Nyår i Skärhamn


Mot skäret!

Sitter och morgonsurfar med en mumsig latte ;) Har precis packat klart, det enda som fattas är datorn. Men den packas sist. For your information. Snart kommer Ljungan och hämtar upp mig för ännu en dag på jobbet. Imon hämtar vi henne i gbg för att sedan ta oss till Skärhamn där vi ska fira nyår. Ha en toppen dag!!

tja tja!


Catch up

Efter jobbet idag tog vi en catch up fika på valvet i Siggis. Louise har precis kommit hem från Thailand och hon hade mycket att berätta och Janina berättade om sitt liv på Mallis. Jag är verkligen så himla sugen på att resa iväg nånstans, bli brun ich bara göra saker man känner för. Först måste jag sova! Är så himla trött! Nattinatti!


Grattis Hanna!

Det goaste hallonet fyller 19 bast idag!




Här ger jag dig en blomma på bemärkelsedagen!

I'm doing it for a thrill

I fredags hade vi jätteskoj! Först var vi hos Matilda sen vart det KC. Synd bara att inte gubben kunde komma in. Men de tar vi igen nästa år! Mamma var snäll och skjutsade mig till stationen på morgonen, så jag fick lite sovmorgon. När jag rullar in på jobbet tio i 9 är hela fältöversten låst. Jag läser på en lapp om julöppetider och alla butiker öppnar 12!!! Jag ringer till min chef och han hade glömt att berätta för mig att vi öppnar 12 istället för 10. Jippie! Nej! Det var bara Mc Donalds och ica som var öppet, inte ens pressbyrån. Jag blev så himla ledsen. Hade bara sovit 3 timmar och ja skulle inte hinna åka hem heller. Så jag gick en promenad och tröstshoppa lite. Köpte en min Diesel parfym plus bodylotion för halva priset och sen hittade jag ett par supersöta leggins med en sidenrosett nertill. Efter jobber mötte jag upp Hanna som lyckoshoppade en klänning på Zara. Vi hann med att träffa Freddie och Andreas också. Länge sen! Hanna och jag tillbringade kvällen på TGI Friday med svull på hög nivå. Mums! Vi skulle gått ut efter middagen, men vi orkade inte. Vi hamnade hemma hos Hanna istället och dansade med Lena och Andreas och kollade sex & the city. Haha tror t.o.m. att vi satte in fel skiva för vi kom inte ihåg nånting av det som hade hänt, men vi orkade inte gå och byta.

Helgen

Är på så himla bra humör nu =) Har lagt in alla mina smycken i mitt nya smyckeskrin som jag fick igår. Så fint! Har lagt i färgordning, hehe. Nu ska jag bara välja kläder till ikväll och imorn kväll. Blir en tajt helg som alltid. Så nu ska jag vara väl förberedd hade jag tänkt. Snart kommer Hanna hit och då ska vi kolla in Håkan Hellström dvd'n jag fick av henne igår. Den är från den bästa spelningen i sommras på Peace & Love! Sen ska vi till Tilda och tuta och köra innan vi drar vidare till kc. Det som suger är att jag ska upp imon klockan 6 (!!!) för att dra till jobbet inne i stan. Efter jobbet kommer Hanna in för att äta födelsedags middag på TGI Friday. Mysigt! Sen blir det ACE tror vi.


god jul!


dan före dopparedan

Imon är det julafton! Kan ni fatta? Känns som det inte var alls länge sedan man satt och kollade på Kalle Anka och väntade på att få öppna klapparna under granen. Nu har jag fixat mina sista julklappar och håller på att fixa lacken på naglarna. Det blir mitt traditionella nagellack, julrött med glitter. Varför bryta en uppåtgånde trend? Idag på fikat fick vi våra julklappar från jobbet. En hel kasse med paket! Jag blev helt paff. Snacka om att man har snälla chefer! Vi bestämde oss att inte öppna dom förrän imon. Spänningen är olidlig! Jag skämtade om att vi skulle få varsin orchidée, men det tror jag inte längre. Haha! Bara för det är det väll orchidée näring. Natti natt!

Love actually

Nu sitter jag i min säng redo med en kopp te, lussebulle och love actually. Den filmen tycker jag är så himla mysig att kolla på nu under julen. Tog ett varmt bad som var lite för avkopplande pga att jag somnade i badkaret... Som tur är lever jag fortfarande efter mitt vilda äventyr. Så nu vet ni det, god natt everybody!

you tell me

En liten update. Efter jobbet i lördags klädde vi våran gran. Den blev jättefin! Gurrepurre och jag är bäst på att klä granar. Mitt i allt börjar han sjunga på en sommarlåt som vi alltid spelar i båten. När refrängen kom började han med opera. Lät så himla kul! Sen sjöng vi tillsammans och tänkte att vi skulle söka till idol med den låten. Haha! Jag måste filma och lägga upp! Sen bar det av till Matilda och därefter åkte vi till sumpan och sedan till stan. Det hände så roliga saker den kvällen som vi alltid kommer bli påminda om på Blomman. Haha! Kvällen slutade med blöt hamburgare och snökaos.

