Jimmy Choo

Jag är säkert efter men den 14 november så släpper H&M sin sammarbets collection med Jimmy Choo. Jag har hittat några favoriter. funderar helt ärligt på att ta ledigt den dagen och köa för att få de man vill ha... Kanske värt det!





Guld-outfit!

Igår var det shopping med Jennifer och vi köpte äntligen våra guldbyxor! Tanke är att vi ska ha dom på våra spelningar... men vi ligger lite lågt på den fronten just nu så vi ska planera en utgång med guld-outfit istället! Guldbyxorna kommer ifrån American Apperal och den snygga guldbaskern är köpt i New York.



Dagens outfit

Idag börjar jag inte förrän klockan 12, men tror ni inte att jag vaknade klockan 7 och var klarvaken. Just typiskt. När man väl har sovmorgon så har kroppen ställt sin egna väckarklocka och är piggare än vanligt! Jag önskar att jag fortfarnade sov och drömde min dröm att jag satt på ett Starbucks café i Göteborg. Inatt hade Starbucks öppnat i Sverige men bara i Göteborg. Tänk om det vore sant, fast de skulle nog ta bort charmen med det lite. Starbucks är en utomlands grej tycker jag! Efter jobbet idag ska jag möta upp Jennifer och vi ska köra en Gubb-shopping i stan. Det var väldigt länge sedan och vi planerade det redan i sommras men det har inte blivit av än.


lika som bär eller sär?

Jag är helt slut! Har jobbat över 9 timmar idag och det känns. Vi har fått en prao-elev som jag får ta hand om. Hon är duktig. Men det jag ville säga med detta inlägget är att jag tycker Andreas Johnson's nya låt Escape och The Killers låt Human är lite lika. Dom är inte identiska men lite samma upplägg. När man lyssnar på Andreas så tänker man herre gud va likt! Sen när man lyssnar på Human tänker men "eller kanske inte?" Ni får lyssna sjävla och höra vad ni tycker...

Kandidat #1


Kandidat #2

P

Ååh! Nu börjar parlamentet! Skynda er till sofforna och skratta, det ska jag göra!

Kärlek



Från min fredags shopping: Skor - Vagabond, tröjs - Zara, mysväst - Zara, Halsduk - Tommy Hilfiger, mysstrumpor - Twilfit och lite smågrejer från Ordning & Reda, Hanky Panky och Chanel.

Jobb,jobb,jobb

God morgon allihop!
Igår startade jag mitt 10-dagar-i-rad-pass på jobbet. Detta kommer i princip vara mitt liv framöver. Ledig en dag i veckan. Det är gött med pengar men de jobbigaste är att man blir så trött när man kommer hem att man inte orkar göra andra saker. Det kommer definitivt inte fungera för mig. Redan igår kände jag att jag inte kommer palla att sitta hemma hela tiden, inte för att jag hade tänkt de men ändå. Jag ska komma på ett bra knep så jag orkar både jobbet och kvällarna! =)

fabulous friday

Idag har varit en toppen dag! Jag och Hanna åkte in till stan vid lunch-tid och satte oss på Panda Sushi och åt lite smarring fisk. Sen tog vi en lite för lång busstur istället för att åka under jorden. Det är mysigt att åka buss i Stockholm... Kolla på alla människor, träd och hus. När vi kom frma till vårt mål var det bara shopping som stod på schemat. Det var länge sen man åkte in till stan för att shoppa och det var välbehövt. Visar allt jag köpte imorn för nu ska jag kila över till Hanna och fika med choklad muffins och Sex and the city! (Snart är vi igenom boxen =)

bullshit



Denna dagen började bra och sen hade jag ingenting att göra.. Då tänkte jag att jag skulle använda min spegel lite. När eller om jag skulle få ett ryck och vilja göra en liten dagen outfit så går det okey bra i början sen (efter typ 2 bilder) så orkar jag inte längre... då blir det som det blir och jag börjar leka istället. Det är himla kul och kolla på alla bilder sen. Mina vänner vet hur det kan se ut och denna var en mild variant. Hehe sen blev jag avbruten mitt i mitt skapande av ett telefonsamtal från mitt jobb. Jag kan säga att det händer grejer inom blombranschen, det är inget yrke där det är en dans på rosor. Nej, inte när man får in nya sekatörer... En kollega hade klippt sig i tummen och fick kila till sjukhuset för att sy lite stygn. Inte kul. Så jag fick slänga på mig dojjerna och springa in till stan och worka lite, fun! Btw, jag har börjat med lockigt hår igen. OMG! OMG! OMG!


