jobbet var jag typ klar med allt så det kändes onödigt att jag ens åkte dit idag. Sen måste jag upp till sthlm i helgen och jobba och det är det som jag är mest irriterad över. GAAHHH! Jag fick iaf sluta tidigare idag och när jag puttra hem i BWM'n som jag nu tagit över av pappa (dream on!) kom jag att tänka på mina presenter jag fick igår när pappa och Eliza kom hem från England. Min favvis Ferrero Rocher choklad och Dior face remover. Då vart allt mkt bättre och med tanke på att hallonet kommer om några timmar också gör allt nästan toppen bra! Om man räknar bort att jag måste till sthlm i helgen. Suck. Aja nu ska jag gå och leka med min nya vän Dior och sen blir det ut i solen och soooola!

Whatever you like


Razz

Tomorrow kommer äntligen min andra hälft hit till gbg! Som jag har längtat efter den tösen och som vi kommer leva livet! Idag vid lunch var jag på arbetsintervju inne i gbg. Fett skoj, tror nog att det gick bra också men bara för att jag säger så nu kommer det säkert gå åt skogen, så därför håller vi tummarna för mig så det går bra. Yes! Sen åkte jag en sväng om jobbet för att fixa det sista. Därefter gick Emma, Freddie och jag till en park och kollade in Aranäs studenterna som skulle ha sin bal ikväll. Alla hade så fina klänningar och håruppsättningar. Ångrar så himla mycket att våran skola inte hade någon bal! Det är ju de man längtar efter att få göra när man tar studenten, iaf jag. Ack o ve, jag tror jag behöver te. Hejsvejs

Hanna denna är till dig


nervigt värre

Denna helgen har varit totaly crazy. Vi har lurat alla. I fredags åkte jag och Freddie in till gbg och mötte upp Deji för att inta Styrbord/babord. Båten hade Indie-tema och musiken var på toppklass. Till alla som vi träffade sa vi att civilpoliser hade gjort razzia på kungsbacka station och tagit in alla på perongen för kissprov. Alla trodde på det. Askul! Vi tog sista tåget hem till Onsala för fest hos Malin. Alla tog sitt första dopp i havet. Lite kallt. Halv fem började jag promenra hem och helt plötsligt står det en älg och äter i en trädgård. Jag blev helt paff och de första jag tänkte på var att ta kort. Älgen posera lite och jag gick vidare hem och lagade mat. På lördagen var det så himla varmt och jag solade lite gran. Sedan mötte jag upp Freddie för en glass och för att åter gå till Malin. Där satt vi i kvällsolen och åt rostbiff och potatissallad. Jag var den enda som ville in till gbg och dansa och försökte verkligen få me mig dom andra. Men icke sa nicke. Istället började vi busringa till folk. Malin och Alex vän Julia är en mytoman så vi skulle låtsas att jag kände henne och se hur hon reagerade. Det roliga var att man hörde att hon var lite osäker men sen efter ett tag så släppte de och hon trodde hon kände mig och spelade med. Jag sa att jag hade en pojkvän som hette jimmy och vi bodde i varberg. Det roligaste är att jag träffade henne dagen efter, men då låtsades vi som ingenting, förutom att dom andra ställde massa frågor om jimmy och varberg till mig. Så himla kul. Då måste hon ju fattat att allt bara var på skoj. Men men iaf, ni får hålla tummarna för mig imon för jag har varit nervös hela dagen idag. Så nu sitter jag och lugnar ner mig med norska hollywoodfruar och te och ska snart plugga vidare.

 

we no speak americano


hit the road

Kom nyss hem från farmor. Eftersom båda är ostfantaster åt vi chevré med fikon. Så jäkla gott! Nu ska jag snart ta på mig mina rullskridskor och åka in till gbg för party all night long med Freddie. Vi hörs imon


I'm in Miami Bitch

Värmen har anlänt och jag har haft konstant värmesvett hela dagen! Medans andra varit klädda för sommaren noll10 har jag vart klädd för vinter-OS känns det som. Har även jobbat på Albo idag och konstaterat att min så kallade förkylning inte är en förkylning utan allergi. Trodde att jag skulle slippa det iår (önsketänkande) och idag har den verkligen brutit ut. Mina ögon är som 2 tennisbollar och näsan bara rinner. Najs! Måste bara säga världens mest irriterande grej. Jag är ju lite efter med Glamorama men igår kom jag till det avsnittet där tjejerna röjer som dj's på PUSH och rådiggar till mgmt-kids och tror att dom är asballa. Det är så jäkla töntigt. Om det hade varit för 2 år sen och Michaela Forni inte att gjort den där stureplans handen så hade det varit okej. Var bara tvungen att få ur mig de så tack för att ni lyssnade, nu ska jag hyra film på tv'n och gosa ner mig i soffan och frossa i ost och fikon!


