Gotland 2009

Gotlands resan blev inte riktigt som vi tänkt oss.. den blev mycket bättre! Precis när vi hade satt oss på båten får vi ett akut-sms från Kattis : Drick på båten! Vi ska ut ikväll! Hanna och jag var verkligen helt oförberedda på detta, vi hade tänkt oss en sovkväll eftersom vi inte kom fram med båten förän 00:20. Men det blev riktigt lyckat! Vi gick till Burmeister och det blev en hit! På torsdagen åkte vi till Tofta på after beach, det var inte så mycket folk som jag trodde det skulle vara men vårat partygäng fixade festen kan jag lova. Vi hade en jättemysig grillkväll på fredagen och den slutade med utgång igen. Hanna och jag hamnade på Hamnplan 5 för att se vad det var för ställe. Bur var mycket bätttre! Lördagen var nog den bästa dagen! Kattis som fixar allt gjorde så vi kom med på listan på Bur och fick glassa förbi gratis och slippa kön och Karin hade ett rallyragg så vi hamnade på vip-avdelningen. Det blir aldrig tråkigt med K&K! Dom gjorde verkligen vår Gotlands visit till den bästa och vi kommer garanterat komma tillbaks! Vi avslutade vår resa på söndagen med bad i blå lagunen som är ett jättefint kalkbrott och på kvällen tog vi en sista drink på Bur som hade bartömning. När vi står där inne och lyssnar på en ståuppare så inser vi helt plötsligt att vi står bredvid Moneybrother Anders. Han är så himla snygg!

After Beach på Tofta. Vi åkte en partybuss dit från Visby.

Katiis fixar ROSA drinkar


På väg till Rallypartyt på Bur! Karin är en go tjej!


Här har vi vårat Rallygäng ;) Kattis och Karin till vänster och Patrik till höger.


Vi hade så himla skoj hela veckan vi var där! Flum hela tiden och gotländskan sitter fortfarande i!

I say do what you want!

Idag har jag skrattat så himla mycket! Jag har kollat på gamla bilder på allt och alla och alla minnen växer fram! Det är så himla kul att se hur folk växer och ändrar sitt utseende. Kollade på en del nya vänner på facebook som hade bilder från när dom var små. Alla barn är ju supersöta när dom är mindre och när man kollar tillbaks på kort upptäcker man oftast att "töntarna" var hur gulliga som helst och sen nu ser man hur de har utvecklats. Yeah yeah, nu har jag åter packat min väska för tredje gången på mindre än en vecka. Har flygit, åkt tåg och kört bil från Stockholm till Göteborg. Nu har jag mellanlandat i Sigtuna för att ikväll åka till Gotland med Hanna och hälsa på Kattis! Ska bli så himla kul! Jag kommer mellanlanda här på måndag innan jag åker vidare till gbg igen, så då får ni se vad som kommer hända på Gotland!

Love peace & Love


soligt värre

Herre gud säger jag bara! Vilken film! Brüno är mycket värre än vad Borat var, men så himla rolig! Filmen handla om en österrikisk bög (Brüno) som ville hitta ett sätt att bli världskänd på. Gud vad jag skratta!

Nu ska jag och Emma gå ner till stranden och sola och bada! Jag älskar sommaren!

Borat was so 2006


Hahaha! Jag är nog lite efter men jag såg alldeles nyss på Brüno-affischen att det stod "Borat was so 2006". Så himla klockrent! Iaf, jag, Emma och Lisa ska åka in till Kungsbacka ikväll och se den filmen och jag har höga förväntningar så hoppas den fyller upp dom!




Way out west 2009


För tredje året i rad har jag nu bokat min biljett till Way out west!!! Det ska bli så himla skoj! Dom banden jag måste se är följande: Anthony And The JohnsonsArctic Monkeys, Band Of Horses, Bassment Jaxx, First Aid Kit, Glasvegas, Lily Allen, My Bloody Valentine, Rise Against, Robyn(!), Teddybears och Vampire Weekend. Jag upptäckte alldeles nyss att med Rise Against låten Give it all vann jag en skiva på bandit när jag gick i 8:an. Så dom MÅSTE jag se!