Igår firade vi Jennfier med en mysig fika inne i stan. Träffade äntligen Fanny som jag inte sätt sen studenten. Jag och Hanna skulle ge Jennifer en skämt present och vi lyckades nästan helt. Vi hade slagit in en After Dark dvd och några halvfula armband i ett paket och när vi gav den sa vi att hon inte skulle ha några förväntningar. Hon sa samma sak till oss om hennes julklapp. Ni skulle sätt hennes min när hon öppnade! Så himla kul! Jag och Hanna brast i skratt och ingen fattade varför och Jennfier fick panik och trodde att det var ett gammalt internskämt som hon glömt bort. Vi skulle egentligen väntat med att avslöja hemligheten till hemfärden men vi kunde inte hålla oss. Vi hade himla skoj iaf!

Vogue collection

Imon vill jag gå ut och partaja. Men nu tror jag att jag ska stanna hemma och kolla Happy feet och sedan läsa denna tidningen som nu äntligen är min.


Grand Hôtel


Ååh! Jag hade en sån himla perfekt dag igår. Mamma och jag tog bilen in till stan tidigt. Gick och julshoppa lite och det var kaos för all snö. På mindre än en timme hade det snöat 1dm och man såg ut som en snögubbe så fort man klev ut från en affär. Nu är alla klappar klara och jag ska bara slå in dom och pynta. Vid 2 tiden begav vi oss mot Grand Hôtel för afternoon tea med Sallie och Caroline. Så himla mysigt! Satt på verandan och hade utsikt över ett snötäkt stockholm. Champagne kom inrullandes och ett kakfat som var det godaste jag ätit ställdes fram! Te fick vi såklart i mängder, ett egenblandat te för Grand Hôtel som var utsökt! Vi fick varsin teburk av Sallie när vi gick hem, hon är verkligen så himla snäll! En toppendag med andra ord!


En gubbe 19år

Min gubbe fyller 19 idag! Ett stort grattis till henne! Nu har jag iofs redan fixat din present men nästa år ska du få en sån här mössa! Puss på dig!



En gång hade jag och Jennifer en vild efterfest. Vi kom på denna balla älg att åka racerbåt i mitt badkar...


Julshopping

Sitter på nk o fikar med mamma o det är snöstorm ute. Mysigt! Snart blir det grand o afternoon tea :)

Let's work it out

Jag har panik! Har ingen anning om vad jag ska ha på mig på nyår. Så himla svårt att hitta rätt klänning! Hela tiden fram till nu har jag tänkt att nyår är långt borta, men det är bara 2 veckor kvar och en vecka till julafton!! Jag måste börja leta nu på en gång!


Sonja Rykiel

Haha! Nu vet jag hur man får sånt fluff hår som Sonja Rykiel har på sina visningar. Klippte mig idag och när min frisör tvättade det frågade hon om jag ville platta håret eller ha lockigt. Vi kom fram till att ha lockigt för att spara på håret lite. Det har nog aldrig varit såhär burrigt som det är nu. Ser ut som ett fågelbo. Happy face!


Snön ligger vit på taken, endast tomten är vaken.



Det är snöstorm! Och jag är så himla sugen på att åka skidor! Så fort vi kommer ner till pappa till nyår ska vi planera en stor skidsemester för att ta igen förra året som blev utan skidåkning. Idag ska jag klippa mig och göra lite slinger. Det behövs! För en månad sedan hade jag bokat in en spadag där jag skulle gå en spakurs på Make up store, få manikyr och gå till frissan. Jag var såklart tvungen att jobba så det enda som blev kvar av min spadag blev just att fixa till håret. Bättre än ingenting, men jag ska fixa en mega spadag senare...

Till pappa och (Hanna):

Idag dricker jag en latte. (Today I'm having a latte.)

Ha en bra dag!
(Have a good day!)


Happy Lucia

Började dagen med ett besök på Sigtuna julmarknad med mamma. Köpte en marzipan gris och den var riktigt smarrig. När vi kom hem gjorde vi iordning en advents fika. Nu är mamma påväg till London och jag är mitt inne i en rensnings rush. Har en förmåga att lägga allt i kassar och ställa in det i bokhyllan, men nu är det fullt där och allt är på golvet istället. Så nu är det BIG rensing på g. Problemet med städning är att man hittar saker som man glömt bort och börjar grejja med det istället. Jag hittade en liten påse med ett påbörjat armband som jag gjorde klart nyss. Blev faktist himla fint. Förr hade Hanna och jag en period där vi gjorde egna smycken. Jag hade gjort en egen liten kollektion, men den ligger i en kasse nu. Kanske visar den någon gång.