västra frölunda


Jag har köpt världens mysigaste filt ever! Den är lurvig på ena sidan och filtig på andra, perfekt att mysa ner sig med i soffan. Imorse satt jag med min filt och åt frukost tillsammans med Glamorama som jag äntligen kan titta på nu när jag är hos pappa med snabbt internet. Ska snart ta bilen till frölunda och lämna in ett segel på lagning och sen vidare in till gbg för att ta en shopping och fika med Lousie, men först ut och sno några solstrålar för att bättra på brännan. See ya!
 

allting börjar hemifrån

I onsdags skulle vi till Baba men det var liiite för lång kö för oss så vi drog till Ambassadeur istället. Det var helt ok, men tror fan att baba hade varit roligare. Får ta de när jag kommer tillbaks från gbg. Torsdagen spenderade vi på debaser slussen och där lär vi hänga mer i sommar! Uteserveringen var supermysig! Vi tog våra trötta kroppar dit för att kolla in Kristian Anttila som var grym! Vi hängde där ett tag efter spelningen sen började vi bli hungriga och planerade allt vi skulle äta innan vi kom hem och morgonen därpå. Efter våran BK-meny och mackor åkte vi ner tidigt på morgonen och köpte latte på RC. Den satt fint!


Smutser

Helvete säger jag bara! Jag svettas och sitter och typ skakar nu och är helt överlycklig!!! Men jag säger inte vad det är utan ni får se framöver. Nu ska jag åka och kolla in en handbollsmatch och sen blir det gbg för hela slanten! Är där i 2 veckor. På måndag kommer bilder från i onsdags och Anttila igår som var grymt grymt bra!! puss&kram


taggtråd

Stress, stress, stress. Nu bär det av mot Baba sonics 9års kalas!

awesomeness


Denna morgonen har varit totally awesome! Börjar med ett grymt bra mail som jag verkligen hoppas på, så håll alla tummar ni har! Anyway, eftersom att lattemaskinen fortarande strejkar beslutade min besatthet-av-latte att åka ner till RC och köpa just en latte som jag kan njuta av tillsammans med min brunch ute i solen! Love ya!

NRJ

Nu kommer en rolig grej här va. Jag skjutsa mamma till jobbet för en timme sen så jag kan ha bilen för mig själv idag och imorgon och nu har jag kommit in i en period där jag lyssnar på nrj i bilen. Och idag när jag lyssnade var det nrj morgon med Knappen och Hakim. Dom svara i telefonen för att ta emot hälsningar och dom 2 första hälsade till sin klass och till sin kompis. Sen kommer den 3.e in. Man hör nästan inte vad han säger för han snackar med värsta matcho-rösten och lite wannabe-blatte-accent, men så vill han hälsa till sin kk/på-g/flickvän som han upprepar hela tiden och säger det i samma ordning. Tänk er att han pratar med den där rösten också och säger "slash" och tror att han är asball. Så frågar knappen hur gammal han är. Han ba: 14. Jag höll på att dö av skratt! När dom lagt på avslutar dom me, Jaha, och där hade vi Kalle, 14 år, som hälsade till sin kk...


Leopard.


Imorse vaknade jag ur min koma som härjade igår. Låg verkligen i sängen hela dagen. Skönt! Sen åkte jag in till stan och köpte kanske den snyggaste bikinin jag har ägtt. Det var kärlek vid första ögonkastet kan jag säga och den kommer jag bo i hela sommaren. Sen bar det av mot Qvi si för ansiktsbehandling. Så himla skönt! Jag blev nerbäddad i en säng som var uppvärmd (det låter lite konstigt kanske men de var en värmedyna saom värmt upp den iaf) och kura ner mig i ett duntäcke. Redan där höll jag på att somna. Sen färgade hon mina ögonfransar och bryn och därefter ansiktsscrub, porrengöring, massage och mask. När jag gick därifrån var jag helt borta, precis som nån väkt en när man sover som djupast. Men jag rekommenderar det verkligen!








båtfest

Igår kväll åkte Hanna och jag in till Slussen och gick till en hotellbåt där Emma, Lisa, Anneli och Freddie bodde. Himla mysigt. Anneli, Hanna och jag hade förfest i den mycket stora hytten medans de andra såg Lady Gaga i globen. Vi hängde där ett tag och sen bar det av mot Zipper. Det var kul. Imorse var jag himla glad att jag inte jobbade och jag har haft världens slappisdag idag med film och mat.


