save me i'm lost

Denna låten bara måste ni lyssna på! Jag är helt såld! Carolina Liar.


ge mig kaffe!

God morgon! Denna helgen har varit helt crazy. Igår mötte jag upp Gurra o Marcus på Tiffanys för en lite reunion. Fanny åkte från Västerås så hon kom lite senare. Vi hade taggat denna kväll i nästan 2 veckor och när den väl kom så var alla bakis eller sjuka. Så vi får ta och göra om gårdagskvällen till en riktig partykväll i sann Budapest anda. Kändes som det inte alls var evigheter sen vi träffades. Det var svårt att få en syl i vädret när Gurra tog ton som vanlig, det är härligt att höra att grabben fortfarande kan sjunga. Vi drog vidare till Helens krog. Det var faktist helt okej där. Och Jennifer!! Jag tror jag såg kossan haha! Fast utan dräckten ;)


+5

Operation. Idag mår jag som jag förtjänar kan jag säga. Kvällen igår var så sjukt lyckad! Konserten började med Operation och drog igång alla på dansgolvet! Jag och Lousie hade planer på att ta oss längst fram och lagom när vi kom dit gick Jamie ner precis vid oss, vi blev som hysteriska fans och sträcktes oss efter han. När han kom till mitten av publiken sa han åt alla att bilda en ring runt honom. Han valde ut en kille som skulle springa runt i cirkeln och som resten av publiken skulle följa sen. Det blev kaos! Jag och Louise kastades oss ut mot scenen. Sen stormades scenen. Vi hängde såklart med! Vi stod på samma scen som Jamie T och släppte loss. Hur ballt är inte det? Detta var typ det ända vi pratade om resten av kvällen. Sticks'n'Stones.




a bottle of wine

Jag är typ jäätteglad och jätterädd! Idag har jag äntligen bokat uppkörning och teori! Nu hoppas jag att alla kommer hålla tummarna så jag klarar det!

Imon kommer bli grymt!


jamie t

Just nu skulle jag kunna döda för en biljett till Temper Trap. Vem skulle inte liksom. Känner mig himla stolt att jag lärt mig Fader på gitarren bara så alla vet. Är så himla taggad till helgen! Bokade nyss en Jamie T biljett till fredag. Det kommer bli grymt! Känner att jag skriver väldigt sammanhängande.

While the angels walk with the lonely ones
In the cold rain and rescue you


work


Shout. Out. Louds. Work.


Mitt hallon är så himla bra! Checka hennes blogg och såg ett glatt inlägg om shoutis nya skiva. Imon släpps den in sweden och jag vill köpa den men vi har ett köpstopp som sätter stopp på denna affär. Men den lär ju finnas kvar. Iaf var jag duktig och hann med bussen som gick tio över 7 imorse (!!) och satte kurs mot körskolan. Det gick jättebra! Sen övningskörde jag till stan med mamma och därefter gick jag runt och hittade ett par så himla snygga skor och sen satte ja mig på Espresso house och tog en latte i min ensamhet. Läste lite teori och när jag var helt insatt i boken blir jag avbruten av en vilsen amerikanare som kom och satte sig vid mitt bord och börja prata. Nu ska jag sätta Shouts nya album på repeat på spotify och strecklyssna hela natten. God natt!


robot rock

Idag gjorde jag världens vurpa. Det måste sett kul ut för det kändes som jag gjode ett ballt dicso moves. Satte ena handen i backen, vek ena benet och det andra benet gled rätt ut samtidigt som min andra arm gjorde en solhälsning. We liiike! ;) Sitter och kollar i min kalender och min vår ser TOTALLY AWESOME ut! Nej nu ska jag ut i snövädret igen och öva mina disco moves.


Fabulous

Denna vecka startades undebart bra! Solen skinner och det är 22 minus!! Härligt härligt. Ska snart övningsköra till jobbet. Blir kvar där till halv 8 ikväll och sen blir det work out med Hanna. Nu är vi taggade till tusen!