Ha!

Gårdags kvällen var superlyckad! Jag har kommit underfund med att lokalen och inredningen är väldigt viktig på ett uteställe. På Berså är det himla snygg design och det gör nästan allt. Jag, Alex och Freddie hade himla skoj i går iaf och när vi stod i baren så upptäcker jag att jag står brevid Daniel Da Silva och Patrik Ekwall. Jag slängde ut en kommentar om att han va en grym dansare hehe och han buga och bocka för komplimangen. Hur som haver, när Miss Hallon Hanna och min "jord"Gubbe kommer till stan ska jag visa dom Thank god it's monday på Berså!

Thank god it's monday

Det spöregnar och jag skulle vara smart och ta nästa buss in till stan för att slippa vänta i kungsbacka en halvtimme, men det finns ingen nästa buss förän om en timme... Jobbigt läge! Men men, vi ska iaf in till Berså och fira att det är måndag! Det kommer bli sjukt kul som vanligt om inte roligare! Btw så har seglarveckan startat nu i Hunnebo och vi imon åker upp till Skärhamn för att få lite bohuslänkänsla  och sedan dra till Smögen en dag =)


Beat it with bounce

Kolla in denna! Så himla ballt!


blvd - skrhmn

I fredags var det himla skoj! Super mysigt på BLVD-förfesten med grillning och kladdkaka. Mums! Jag har massa skvaller att berätta men det kommer jag inte säga här! Haha Nu sitter jag i skärhamn och kollar ut på vår underbara utsikt. Är så himla sugen på att segla så det är inte klokt. Jag glömde såklart kameran både i fredags och nu när jag är i skärhamn, men ska upp hit i veckan då får ni se det jag ser nu =)


Lisa, Anna, Frida och Emma


Teddybears till Way Out West!

Vi ses i gbg den 13-15 augusti

Party time!

Yeaaah! Nu är jag i min hemstad igen =) har spenderat några dagar hos min mormor och botat min äckliga hosta som jag fick från Peace & Love. Ikväll blire party på BLVD i gbg med Lisa och Emma, Freddie kanske kommer och hänkar senare =) Vi ska dit redan vid 8 för privat förfest, nice! Bilder och annat skvaller kommer imon!

För att citera min käre gubbe: Smell ya later suckers!

när tiden är rätt ska jag plocka upp dig



Imon sticker jag till Göteborg :D

time to pretend


Just nu blev jag skit arg. Jag vet egentligen inte alls varför men jag är så himla arg. Jag såg en gigantisk spindel och det gjorde inte det hela bättre. Förövrigt vill jag åka till Bengans och hitta dom perfekta plattorna, sätta mig på en klippa i kvällssolen med ett glas vin i min hand. Sen vill jag bada i saltvatten, spela gitarr och ligga ner och kolla på moln. Jag vill att Luke Pritchard ska vara med mig en hel dag och bara göra spontana saker. Jag vill klippa bort mitt Peace & Love band för det är så jävkla fult!







No one sleeps when I'm awake

Jäklar vad jag har sovit idag! Inatt kunde jag inte sova pga min jäkla hosta som bara blir värre när jag lägger mig ner, men tillslut kom johnblund och jag sov som en stock till halv 2. Sedan flyttade jag ut i solen och sov där. Kom på en shit bra lösning så man inte dör av värmesvett, ha på vattenslangen och duscha sig var 5.e minut. Funkar super! Nu ska jag bara duscha mig någorlunda fräsch och överraska mamma med en ostbricka på altanen med vin. Sedan blir det förkrök hos miss Hallon Hanna ute i solen innan det bär av till Baba! Jag älskar sommaren!
PARTY ALL NIGHT LONG!


RSS 2.0