Hytten och Hanna


Ni behöver cleareyes


Fan va kul vi har!


Hanna och Lisa och deras nya ragg.


Håkan and his crew inne på Zipper!


Anneli diggar den snygga bartendern.

Årets posebild


Haha! Vi hittade en till sovande grabb. Han var helt borta när vi väckte han.

Va fan hände?

Haha! Jag vet inte varför men jag klickade in på bildagboken som jag inte varit inne på över ett år! Där hittade man massor av skoj. Såg bilder från New York, gubbens och min dubbla Coldpaly konserter, arvika och P&L -08, alla fikapauser på espresso house, stay ali perioden, björn gustavsson, smygtittande på Gossip Girl med maränswisch och Hannas gamla telefon, mer espresso house, Jennifer och Taz, söndags frukost på Fritz Corner med Florence Valentine och massor av minnen.


Haha kanske är den pinsammaste bilden ever.


Visar du dina flirtkulor, visar jag mina gula bullar?
Haha denna frågan hade vi en period med som vi alltid sa vad som än hände.

Min älskade blåbärsmuffin som inte finns med oss idag...

Såhär kunde Hanna och jag smsa varandra. Fast inte med bdb då. Jag lämnar ingen kommentar på denna, den pratar för sig själv.
Hey bdb-users!Gossip girl here, and I have the biggest news ever. One of my many sources "the raspberry" sends us this: Spotted in F´s room, with each Ben & Jerry´s ice cream watching a new tv show... yes that´s right - F & H, xo xo Gossip Girl

raggnings tips

Idag har jag varit värsta curlingmorsan. Skjutsat runt som en tok, först Gurre till tåget för han missade bussen imorse. Sen mamma till arlanda och sen hem och få i mig lite frukost. Sen till Danderyd för att hämta Gurre och åka till en jäkla moppebutik och vänta i en halvtimme på ingenting. Nu är jag hemma och ska snart skjutsa mig själv till jobbet och sen hämta mamma på arlanda. Jag kommer nog aldrig mer fråga mamma om skjuts! Egentligen hade jag planerat in hela dagen redan och jag hade massor av saker som skulle fixas men allt går inte som tänkt ibland kan man ju säga. Det kommer säkert regna i helgen också bara för att jag är ledig. Positiva klubben här va!

Haha! Gurre och jag tog en sväng om McDrive i sollentuna. Man vet aldrig vad som kommer hända i nästa lucka kan jag säga. En grabb skulle ge oss maten och börja fråga en massa varför Gurre inte hade något körkort och att jag fick köra och grejer. Sen fick han reda på att vi var syskon. Haha, då luta han sig lite tillbaka och fråga om vi skulle ta en fika nån gång senare. Jag ba eeey broschan, skulle inte tro de va. Så om ni letar ragg, åk till McDolnalds i Sollentuna och kör drivein. Skämt å sido, Gurre och jag börja gapskratta när vi körde därifrån. Ha en härlig dag hörrni! 

tordags mingel

Imorse åkte jag till Hanna och åt frukost och kollade film. Mysigt värre. Filmen hette Dumpa honom och var verkligen rolig. Man känner verkligen igen sig själv när man ser den. Hur vi tjejer alltid överanalyserar allt som en kille gör och försöker oftast vända det till något positivt bara för att vi hoppas. Men egentligen är det så himla uppenbart, haha. Den ska ni se om ni inte redan sett den! Kom lite senare från Hanna än vad jag tänkte mig och märkte när jag kom halvvägs hem att oljelampan lös. Jag ba shit och stannade och ringde pappa. Vi har ju fått lära oss på trafikskolan att om oljelampan lyser så är det inte så jättebra. När jag var påväg till macken så slockna lampan och jag kunde köra hem, yes! Hoppas bara den inte lyser när jag ska till jobbet. Tror ni inte att våran espresso maskin går sönder när jag ska göra en latte sen när jag kommer hem. Hoppas att mamma kan laga den! Annars ligger jag risigt till.