 Om ni nu mot alla odds skulle vaknat på fel sida idag vill jag ge er lite happyday-tips. Jag hatar att vara på dåligt humör för allt blir så jäkla jobbigt då. Tyvärr så har vi alla våra dåliga dagar tro det eller ej ;) Men iaf, detta får en att bli på bättre humör. Lyssna på glad musik: Oh happy day eller You make my dreams. 2 säkra kort! När ni lyssnar på dessa låtar måste nu sjunga med i texten. Det släpper ut något i hjärnan så man blir glad. Prova även att le när ni är sura. När man ler går det ut nån signal till hjärnan att man är glad och släpper ut lite goa grejjer uppe i hjärnkontoret och tillslut är man glad igen. Låter inte detta toppen? Hoppas ni får en toppen måndag!

Fast forward

Igår skulle vi gått ut och dansat på ACE men icke sa nicke. Det var ju snöstorm så vi kom varesig framåt eller bakåt. Jag stannade hemma med mamma och kollade melodifestivalen och såg till min förvånging att Darin har blivit en man. Jag kände verkligen inte igen honom!! Helt otroligt! Efter melodifesten blev det filmen och så kom Polly och senare OS-watching, var det spännande eller?? Sverige var så jäkla grymma som tog hem vinsten och tredjeplatsen. Så nu vet ni hur min tvkväll såg ut.

Just de, jag lämnade ju in min mobil på lagning och när ja fick tillbaks den var det massa ny musik på den. Alltid kul. Bland annat dessa grabbar. Lyssna på Noone Left. Tack telenor!

Detta skrevs igår söndag men bloggen är lite seg ibland.


rockstar

Den här dagen har väll vart sådär, tills Fanny börja plannera nästa helg. På lördag ska vi ha Budapestreunion med partygänget. Kommer bli grymt! Vi ägde Budapest förra våren när vi var där. Vi var dom ända från klassen som gick ut för att upptäcka Budapest's nattliv första kvällen. Vi hade ingen anning om vart vi hamnade och hela kvällen körde vi we are rockstars from sweden och det gav resultat. Vi lyckades flörta med ägaren och fick massor med gratis drinkar, shots och till och med tårta av en som fyllde år. Våra Budapest polare bjöd på taxi hem till hotellet också. Det är ju inte direkt jättedyrt där nere men ändå, vi levde som rockstars och vill inget annat än tillbaks!


pour a little salt we were never here

När jag lyssnar på dessa låtar tänker jag tillbaks på sommaren och får den där härliga sommarkänslan i kroppen. När man varit ute i solen hela dagen och badat i saltvatten och sedan duschat på kvällen och känner hur det bränner lite i huden. Man känner sig så fräsch och håret är solblekt. Man tar på sig en kofta och tar en kvällspromenad och det är alldeles stilla och luktar sommar och det ända man hör är vågorna.


Aloha

Ni som har glömt att gratta mig på min namnsdag idag har 4 minuter kvar eller så får ni gratta mig dubbelt imon. Nu kanske jag verkar lite taskig men ni har haft hela dagen på er ;) Detta riktar jag speciellt till typ pappa och hanna som vet att jag heter alexandra.

Idag när jag körde kom denna låten på radion. Skitgrym! Ni har säkert redan hört den eftersom den går på radion men här kommer den igen.

vitt är ett rosa ord

Den här jäkla snön asså! Jag blir tokig! Nu ska de snöa i 2 dagar till. Jag vill bara ha plusgrader och vår nu. Det är ju så jäkla mycket snö nu så om det ska hinna bli snöfritt innan midsommar får de nog ta att bli varmt typ idag! Om ni har tur kanske jag skriver något mer intressant än om väder efter jobbet. Den som lever får se.




cioccolato, coklat , sjokolade, chocolate, 巧克力, choklad,



En värld utan choklad skulle vara som en värld utan dig.

den officiella svulldagen

Japp, då var den dagen här som man väntat på hela året. Fettisdagen. Som alla vet är det semlor som gäller. Mamma är alltid före med visa saker, tex semlor. Vi börjar alltid med semlorna efter nyår och vid denna tiden är man redan lite trött på dom. Så nu kommer jag till saken. Hanna har hittat chokladsemlor! Hur najs låter inte det? Dom här eftertraktade semlorna finns på RC i siggis. Vi köpte varsin efter jobbet och dom var så himla goda! Vi tittade på en film som hette allt för min syster. Så himla sorglig. Jag kan ju säga att det inte fanns ett öga tort i soffan.