Min gubbe

HAHAHAHAHA...HAHAHAHAHA...aaaw...HAHAHHAHA

Jennifer, min gubbe, är grym! Hittade denna på hennes blogg när jag klickade dit! iennifear.blogg.se
Try JibJab Sendables® eCards today!

Ett hallons tankar

Haha! Ja prata nyss med Hanna... Hon hade mycket att berätta en dag som denna. Bland annat visste hon inte om hon hade drömt att vi två letade efter risifruttis och Hanna ville ha äpplesmak men vi kunde inte hitta den eller om det var sant. Hennes kommentar: de kunde ju hänt på riktigt. That's true! Jag har ett minne av att vi har letat efter risifrutti nån gång, fast jag tror inte de va igår? Sen kom hon me en go nyhet, Jamie T spelar på Debaser 26 oktober =) Nu när jag tänker på det så tror jag att det är något annat som händer den 26 okt men kan inte sätta fingret på vad det är, det lär väll komma fram så småningom. Men iaf, jag var först inte så jättetaggad på att lyssna på Jamie T men ett hallon kan övertala och jag satte på 368 och blev genast glad. Sen hör jag från andra sidan av luren: Haha, det låter som en låt från...norska...melodifestivalen... för barn =). Jag gillar Hanna och ikväll ska vi planera min sista dag i friheten!

Puttin' on the Ritz

Det får bli en liten youtube attack från reklamvärlden. Dom goaste reklma låtarna just nu! Jag kan grymt rekomendera att ni ska lyssna mer på Asha Ali! Grym röst!

Först lite Lindex... hatar lindex men denna låten... är GRYM!


Sen kommer... Saab! =)

Lill-lördag

Onsdag - Lill-lördag - Partydag

Det finns så sjukt mycket kul att göra ikväll! Själv ska jag stanna hemma och kolla Sex and the city med Hanna, men om jag skulle gått ut skulle jag gått till Kåken och dansa omkring. Så sitt inte hemma och sparka dig trött, ring några polare och hitta på nåt skoj! Börja med att dansa till denna låten :

Musikblogg

Ace har uppdaterat sin hemsida med en ny grym musikblogg som Daniel Öhrn skriver. Där lägger han upp goa hits som man lätt kan dansa till i riktig ace/baba anda. http://klubbace.se/blogg

100 dagars

Idag är det exakt 100 dagar sedan jag tog studenten. Tiden går fort när man har skoj, eller? Jag har tänkt lite vad jag har gjort under tiden och jag kom fram till att jag inte rört ett musikinstrument sedan studentdagen... Linjen jag gick var ändå musik och andra klasskompisar har fortsatt precis som vanligt men jag har liksom inte haft motivation till det, fast ändå har jag velat spela men inte hittat just det som gör att man vill ta fram grejjerna. Jag ska försöka ändra på detta och få mitt musikintresse att blomma igen och bli kreaktiv. Det får ta den tid det behövs för att få den goa känslan tillbaks när man tar fram gitarren och bara spelar de toner man känner för. Flöjten är ett annat problem... vet inte om jag kanske är rädd att börja spela på den igen eftersom den är förknippat med så mycket saker. Ska nog göra ett litet försök ikväll... Små steg i taget eller vad säger man ;)

Back on track

God morron! God morron!
Jag sitter nu på tåget tillbaka till sthlm. Med mig har jag ingen mindre än Peter Siepen igen. Han såg lite sliten ut så han hade nog en lyckad helg i gbg. Jag själv har haft en helg toppad av relax. Skönt! Det är mysigt att åka tåg och jag fick fönsterplats (jippie), men ja har oturen att grabben bredvid mig har somnat till och jag är i akut behov av ett besök på toan ;) Hoppas han inte blir alltför irriterad när jag väcker han...

Lite måndagsmusik:

God natt!

Hörde en klockren kommentar idag: "Det är konstigt hur mycket man förstår när man inte begriper något". Hjälp! Personen måste tänkt så det knakar.

HAHAHA!

