mary is my best friend

Nu sitter jag här och väntar på mitt hallon. Vi ska åka och kolla in kamera till henne och jag har gjort världens bästa roadtrip skiva som kommer bli en surprise för henne. Igår friade vi Earth hour hemma hos mig och sen drog vi till Janina och var som gamla tanter och satt och drack te, snacka skit, spela kort och skratta som aldrig förr. Det var kul att vi äntligen kunde träffas allihop igen. Nu tuta hanna på mig utanför så måste springa! Se till att ha en mysig söndag!


frida abrii 20 bast

Igår var jag ledig. Så hanna och jag tog en snabbis in till stan och ja, vad ska jag säga. Det är absolut inte bra att vi shoppar tillsammans. Vi har kommit överens att hjälpa varandra att spara pengar till resan, men vi är jäkligt duktiga att hitta på anledningar till att köpa saker. Som igår då vi köpte var sin sommarväska till resan. För vi har ju verkligen inga väskor innan. Fast dom är jäkligt snygga må jag säga! På kvällen sen åkte vi till frida eftersom vi skulle fira hennes 20-årsdag. Vi hamnade tillsist på en biljardklubb på odenplan. Vägen dit var roligast, man har aldrig tråkigt med dessa tjejer asså! 



GRATTIS HANNIS!

Igår var en stor dag, Hanna tog sitt körkort!! Ett stort grattis till henne! Nu kommer vi slås om vem som ska köra när vi är ute på vift ;) Igår efter jobbet köpte jag med mig lite donken och tog min kos och åkte till Jennifer. Vi hade catch up mys och Greys anatomy kväll. Som grädden på moset såg jag nyss att Teddybears har släppt nytt album. Great! Det ser lovande ut och i sommar står det uppskrivet FESTIVAL MED TEDDYBEARS i stora bokstäver!


ice & snow

Detta är ett skämt inlägg, eller är det, sen blev allt svart.

Haha jag kommer på mig själv att skriva massa drivinlägg när jag inte riktigt vet vad jag vill skriva om. Jag tänker aldrig visa er dom inläggen för ni skulle skratta så himla mycket att ni inte skulle kunna äta på flera dagar för ni har sån träningsvärk. Well, igår tog Hanna o jag bilen till stinsen för lite shopping till våran resa som är om 2 veckor!! Jag hittade en jeans jacka och 2 par jeansleggins som jag verkligen kommer behöva när värmesvetten hugger in. Det bästa jag hittade var ett par brillor i äkta guldgubbe anda. Bilder på allt kommer senare i veckan. Idag sjunger vi grattis till Hanna som har halva körkortet inne! Hon klarade teorin! Grattis! Nu blir det desperate housewives!


en doft, en känsla, en låt, ett ögonblick

Hur mycket man än försöker är det svårt att låta bli. en låt

En stadig puls som hackade sig in



SUGAR TOWN

I'm back! Imorse skjutsade jag gurre och mormor till arlanda och sen gjorde jag lite ärenden. Att ha körkort äger! Yeah! Helgen har varit toppen. Vi åkte till gotland i fredags och vi har bara chillat i visby o badat i poolen. Ni vet det är ju sommar där ;) Jag hann med lite shopping också. Skit vad jag vill ha vår nu!! Nu ska jag ta en latte i solen.

It's you

Skit asså. Jag blev både taggad och rädd för att börja plugga på chalmers. Speciellt basåret. Jag måste typ vara underbarnet och klara allt till max för att kunna plugga vidare på industriell ekonomi annars är det ingen ide att ens tänka chalmers för min del. Då har jag slösat ett år om jag misslyckas men det tänker jag inte göra! Har gett mig tusan på att klara av detta nu! Så ni får hålla alla tummar ni har för mig sen. Iaf, efter en rundvandring med världens roligaste geek träffade jag Louise för en fika. Sen drog vi tillbaks till chalmers för ett seminarium och därefter ett besök till bengans. Två skivköp blev det för mig, Shout out louds nya och Carolina Liar. Så himla bra!! Kom på sen att jag inte har nån skivspelare i mitt rum längre, haha. Men dom är bra att ha.


gbg it is

Yes, jag åker till gbg om 1timme och 10min. Härligt värre va! Har inte börjat packa än så jag måste skynda mig!! Ha de gött! Vi hörs imon kväll.