Hittade en gamal goding

Mitt hallons sista dag bland blommorna



Idag är en riktigt sorglig dag må jag säga. Det är nämligen såhär att Hanna slutar på flowercountry idag. Dagarna kommer gå så långsamt när hon inte är där och visslar på mig. Men som tur är kommer Matilda och härjar om 2 veckor! Min räddare i nöden! Men Hannie pannie, jag kommer sakna dig som attans! Fast det är ju inte som vi aldrig mer kommer ses. Så nu ska jag pallra mig till bussen för att åka en sista bussfärd med hallonet.

Happy valentine's day


Idag är det alla hjärtans dag och det firade jag med bio med Hanna, Moa och Gurre. Vi såg såklart Valentine's day. Den var faktist mycket bättre än vad jag trodde. Så jag rekommenderar att ni ser den. Efter filmen blev det en sväng om Espresso House. Imon är det back to work som gäller. Hoppas ni haft en mysig alla hjärtans dag! God natt.








En kväll, en februari natt

Igår när jag hade kommit halvvägs till Hanna kom jag på att mitt leg låg kvar i en gul kasse på mitt skrivbord. Jag orkade inte med mig själv eftersom jag haft hela dagen på mig att packa all packning till kvällens äventyr. Efter spring mellan busshållplatser, telefoner som dött av kyla och köldskador fick jag mitt leg av min snälla bror och hans kompis. ACE var dött men vi anlände in i dimman av rökmaskiner och stroboskopljus och gjorde det bästa av situationen. Dansade mellan alla dansgolven på en nivå vi aldrig tidiagre varit på. Vid 2 fick vi för oss att ta en sväng om grodan. Där var det ingen kö och jag fattar varför. Vi slapp iaf betala inträde pga vi är så jäkla grymma på höger och vänster. Vakten sa "gå till vänster". Vi sa "ja absolut" och gick till höger. DJ'n där inne var helt kass. Pratade igenom alla låtarna och hackade sönder allt och alla. Men vi stannade där tills fyra då vi drog på efterfest hos donken där jag proppa i mig 3 McChicken Jr. Kittlar dödsskönt i kistan! Nu kan de låta som vi inte hade en bra kväll, men vi hade verkligen skitkul all night long!

När jag kollade kameran för bilder från igår hittade jag bara bilder på Hanna, så därför ska jag låta er följa Hanna en kväll då hon är på topp.
 

Hanna på dansgolvet på ACE. Lägg märke till hennes glamour-lockar.


Hanna visar sina skills när hon raggar. Det ser ut att gå bra där.


Hanna på Grodan med vännen "stolpen". Han var lite stel i början men Hanna la till sin hjälp-mig-från stora-stygga-vargen-min och fick han att mjukna upp till sist.

över till hannas

Nu drar jag till Hanna för att ha lite PRE-Valentines mys. Rosa bubbel med rosa macarons. Sen ska vi försöka ta oss in till stan för att entra ACE och se vad kvällen har att erbjuda. Jag lyssnar på våran amba-låt och ser oss göra våran b-landet dance. Jag är grymt taggad och jag vet att The Razz är det också. Om inte annat kommer hon bli det när jag dansar till låten om några minuter hemma hos henne. Right?


mes petit macarons

Det blev inga muffins. Istället blev det macarons. Jag är så himla stolt för dom blev superlyckade! Kanske inte formen, men smaken! Jag önskar jag kunde bjuda er alla på dessa, men ikväll är det bara mitt hallon som får smaka.


Jag gjorde hallonmacarons med chokladfyllning.



Oh happy day!