Herre gud vad jag skrattar! Visade pappa detta också och jag säger bara att vi är en Star Wars familj och detta är så himla kul! Min humor direkt, ni tycker säkert att det är jättetråkigt men what ever. Jag har iaf nyligen börjat läsa Jesper Saléns blogg på aveny.se och idag när jag kikade förbi så såg det ut såhär:


Om ni inte ser vad det står gå in på  följande: http://www.aveny.se/index.php?page=bloggar2&content=read&id=51

Shopping!


Klickade hem denna snygga klänning från Stylebystars!

Filminspelning + Kleerup

Lite news vad som händer på Tjörn just in the moment... Det spelas in en film på klädesholmen där Kleerup och Ida Gyllensten spelar huvudrollerna! Filmen heter Spindelgången läs mer om filmen på www.spindelgangen.se


Kleerup gör även filmmusiken tillsammans med 2 guys! Frida like this!

Avkoppling

Fullt pådrag när jag anlände till Skärhamn igår...

Fullt pådrag när jag anlände till huset i Skärhamn. Jobbigt...

Jag hade egentligen tänkt att åka tillbaka till sthlm ikväll, men jag bestämde mig för att stanna en dag till. Är så himla mysigt här. Direkt när man kommer upp hit till Skärhamn så känner man sig avslappnad med en gång. Man har inga måsten utan sitter och pratar och umgås, kollar in utsikten, går en promenad och lagar mat när man känner att man är hungrig. Det bästa av allt är havsluften, härligt! Nu ska pappa och jag spela lite kort =)

090919

Skärhamn 57°59,21 N 11°32,38 E

She was nothing but a vision trip

Off to Gothenburg for the weekend

Senast jag hade fixat internet på tåget mellan Göteborg och Stockholm spillde jag ut min latte på golvet. Jag kände hur det började lukta kaffe i vagnen men tanken hann aldrig komma till att det var mitt kaffe som luktade… tills jag tänkte ta min en slurk då den inte var kvar på samma ställe som jag ställde den utan låg fint nedanför på golvet. Det resulterade i en väska som var en enda stor kaffe fläck och mina kläder som låg i fick jag tvätten med en gång jag kom hem… YES!  Men denna gången är jag väl förbered!

Med mig på tåget har jag Peter Siepen, som antagligen ska ha en party weekend i gbg. Får väll kolla in avenyn.se på söndag och se vart han vandrat någonstans. En glad prick han där som har studentmössan på än!


Garderob!!!

Mina damer och herrar! Min garderob är äntligen klar! Jag vet inte hur många gånger jag har skruvat ihop och isär den... Vi stöttte som sagt på lite problem under bygget och jag kan tala om att skjutdörrar inte fungerar till en garderob som bara har en centimeter till taket. Så istället för mina supersnygga skljutdörrar fick det bli vanliga som man kan öppna, men det vart lika snyggt ändå! Inredningen är supersnygg! Jag valde vita trälådor och svarta glashyllor(!), sen har min dröm uppfyllts nämligen en skohylla inne i garderoben =) Så himla skönt med garderober som rymmer allt och går ända upp till tak, snyggt! Jämfört med den lilla fjutten jag hade innan haha.


Såhär såg det ut innan...


Visst blev det snyggt!?


Det är helt unbelievable! Är så himla glad va =)

GAMLA GOA TIDER

Mitt hallon är sjuk och jag hoppas hon blir frisk snart!



god blessed the smile on my face

Kanske årets sista frukost utomhus! Satt med filtar och en varm latte och åt min macka, haha intressant eller hur? Jag älskar dessa höstdagar när det är soligt och kyligt i luften och man ser hur naturen ändrar färg. Har aldrig riktigt gillat hösten, men nu på senare dagar så har jag fått en fling på hösten. När det börjar bli mörkare på kvällen och man tänder ljus och dricker te. Härligt! Det vart ingen Shoutis för mig igår... MEN! Dom har varit i USA och spelat in en ny platta (!!!) Vilket betyder att de måste ut på en turné snart! Glad eller vad? Får försöka tajma in en spelning eller två. Nu ångrar jag mig som attans att jag inte gick på Passion Pit för några veckor sedan... Lyssna på dessa sköna låtar!