Här är där man inte är

Jag var på fel plats igår kväll. Skulle vart i gbg inne på Nivå. Kollade in lite vimmel bilder. Och titta vilken snygging jag hittade inne på Nivå...



Dregen. Hellström var också ute och röjde på Göteborgs gator igår tillsammans med Filip & Fredrik.

i've been here before

Jag har blivit sjuk. Inte härligt. Igår när jag kom hem var det värst. Jag var alldeles yr i huvudet och kunde inte gå rakt. Det bara snurrade. Jag tappade saker och gick in i saker. Usch, usch. Idag mår jag faktist lite bättre nu men ska bara ta en mys kväll hemma med Sigtuna sallad och lussebullar. Imon är jag ledig och det känns så himla bra. Nu ska jag bänka mig framför tv'n och se på Bilar.

GRATTIS!

Nu ska jag berätta något skoj! Min blogg har funnits i ett år! Nejmen varför inte skriva grattis medans du kan?

HAHAHA! Nu du Hanna ska du få lite flashback bilder av mig... Har gjort en alldeles egen saga till dig. Nu blir du glad va? :D

Hanna och jag var en sväng på Baba en onsdags kväll i våras...
Hanna skriver: Ser du snyggingarna på dansgolvet?


Frida: Jaa! Äntligen några snyggingar!


Hanna: Mmm! Jag vet! Han med krullet är snyggast!


Snyggingarna på dansgolvet.


Hanna: Jag tror han kollar in mig...


Frida: Ska vi gå?


operation

När jag lyssnar på musik lyssnar jag först bara på sjävla musiken och inte texten. Alla instrument som får låten att bli hel. Jag kan sjunga med sångaren men tänker inte alls på vad han eller hon sjunger. Jag fastnar för små detaljer som man kanske inte lägger märke till. När jag är klar med det så börjar jag fundera på vad som egentligen sägs i texten. Oftast börjar jag skratta. Tänker på det komiska och att det är en person som verkligen har suttit och klurat ut vad som ska sjungas. Eller så fastnar jag för en text snutt som låter ballt när dom sjunger men kan inte höra vad dom säger. Då kollar jag upp texten och hittar andra saker som är roligare. Som detta:

Take your problem to United Nations
Tell old Kofi about the situation
Tell him how you left the whole congregation
Sittin' in the pews, in the pews, all alone


do we simply turn our heads and look the other way

Jag ska simma med hajar en dag. Fast instängd i en bur så dom inte kan bita mig. Det har jag bestämt. Jag är livrädd för hajar. Just därför ska jag göra det. Bara för att. Iofs har jag redan gjort det en gång, men det räknas inte. Då snorklade vi och så fick vi oväntat besök. Hajar facinerar mig samtidigt som det skrämmer mig. Min mardröm är att störta med ett plan i havet och bli uppäten av hajar. Såg ett program om just det och årfenshajen lever i öppet hav och hittar därför inte så mycket mat. Det är just denna hajen som attackerar vad som helst den stöter på... typ båtvrak och flygvrak. Great!

21:28:46

Tror ni jag såg Gossip Girl igår? Jag la mig i soffan och sov i första pausen och vaknade en timme senare. Great! Nu kommer ett sånt här intressant inlägg som ni kan dö för. I sommras fick jag ett superhärligt läppglans av mamma som smakade honung från L'occitane. På way out west tappade jag det första gången. Köpte ett nytt på hösten och 2 veckor efter tappade jag det på tunnelbanan. Köpte mitt tredje och upptäckte att det var ett hårstrå i det?!?!? Jag lämnade tillbaka det men hade inget kvitto så ja köpte mitt fjärde i torsdags. Dagen efter alltså i fredags tappade jag det igen... Idag hittade Gurre det utanför vårat hus på parkeringen helt söndermossat. Gött! Funderar på om det är värt att köpa ett till?

Till pappa: Gurre och jag önskar oss varsin microkorg =)

Julfest.