Jag har sagt det förr och säger det igen. Jag älskar gospel! När jag flyttar till gbg ska jag nog börja i en gospelkör. Om jag inte kommer in eller om dom inte skulle ha en får jag ta och starta en egen. Haha, stackars alla grannar. Jag blir på så jäkla bra humör när jag lyssnar på denna låten, så ska nog baka lite alla hjärtans muffins och städa lite så mamma blir glad imon ;)


Fredag morgon

God morgon!
Idag är det fredag och det innebär att om några timmar är helg! På lördag ska vi till ACE och röja. Men jag längtar nästan mest till söndagen för då får jag äntligen sova ut. Det är nog första utgången på länge som jag slipper gå upp tidigt dagen efter. Jag ska njuta till fullo! Men innan helgen börjar ska jag göra en latte, planera lite och bocka av några timmar på jobbet. Hoppas ni får en toppen fredag!

Alexander McQueen

Sitter och slösurfar och ser till min förvåning att Alexander McQueen's designer Lee McQueen har begått självmord. Tragiskt! Det kommer bli svårt att hitta en lika bra designer till märket som Lee var.

R.I.P. Lee McQueen

Cause I'll tell you everything about living free

Ta mig hit nu! Jag och hallonet ska bort härifrån nu. Det är på tiden. Vi har varit i Sverige i 19 år och nu är det dags att ta oss ur vår instängda glasbubbla vi lever i och upptäcka världen.


YS// Bebban Stenborg

Denna gången fick det bli en tjej på YS. Bebban Stenborg. Bara namnet är ju så himla ballt! Hon är känd från mitt favorit band Shout out louds och där spelar hon keyboard och sjunger lite emellanåt. Just nu pyder hon deras nya singel Hard work. Men det är inte bara därför hon får vara med här, utan jag diggar hennes stil till fullo. Hon har alltid fina klänningar i olika färger och modeller. Sen har vi hennes hår som är helt fantastiskt fint, speciellt luggen. Ett plus är hennes svarta ögon. Så himla snyggt!




nacho rolls

Jag är så trött att jag kommer somna vilken sekund som helst. Så jag passar på att skriva en rad innan John blund anländer. Fick världens kreaktivaste uppgift idag på jobbet. Vi hade fått små sten-hjärtan som låg förpackade 3 och 3. Vi skulle sälja dom så, bara det att i den lilla påsen dom kom i (3 och 3) hade dom fixat bubbelplast runt om varje hjärta. Så min uppgift var att plocka ur alla hjärtan ur påsen, ta bort bubbelplasten och sedan lägga tillbaka alla hjärtan. Det låter kanske lite chill, med det var för chill! Jag höll på att somna. Helt seriöst. Mina ögonlock blev sådär tunga som dom är när man läser en bok på kvällen eller när man blir väkt när man precis har somnat. Det var så jobbigt! När jag kom hem hade jag fixat kvällsfikat med nacho rolls (wow favorit) och choklad croissanter. De smaka toppen! God natt!


Våra älskade nacho rolls i Metros party tält på wow! Girls, kommer ni ihåg?
Just de.. Hanna är med på bilden också =)

Another sunny day

Dagen har jag tillbringat inne istan. Övningskörde dit med mamma och skulle öva fickparkering i backe. Det gick inte alls bra, men platsen jag skulle in på var för "liten" så jag skyller på det. Planen var att jag skulle åka direkt hem med tåget och läsa körteori men jag fastnade inne istan. Hittade en så himla fin sommarklänning som bara skriker Frida. Den är blå! Hittade också en partyväska till sommaren. Tog en sväng om fältöversten och hälsade på Jessica. Det hade blivit himla fint i butiken sen dom bytt ägare! Blir nästan lite sugen på att börja där igen. Var på gång att börja stressa hem, men orkade inte utan gick en promenad och letade skor. Så nu äntligen är jag hemma. Hoppas ni också har haft en härlig tisdag!


Klänning från Oddmolly och väska från Egnla.


Desperate houseman?