God morgon solstrålar!



Kolla vad fina grejer jag fick av Hannis! Helt klockers! En plupp-nyckelring, dom är väldigt sällsynta och svåra att få tag på men nu är jag en av dom lyckliga! Fick också en liten reg-skylt med mitt namn på, en barn-i-bilen skylt och en hallon muffins! Idag har jag fortfarande feber och det suger! Knaprar alvedon och ipren nu så jag ska orka gå ner och göra en latte, äta min hallon muffin och kolla aristocats. Yeah! Hoppas ni får en underbar lill-lördag!

Körkort!!!

Nu har jag kirrat körkortet! Så himla bra asså! När jag kom hem från jobbet åkte jag och Gurre och hämta Hanna som hade köpt världens klockrenaste present till mig. Den får ni se imon! Har dock haft feber hela dagen och nu har jag landat på 39.1. Great! Men jag måste ändå till gbg imon!

throwing stones

Jag har beslutångest! Vad ska jag göra i sommar? Det finns ju så himla mkt man vill hinna med. Sen måste man ha råd med allt också. Skit, jag hatar att vara beroende av pengar. Ska nog göra en fin lista och välja ut de roligaste sakerna. Men men, denna vecka kommer bli kul! Imon händer det grejer... sen på onsdag blir det en snabbis ner till gbg för att träffa pappsen och kolla in chalmers. På torsdag kväll är det back to sthlm för att på fredag åka till Gotland över helgen. Gillart. Idag på jobbet hade matilda och jag really fun! Vi studerade blomböcker(!), så nu kan vi allt om allt.


cinematic orchestra

Idag har jag bara längtat till att få komma hem och inte göra någonting. Så min lördagskväll var pizza och melodifestivalen. Fabulous! Hoppas ni har en toppen lördag!

Jag dog lite när jag hörde denna låten.


ska vi dansa?

Ännu en partynatt gick av stapeln i fredags. Denna gången firade vi min framgång. Man vet aldrig hur länge sådant varar så det är bäst att passa på. Vi skulle ta en tidig kväll eftersom jag skulle jobba, de gick ju jättebra. Planen var Debaser för att se ram di dam. Men det blev istället Ambassadeur och Spy bar. Drinkarna flödade och dansgolvet gungade. Vi kom inte hem förrän 6. Man träffar så himla mycket roligt folk när man är ute. Tänk er detta framför er: ett rykande hett dansgolv, alla dansar för fullt, plötsligt dyker det upp en kille med vinterrock(!) och sjal på sig alltså utrustad för att gå flera mil i kylan. Sen snurrar han lite på sig under tiden han dansar. Då dyker de plötsligt upp en portfölj (?!?!) som han har ett stadigt grepp om. Vem går ut med en portfölj?



=D

Jag är så himla grym! Klarade precis körteorin o har inte ens läst klart halva boken än. Ikväll ska de firas!

skinny fucking love

Ibland är jag verligen så himla blond. Jag tror alltid det bästa om folk och jag blir alltid lurad. Det suger. Nu ska jag bli tjock =)


Party onsdag


Ge mig 28 graders vatten! Visst inga problem!

Hit ska Hanna och jag fara den 7 april. Allt är bokat och klart och det känns så jäkla skönt! Kan inte fatta att det är sant. I 2 veckor ska vi plaska runt i vattnet och leva livet bland kokosnötter och vulkaner på Guadeloupe. Välkommen till paradiset säger jag bara!


ACE 6 mars

Det är tisdag och jag är så himal sugen på att gå ut och dansa. Idag bombar jag med inlägg som ni kanske märker. Men jag har lite att ta igen nämligen. Här kommer 2 fina bilder från lördagskvällen. Nu har jag lovat mig själv att börja använda kameran lite mer eftersom man aldrig vet hur länge kameran vill stanna hos en. Det lärde vi oss i helgen. ACE var proppfullt i helgen och det var kanonkul!