Gräsfolket

Om ni vill göra något ballt ikväll ska ni bege er till Kåken där Shout out louds har en liten spelning! På onsdagar på Kåken håller Gräsfolket till och där är bland annat Adam med som sjunger i Shoutis med och arrangerar. Jag velar om jag ska gå eller inte, vill verkligen jättemycket. Jag har en liten gubbe i huvudet som säger att jag borde gå och se Shoutis lika mycket som jag borde stanna hemma och sova. 50/50... Men men nu ska jag först iväg och jobba lite inne istan :D ska bli skitkul! Wish me luck!

Ezra Koenig


Sångare i Vampire Weekend! Frida like this!

Riverdance?

Jag håller ju på med mina garderober som aldrig tycks bli klara, men nu så är dom iaf det! Wow! Bilder kommer imon. Well, när man nu kollar igenom och rensar bland alla sina kläder märker man att man glömt bort hälften av allt man har. Bland annat hittade jag detta linnet som jag nästan aldrig använt!



Sjukt glad!

Jag kan inte tala om hur glad jag är nu! Fick nyss reda på att jag får fast tjänst på mitt jobb! YES! YES! YES! Känns himla skönt att ha någonting att göra på dagarna. Sen..... har jag köpt en ny mobil! Det behövs kan jag säga, min gamla var helt sönderslagen. Inte för att jag har slagit den eller så men den har kasnke trillat någon gång då och då. Det vart iaf en Sony Ericsson w715 i silver. Supersnygg!

EGO

Dålig uppdatering! Dålig uppdatering! Men egentigen vem bryr sig =) Just nu har jag en liten egen förfest för mig själv med SMK - Malmö beach night party! Finns det något bättre än en lördag och smk? Nej nej nej! Provar massa outfits men det får faktist bli min standard summer edition som är med på alla mina kort på facebook. Yaeh! Nu återstår barea att jag ska hinna med bussen så jag kan möta upp Jennfier and the gang. Smell ya later!

It's a beautiful day

Kom nyss hem från en 1,5 timmars promenad! Superskönt må jag säga. Det är konstigt, även fast man bor i Sigtuna så är man bara på samma ställen som ingår i ens vardag. Sen glömmer man bort de gamla ställerna som var ens vardag förr. Gick förbi min gamla skola och backen till den som jag alltid gick på i 4 år. Man får massor av minnen, det är härligt! Tänker tillbaks på hur allt var förr även fast det kasnke inte är hundra år vi snackar om men ändå. Man har växt sjukt mycket. När man kollar in de som går i 9.an nu ser man små killar och tjejer, men när man själv gick i 9.an så kände man sig jättestor och när man kollade upp på dom som gick i 9.an var de som vuxna. Jag kommer säkert sitta här och tänka samma sak om några år fast hur det var när man var 19år.

Well, well... nu åker jag in till stan för att kolla in mitt nya jobb!


090909

Japp idag är det den 9 september 2009, det skulle man ju kunna fira på något sätt eller så men nej så är inte fallet. Är på så himla dåligt humör. HEJ DÅ!

Träningsvärk!

Jag her en så himla träningsverk i hela min kopp efter allt meckande igår. Tar en paus från garderober nu och åker in till stan för lite shopping!


Yogalates

Jag har precis gjort varsin latte till mig och mamma som vi ska ha under bilfärden till IKEA där min garderob ska hämtas hem. Gick upp redan klockan 7 imorse och har hunnit vara en vända på sats och tränat lite, senare ikväll blir det yoga! Yippie! Haha! Nu kom jag och tänka på ett O.C. avsnitt där Sandy och Ryan är så himla roliga! Jag säger bara "summer flu", "annabiotics" och "YOGALATES"! Kolla in detta!

Världens lyckligaste tjej

Jag är så himla glad! Besöket på IKEA idag gick gallant! Det resulterade i att få nya idéer jag ska möblera om i mitt rum hos mamma. Imon ska vi åka och köpa en ny garderob som är 2m bred! Jag kommer ha ett paradis med en stor garderob! Är så himla glad, hoppas bara det går lika bra att montera ihop den. Inredningen till den kommer bli jättefin med 3 glashyllor, 3 vita trälådor och ett skoställ. Jag är så ivrig med att fixa ihop den och lägga in alla kläder, men jag får hålla mig till imon och då ska jag också lägga upp före och efter bilder. Jag håller tummarna på att den kommer passa. Den är nämligen 236cm hög och höjden i mitt rum är 237cm... de kommer bli lite tajt hehe

Söndags frukost

Idag vaknade jag till en hotell frukost som mamma bjussa på. Nybakt valnötsbröd, olika sorters pålägg, massor av uppskuren frukt, yoghurt, ägg och te! Kan man få en bättre start på dagen? Nu ska jag övningsköra till IKEA i Uppsala för en söndagsshopping. Yeah!