Min bror har goda potential att bli en äkta husmor. Dels har han mamma han kan brås på som är en riktig bullmamma. Men dessutom har han nu själv börjat stöka i köket. Igår hade han hittat ett recept på kladdkaka på en blockchoklads förpackning. Han vispa och greja och när han hade gräddat den fördigt i ugnen och låtit den stå och svalna ett bra tag tog han sig en smakbit. Det knastra av socker och tänkte att han kanske glömde något. Var det mjölken som saknades? Eller var det chokladen rentutav. Nej, det var dom 4 äggen. Så vad gör Gurrepurre? Jo, han kläcker i 4 ägg och rör om och gräddar den en andra gång. Smart där? Det roliga är att det var nog den godaste kladdkakan jag ätit. Kladdig rakt igenom! Inte ens den där torra kanten längst ut fanns.

I tried to lock you up

Igår kväll var ju planen att Hallonet och jag skulle gå till ACE och röja. Men det blev inte så. Ljung akuten kom och hämta upp mig för att köra mig hem till Hanna så jag skulle slippa vara själv. Tack! Vi hade en hel melodifestivalkväll med popcorn och chips. Efter det kollade vi en gång till på 500 days of summer. Musiken i filmen är så himla bra. Här kan ni lyssna på den.

Idag har jag inte gjort något alls. Sovit mest och druckit smoothies. Just de! Jag höll på att glömma (egentligen inte alls). Jag har fixat så att spotify och msn fungerar igen. Känner mig jättestolt även fast det kanske inte är det svåraste man kan göra på en dator.  Men jag klarade det iaf utan att behöva ringa nån(Jennifer) om hjälp. Spotify har jag varit utan i en vecka, men msn har jag varit utan i över ett halvår. Kändes som en helt ny värld öppnades... nooot.

Just nu är jag så extremt otaggad. Skulle helst av allt vilja gömma mig bakom en högtalare framför en scen där Shout out louds spelar Candle burned out med en ben&jerrys i min ena hand och en drink i den andra. God natt.


you make my dreams come true

Det blev inget jobb för mig idag. Igår kväll fick jag tillbaks min feber och har haft över 39 grader hela natten. Har inte kunnat sova utan pendlat mellan svett och frossa. Najs! Jag fick min snälla bror att gå till macken och köpa godis och hyra film idag. Det blev 500 days of summer och därför måste jag berätta en så himla rolig sak om filmen. Eller rolig och rolig, det är väll bara jag som skrattar åt det men jag börjar med att visa er en låt.



Denna låten alltså. Den är så töntigt bra! Man blir verkligen jätte-jätteglad av den. Har börjat läsa paradise-cimons blogg och han hade spelat in ett klipp med denna låten och det var så himla skoj! Så jag har lyssnat på denna låten hela tiden och skrattat åt bilderna som sitter kvar. Sen när jag kollar in 500 days of summer idag så är ju denna låten med i filmen och han gör ungefär samma rörelser. Haha! Jag älskar början i låten med det lilla breaket. Klockrent!

Stackars min gubbe

Min gubbe (även kallad taxmannen) har krockat idag. Jag ringde henne alldeles nyss och då säger hon att hon ligger på Danderyds sjukhus. Min första tanke var att hon hade blindtarmen men jag hade fel. Som tur är har hon bara lite ont i nacken och jag hoppas att hon kommer stå på benen snart igen! Jag tänker på dig gubben min! <3


puss puss på sig min lilla marsipangroda

Haha! Jag sitter och skrattar högt för mig själv samtidigt som jag kollar på Hey Baberupa och det var inte igår kan jag säga. Jag hade glömt hur roligt det är! Herre gud vad jag älskar Kungafamiljen.


Konsert taggad!

Jag är helt galet taggad till den 24 februari. Den dagen kommer vara en av dom bästa dagarna detta året. Inte nog med att Shout out louds släpper nytt utan Temper trap spelar på Debaser slussen samma dag och jag och Hanna ska dit! Kan det bli bättre? Haha sen som vanligt efter våra festivalresor så kommer vi på flera månader och ibland år efter själva festivalen att vi har missat viktiga band som vi måste checka av på vår lista. Nu, 7 månader efter P&L, såg vi att Temper trap var på just P&L i sommras. Men det är inte mycket mer vi kan göra åt saken än att skratta som vi alltid gör.