Nu pumpar jag Those dancing days i mina högtalare och tänker att jag är på vårat hotellrum på Guadeoupe och röjer innan vi ska till middagen.

varm choklad med marshmallows

Idag var jag inne i stan och fick mannikyr av Helena på Qvi si. Fint blev det. När jag kom hem slängde jag i mig lite mat och sedan for jag till Hanna . Vi drack varm choklad med marshmallows och skulle titta på film men det funka inte så vi åkte och kollade in Gurre när han spelade match. Nu ska jag läsa lite, fett najs.

pepp!

Musik kan få en så himla glad så det är helt sjukt! Sitter lyssnar sönder Teddybears och Kristian Tillianders mixtape från kvalborg. Övergången mellan Adrian Lux - Strawberry och Mike Snow - Animal, SÅ GRYMT BRA ATT JAG TYP DÖR! Ni kan börja lyssna vid 8.46 och digga lite till strawberry. Vid 11.22 kommer Mike in lite smått och sen vid 12.03 händer det grejer och 12.06 det är där jag dör. Haha får rysningar varje gång jag hör det!

röj.

Igår hade jag värsta röjningen i mitt badrum. Slängde allt gammalt smink och hårprodukter som jag inte använder. Så himla skönt! Sen sorterade jag hyllorna så det finns en hylla för ögon, en för hudvård osv. Himla smart för då behöver man aldrig leta efter det man behöver, bara gå till rätt hylla, haha.


Helt perfekt!

God morgon alla glada! Haha, jag har precis haft min bästa morgon på väldigt länge. Gick upp och gjorde frukost på sängen till mig själv och läste sedan ut Elsas mode, så nu längtar jag till uppföljaren! Sen gjorde jag hårinpackning (behövdes!!! efter all sol och salta bad) och upptäckte att mitt hår har växt sjukt mycket! Om jag har platt hår är det till mitten av skuldrorna. WOW! Efter det blev det ansiktsbehandling som jag lärt mig på mina sminkkurser och nu sitter jag med lermask i ansiktet och ska snart gå ut och sätta mig i solen och ta en laaatej. Helt perfekt!

Om jag gärna spelar mespop varje kväll

Well, well nu har jag äntligen fått upp bilderna från valborg. Asså jag kan inte besksriva hur kul vi hade det. Man kan säga att det var den bästa valborg ever och att vi alltid kommer hänga i Uppsala på valborg i framtiden och nästa år har vi förhoppningsvis kårlegg också. I helgen hann jag med att jobba också hur jag nu lyckades orka med det. Vi kom hem 5 i söndags morse och jag skulle upp 7 och köra till lagret i Vallentuna. Lyckat! Så jag fick ringa mamma och be henne köra mig istället. Lagret var stort och fint. Såg ut som ett växthus fast med massor av vagnar med blommor på. Jag fick också se vart dom gör alla våra fördiga buntar och buketter vi beställer in. Härligt det låter va. Idag har jag också jobbat. Men imorgon ska jag ta tag i mitt liv och göra allt jag inte har hunnit med sen jag kom hem för en vecka sedan. Först ska jag göra en kopp te, lyssna på denna låten och läsa en bok. God natt!


Valborgshelgen noll10


Torsdag = Kvalborg @saluhallen med Teddybears. Vi hade fett kul!


Bild:Hanna


Bild:Hanna


Fredag = Valborg i ekonomiparken och grillpartaj. Så sjukt kul, precis som festival.


Bild:Hanna  Haha våra danskungar från götet.


Bild:Hanna


Hahaha! Grabben bredvid Hanna hittade vi i ett dike där han sov som en stock! Vi väckte han så han inte skulle frysa ihjäl och hjälpte han så han hittade hem. En glad liten förvirrad prick.


Lördag = Party på Ambassadeur. Hanna och jag fixade världens förfest på tåget med rosé, lindt och vindruvor och sen körde vi vänster och in i vipen och glassade. Det var glamrock tema och vi målade oss med silverstjärnor och somnade på nattbussen och fortsatte mot arlanda. Vi längtade tillbaks till Guadeloupe.


stress!

Valborgs update kommer imorgon! Men jag kan säga att valborg i Uppsala kommer göras om garanterat! Nu ska jag bara slänga i mig en macka och sen köra till Hanna för att sedan ta oss in till stan och Ambassadeur. Det kommer bli fett!


RSS 2.0