Idag håller vi tummarna för Jennfier som rider a-final! HEJA!


Saturday I love you like gold

En planerad utgång blev en planerad hemmakväll med Without a trace och CSI Miami. Jag ska bänka mig framför tv'n och äta nybakta bullar och ett glas med kall mjölk. Mumsigt va! Ikväll var det jag som stod för middagen och det gick alldeles utmärkt bra! Jag gjorde Miss hallon hanna's och min specialeditiontexmex. Med näd och näppe klarade jag mig utan mitt hallon, men nästa gång jag gör rätten behöver jag henne vid min sida. Här kommer en härlig liten lördagslåt som jag vill dela med mig av! Håll öronen öppna vid ca 1:10 yammie!

Sean O'Pry



En riktig heting eller?

Om du vill ha mig, nu kan du få mig så lätt

Håkan igår var så grymt bra att det var helt sanslöst! När Känn igen sorg för mig Göteborg kom igång vart det världens stämning i publiken och alla vart på danshumör! Jag kan tänka mig vilken ball bild de som stod på balkongen och såg ner på publikhavet som bara hoppade som aldrig förr! Håkan leverarar alltid till tusen och när man går på en konsert med han kan man alltid räkna med att det blir galet bra!

Sen...har min GUBBE kommit till a-final med sin Vidar på hästtävling som gick av stapeln idag! GRATTIS till J&V! Jag kommer hålla alla mina tummar till er imon!


Sitter och lyssnar på en film från igår när Håkan avslutar med Nu kan du få mig så lätt. Asså det är så sjukt bra! Tänk er att stå på scenen och bara se ett publikhav som är så stort och alla bara sjunger med. Jag får rysningar!

this is the teddybear stuff

HAHA! Jag älskar det han säger i början! Sitter och taggar till ikväll och klart man tar fram lite Teddybears! So just sit back and enjoy your motherfuckin' self before I kick yo fuckin' ass!


Uppsnärjd i det blå

Ikväll spelar Håkan Hellström på Grönan! See you there!


Get mama a house

Ikväll skulle jag egentligen vart på Debaser och sett Passion Pit eller så hade jag varit på Berns och kollat in Teddybears gratis spelning! Det skulle blivit så himla ballt kan jag lova! Men hoppas att alla som är där dansar och röjer som satan i gatan! Som tur är så håller grabbarna i Teddybears att spela in lite nyheter till en ny platta, vilket i sin tur kommer leda till en turné! Så yeaah!

Deras senaste de släppte i sommras!


välkommen till Tsarens tid...

Make up stores visning var som vanligt himla ball! Allt blir så pampigt med rätt musik till. Alla modellar var så himla snygga med deras smink, kläder och smycken som hängde i deras balla håruppsättningar! Vi fick även träffa Make uo stores grundare Mika Liias som berättade lite om deras globala verksamhet som startades i en liten lokan på Drottninggatan i Stockholm.




czarinna

Nu ska jag och mina flickor bege oss till Berns i sthlm för att gå på Make up stores skönhetsvisning för deras collection Czarinna för höst/vinter. Ska bli himla skoj! Jag ser framemot min goodiebag som väntar på mig! Berättar hur allt var ikväll när jag kommer hem!

Homecoming

Nu letar jag motivation för fullt! Eftersom jag inte har något heltidsjobb eller pluggar så har jag inte så mycket att göra på dagarna, vilket jag inte gillar alls. Jag kommer in i någon slags zombiewalk och tänker att det där hinner jag göra senare eftersom jag inte har något annat att göra... Inte bra! Så idag ska jag börja ta vara på dagarna och vara effektiv. Strax ska jag skjutsa mamma in till stan för att öva lite stadskörning, sen blir det teoripluggning. Klockan halv 5 ska vi vara på Skavsta flygplats och hämta Gurrepurre som kommer hem idag från son 3 veckors långa resa! Jag har saknat honom! Ikväll blir det träning på sats! Kom igen nu!

RSS 2.0