Jag måste bara säga 2 saker till. #1: Imorse vaknade jag alldeles svettig utav att jag drömde att jag blev jagad av japaner på P&L. Ni vet hur jobbigt det är att springa när man drömmer, det går bara inte! Sen #2: På lördag på ACE kommer ett nytt gbg band och lirar. The Fume heter dom och låter himla bra! Lyssna på turn my back på deras myspace. Jag tänker lite Pigeon Detectivs och Wombats.


YS// Andreas Wijk

Denna grabben alltså, han gör mig knäsvag!

Förutom att han är sjukt snygg, har perfekt klädstil, håret sitter som en smäck, modebloggar på veckorevyn och kommer från Göteborg (alltså pratar göteborska, stort plus i kanten!) så sjunger han som en gud. Vi får hålla ögonen och öronen öppna för Wijken kommer gå långt!




Taxmannen

Oh yeah! Sjuklingen ligger fortfarande kvar i sängen. Börjar bli trött på att vara hemma och längtar faktist lite tillbaks till jobbet. På lördag får jag vara bland mina blommor igen hoppas jag. Nu har jag tänkt så det knakar och har kommit fram till att jag ska starta en ny kategori här på bloggen som kommer heta Your Style (YS). Hur ballt är inte de? Haha, där kommer jag iaf lägga upp en person som jag tycker har en grym stil. Håller på och filar på det första inlägget. Det är inget märkvärdigt eller så utan bara för att göra allt lite roligare. Och sånt gillar vi!

Jag saknar taxmannen (mitt nya namn på min gubbe)! Jag har en plan som du kommer att gilla, men jag kanske är lite sent ute, like always ;).


elsas mode



Alltså denna boken... är så himla BRA! Ni måste verkligen läsa den! För mig fungerar den som en inspirations källa. Jag är en planerings människa och när jag börjar läsa denna boken får jag motivation, energi och feel-good-känsla och min hjärna börjar genast gå på högvarv och planera framtidsplaner. Jag har köpt ett litet block där alla mina planer ska skrivas ner så jag inte glömmer bort dom. Sen SKA jag förverkliga dom. For your information.

Ha en toppen kväll allihop!

It's you and it's I

Igår somnade jag med 39 graders feber. Det var varmt och skönt. Idag känner jag mig bättre, men långt ifrån frisk. Jag har gett mig tusan på att bli frisk till på lördag för då måste jag till ACE! No matter what! Dagen har tillbringats i sängen med Elsas mode och jag har inga planer på att ta mig härifrån. Nu ska jag kolla in vimlet på stureplan och nyheterna från sthlm fashion week.

Fick krya-på-dig-tulpisar från mamsen idag.


Elvis

Hemma hos pappa har vi fått ett nytt husdjur. En litet rådjur som vi döpt till Elvis. Han är så himla söt med sina ojämna horn och vit ända. Elvis har krafsat bort lite snö från en plätt där han har sitt viloställe. Våran nya familjemeddlem, Elvis.



Halsfluss

Imorse när jag vaknade hade jag en stor knöl i halsen, halsont och feber. Najs va! Så vi åkte till Löwet för att kolla vad det var förnåt. Som alltid när jag går till doktorn hittar dom aldrig något fel i provsvaren, så jag är "frisk". Förra gången det var så låg jag hemma i 2 veckor med influensa och trodde jag skulle dö på riktigt. Men idag såg min doktor att halsen var lite större än vad den ska vara så jag fick penicilin. Jag får inte jobba på 3 dagar för jag smittar, hehe. Så sängen here I come!


prickigt, randigt & rosa

Jag har precis kommit på hur man kan göra collage. Bra Frida! Så nu kommer ni få stå ut med collagebilder. Här är lite kläder som jag köpte förra veckan när Hanna och jag tog en sväng om Kista centrum.


Prickigt från Monki, randigt från Monki och rosa från BikBok.

Black leather boots


RSS 2.0