YS// Cimon Lundberg



Vem har kunnat missa denna godingen? Tänk vad många tjejer som suttit och dreglat framför tv'n åt denna grabb. Jag kan inget annat än säga att han är sjukt snygg och verkar vara störtskönt person. Att han är fotograf och modell gör inte direkt det hela värre. Vi håller tummaran för dig paradise-cimon!

Detta gör vilken människa som helst glad!


jag är en blåval och kan ta dig härifrån

Idag är jag ledig! Oooh lala. Har varit en sväng om körskolan och tog en lektion och pluggade lite teori. När jag kom hem var jag dunderhungrig och laga värsta pastan med massa lök. Haha, har blivit helt obsessed av lök. Tänkte så ni vet ifall jag skulle dyka upp utanför er dörr och bjuda in mig själv på lunch. Sen har jag en ny låååt som jag typ gillar skitmkt! Håll i er nu, Bjurö klubb med Laleh. Ofta jag gillar Laleh?? Är lite chockad, men den får mig att dö av längtan till sommaren! Tänk er stekhett, gräsmatta, en filt, öl, en liten cd-spelare, massa folk, festival, sommarnatt, gbg. Denna låten kommer gå på repeat hemma hos mig ända fram till sommaren är slut och lite till. Denna sommaren ska bli den bästa någonsin, vilka är på? Va säger du? Ska vi åka till Köpenhamn snart?


GRATTIS PAPPA!

Idag är det internationella kvinnodagen och min pappa fyller år. Så här kommer ett helt inlägg bara till dig, grattis!


Sambassadeur

Jäklar asså! Vilket grymt band!! Ni får verkligen inte missa detta! Sambassadeur. Nu ska jag återgå in i dvalan, men nifår absolut inte under några omständigheter inte "orka" lyssna på bandet. Speciellt inte Ice & snow. Okey? =)

1999

jag. lever. Shit vilken helg. Känns som jag kommer gå i dvala fram till valborg.


what would you say if I said that you could?

Om jag inte skulle hinna blogga ihelgen så får ni nu veta vart jag kommer hålla hus nånstans. Jobbar i helgen så jag kommer se fram emot stress. Yes! Imon är det film+svullkväll hos Ljungan. Kommer bli fett va! Sen på lördag kommer vi dansa in på ACE och röja. Hej då.


I think it should be funny

Idag har jag gått som på rosa moln på jobbet. Gått runt och nynnat på låtar och vart glad mot alla kunder även om dom varit riktiga  pain-in-the-as-kunder. Jag har verkligen ingen anning om varför för dagen började helt fel. Men men, jag lyssnade lite på Oh happy day innan jag for iväg så kasnke därför ;) Jag och Jennifer har iaf hittat en dj-kurs som ser lovande ut. Så snart kanske ni får höra nåt smarrigt smakprov.


det är onsdag idag

It don't matter what you see.
I know I could never be
Someone that'll look like you.
It don't matter what you say,
I know I could never face
someone that could sound like you.

redken



Imorn ska jag få träffa min gubbe. Kommer bli najs. Hon kommer och hämtar mig efter jobbet med biiiil! Sen drar vi hem till mig och dricker chai te och kollar in dj kurser. Fett najs! Letade nästan ihjäl mig efter denna tuffa video på jennifers blogg och hittade den tillsist! Vid cirkus 0.47 börjar Gubbens och min egna låt. Den är great! Fast låångt ifrån klar.



hold a hand for cover

Just nu känns de som att det tyngsta bowlingklotet ever har flytt från min mage. Imorse sa jag upp mig från mitt jobb och min sista arbetsdag blir den 5 april. Då kan man undra vad jag ska göra då och det kan inte ens jag svara på. Men det känns himla bra, kommer sakna mina jobbkompiiiisar typ jättemkt och det känns mindre bra. Men men life goes on och nu ska jag planera. Btw är jag sjukt taggad inför helgen.

RSS 2.0