Haha! Gårdagen var så himla skoj! Efter stängning gjorde vi oss iordning och åkte sedan in till julfesten. Det var livat kan jag säga. Vi beställde en taxi som tog oss till Håkans friend Jesper där det blev drinkar och grankastning. Vi begav oss till Zipper och hängde ett tag. Massa snygga killar! Men det var ett gay-ställe så inga ragg där inte. Hanna tror hon träffade sin kusin. Men han nekade Hanna, han trodde hon stötte på honom. Så nu vi vet inte om det var Hannas kusse eller inte. Jessica och Knappen mötte upp oss och vi drog vidare till Ambassadeur. Efter lite dans där tog vi en taxi till Grodan. Där var vi tills 5 då vi skulle ta nattbussen. Den hade slutat gå så vi tog morgontåget mot märsta. När vi väntade på tåget somna Hanna och en liten -93 grabb började snacka med mig. Han skulle till sin flickvän i Nynäshamn, men han hade somnat på tåget och vaknat upp på helt fel ställe. Så fort Hanna och jag satt oss på tåget somnade vi och väcktes av några vakter. Jag sa bestämt att jag hade allt under kontroll och att jag skulle väcka Hanna när vi kom till märsta sen la jag mig ner för att sova. Då säger vakterna att vi redan är i märsta. Oops. Vi missade bussen och tog en taxi och ramlade till slut in hos Hanna vid 7 tiden. Klockan halv 9 väcktes vi och resan mot jobbet började. Jag har nog alldrig varit så bakis på jobbet som idag. Det roliga var att alla kände likadant. Så det blev en slapp dag vilket var hur skönt som helst! Nu blir det en kopp te och Gossip Gril, sen sängen!

God morgon!

Hannas och min julshopping blev lyckad! Blev klar med alla julklappar förutom pappa. Men den ska snart fixas. Efter saco-mässa, julshopping och sushi tog vi språng till JC på Drottninggatan. Där var rödamattan utrullad till oss och skumpa framställd. Så är det när två kända bloggare kommer på besök. Hanna och jag hade det så hela dagen. Vilken affär vi än kom till rullade de ut mattan och hällde upp 2 glas med champange. På JC hade vi sällskap av Sofi Fahrman som läste ur sin bok. Jag köpte en klänning... Men det var inte ett onödigt köp. Jag ska ha de ikväll på julfesten!

Igår följde jag med ett hallon på en hockey match. Arlanda wing - AIK. AIK var helt dumma i huvudet! Men Wings vann med 8-3 och det kändes grymt bra! Mini hallonet Andreas gjorde 4 mål! Bra grabb!



Start för julshopping


Blåbärspaj.

Vi skulle till sats och springa av oss all energi som vi har. Vi gick av vid Sigtuna, gick förbi sats för att ta ut pengar. Vi ser en buss komma. Vi undrar om det kan vara en 575. Det var det. Vi springer tillbaka till buss stationen och klivier på bussen och skrattar. Nu har vi ätit en supergod äggmacka made by Frida. Lussebullarna är värmde, lindt minten är framme och mjölken är värmd. Nu ska vi kolla på Sex and the city.

Denna dagen har varit lite konstig. Kom in en tjej som skulle beställa en blomma till sin bästa tjejkompis som hade gått bort. Dom hade varit barndomskompisar och nu fanns inte hennes bästa kompis längre. Jag blev lite ledsen då. Man tänker inte alltid på vad man har, som alltid ska finnas där.  Men en dag kan det plötsligt ta slut.

Imon ska Hanna och jag på en framtida studier mässa, julfika på espresso house, julshoppa med sofis mode och äta suchi. We like!


Lite nytt och gammalt blandat i en ask.

När jag kom hem idag fick jag ett ryck och började platta mitt hår. Jag har det uppsatt i knut hela dagarna så ibland är det skönt att släppa på lockarna. Tyvärr gick det inte att platta mitt hår eftersom nästan en decimeter var slitna toppar. Jag hade ett stort ruffsigt fluff. Inte roligt. Gurre kom ner och började skratta åt mig. Han trodde han hade hårproblem men jag hade visst lite värre. Jag ville bara klippa av allt och det gjorde jag också. Om det ändå vore så väl. Gurre kom på den smarta idéen att använda balsam... smart där! Så jag gjorde lite spa för mitt hår med hårinpackning. Det gjorde susen. Så nu sitter jag med långt, lockigt och mjukt hår. Härligt va?

Köpte sofis mode idag. De har gjort en sofis mode för män. Det tycker jag är jätteroligt. Kill-kläder är bland det snyggaste som finns. Skjortor, koftor, snygga jeans eller chinos och för att inte tala om frisyrerna. Mums! Brandon Fox är en heting till modell.

Håkan Hellström släpper nytt album oktober 2010. Ibland gör man sånna tabbar i livet man helst vill glömma. Som idag, sitter på bussen hem och läser en tidning och då läser man att Strokes sångare Julian Casablancas spelar på Göta källaren ikväll. Jag skulle vart där

RSS 2.0