Halloween

Oh yes! Det är i år igen. Jag har dubbelcheckat och det stämmer. Skräck och puma blir halloween och den helgen har helt plötsligt blivit nutid och snart blir den dåtid tills den blir framtid och sen nutid igen. Om man hade varit snabb nog att köpa biljetter så skulle man gått på Röysopp på Berns ikväll. Jag kan tänka mig hur stämningen kommer vara där. Kommer ihåg hur det var på Wow och det var galet.



Hallon and me hade det roligt igår på Make up store. När vi klev in i butiken bjöds det på ryskadrinkar och snittar. Precis vad vi behövde! Det var tävlingar, inspirations sminkningar och jag köpte för mycket som vanligt. Inte bra. I slutet av kvällen blev Hanna och jag lite trötta och började skämta hela tiden. Vi köpte en juice på Espresso House och sen gick vi till Pocket shop där vi hittade en tant som diggade intensivt till musiken. På tåget hem läste vi högt små kylskåps intervjuer ur tidningen people. En Oskar hade alltid soltorkade tomater och oliver i sitt kylskåp. Låter som en grabb för våran trio.

tonight's gonna be a good night

Tonight's the night
Let's live it up
I got my money
Let's spend it up
Go out and smash it
Like Oh My God
Jump off that sofa
Let's kick it OFF

Ikväll blir det klubbkväll på Make up store med Hanna. Nice. Jag har fastnat för denna låten rejält. Så himla skön!

Äntligen sol!!

Åh! När jag vaknade imorse så sken solen vilket den inte har gjort på flera veckor. Man märker verkligen att man behöver solen för att få energi. Så jag tog på mig varma kläder och gick en härlig höstpromenad med solen i ögonen! Efter halva promenixen så kommer stora mörka moln och nu är det mulet igen... Men vi fick lite sol iaf. Idag ska jag tillbaka till jobbet för jag har ingen feber längre vilket är skönt, bara lite snuvig.

Igår bokade jag in massor av träning i min kalender för november månad. Måste verkligen komma igång på riktigt nu. Kom på en smart lite idé att om jag skriver in det i kalendern med bläck så måste jag göra det som står, annars måste jag stryka över eftersom det inte går att sudda bort och då blir det fult och kladdigt i min lille kalender. Hoppas att detta kommer att fungera, det ska fungera!

DU ÄR LIKA LITEN SOM EN BJÖRN


Nej

Okej, detta gör så att jag inte vill vaccinera mig mot svininfluensan...



Tänk er sjävla om ni gick till doktorn för att vaccinera er mot influensan och några dagar senare bli ni såhär istället. Jag ska nog inte vaccinera mig. Även om det kanske inte är den största sannolikheten att man drabbas som Desirée, så vill jag inte chansa.

Sjuk...

Usch, jag har feber och ont i hela kroppen. Inte härligt. Har bokat biljetter till gbg idag, lyxade till det med första klass (den var billigare än andra klass =)!). Har lyssnat på gammal musik idag. Hittade denna med Whitney Houston som Hanna och jag lyssnade på. Kommer du ihåg?

...

Jag hittade ordet som beskriver hur jag känner mig just nu. Besvärad. Just nu ser det inte alls ljust ut för jul och nyår. Ska fira båda dagarna nere i Göteborg, i blombranchen så jobbar man hela tiden och under jul/nyår har vi störst försäljning och då måste man ställa upp och jobba hela tiden. Antagligen kommer jag jobba både jul- och nyårsafton, men förhoppningsvis får jag vara ledig en av dagarna. Kollade upp tåg och flyg tider och det skiter sig totallt. Så hej då advents fika, julshopping, kalle anka och nyårs kalas... Just de! Kom på att jag kan ta vårat privatplan (!!) Då löser ju sig allt =) great!


Starbucks till sverige!

Det är sant! Man vet inte om man ska skratta eller gråta. Iofs så öppnar de på arlanda, men ändå. Starbucks är en utomlands grej som man ser framemot när man åker utomlands. Vi har ju det så bra med Espresso House tycker jag. Fast samtidigt är jag glad, för jag vet att jag kommer hänga på Starbucks även fast det är i Sverige och inte i Danmark.

Jobb event

Sjukt snygg kille som höll i jul inspirationen, en norrländsk opera sjungande florist. Hans arrangemang var inte så dumma heller.

Blommor

Jobbar idag och ska på en inspirationskurs ikväll med jobbet. När jag kommer hem ikväll ska ni få veta 2 nyheter som är grymt bra! Ha en toppen dag! xx

Ram di dam

Grymma? Ja! För att ta efter Jesper Salén... Detta är det nya svarta! ;)




@ RC

Vi älskar choklad!

Höstmys

Hittade en bild från lördag. Smygfotade Challe ;) nu är det Hanna och jag som köper en varm choklad på RC på var höst promenad :) xx

Happy up here

Det bästa jag vet är att morgon surfa. Göra iordning en kopp te och sätta sig vid datorn och kolla in alla bloggar, facebook och vimmel. Love it! Det får mig att tänka och planera saker jag vill göra i framtiden. Låter lite konstigt kanske men så är det. Idag är jag dessutom ledig! Och jag ska bara göra saker jag känner för idag, som morgon surfa, gå en promenad och kolla i lite affärer nere på stan (Sigtuna), ha en latte-lunch med mamma och sedan övningsköra in till stan (sthlm) och sätta mig på ett fik och plugga teori, sen kolla på Without a trace och Desperate housewifes ikväll. Låter great!


Fjärde ap fonden

Så här snygg är jag på jobbet. Mitt skosnöre har gått av på jag kom på denna snygga idé haha! HIGH FASHION!

Helg

Denna helgen har vart skoj. Igår tog Hanna och jag varandra i kragen och tog oss tid till ett besök på ACE. Challe spelade där och han var grym! Vi saknade dock vår gubbe, men det kommer fler tåg. Iaf... ibland när jag och Hanna är ute och röjer så får vi lite ryck när vi dansar och dansar överdrivet fult och driver med de flesta. Detta leder oftast till att vi inte har några som dansar nära oss utan det är en tom fläck runt om oss. Det är skoj. Så gjorde vi igår. Kvällen blev jättelyckad tills vi skulle ta nattbussen hem och vi somnade och vaknade upp på Arlanda (?!) bussen går inte dit i vanliga fall, men tydligen gjorde den det igår. Busschaffisen erbjuder oss skjuts till Rotebro för att ta pendeln tillbaka till Märsta som vi är fem minuter ifrån, men han orkade inte köra den vägen. Sen fick vi vänta 10 minuter för att han skulle matcha sina tider. det resulterade i att vi missade tåget i Rotebro så vi tog en taxi hem... Vi landade hemma hos Hanna halv 7 och jag har jobbat hela dagen så jag är lagom pigg nu =)

Nu börjar nya Gossip Girl!!!! Jag ska ta en valvet sallad och krypa upp i soffan och njuta!


Galen Hanna

Skatan var hur rolig som helst igår! Vi hade verkligen inga förväntningar och vi skratta hela tiden. Den rekommenderar jag verkligen! Innan vi tog över Rival åt vi en välförtjänt sushi. Kickan tipsade oss om ett jättemysigt ställe bakom NK. Det var hur mysigt som helst! Kommer dock inte ihåg vad det hette. Vi fick in sushi bitarna på en planka!


På vägen hem köpte vi en Chailatte och mumsa på en cocosboll. Nu kan det låta som att det ända Hanna och jag gör tillsammans är att äta, och det är sant. Det var en händelserik väg hem. Vi tajmade en 75.a så vi inte skulle behöva gå så långt... När vi kommer över bron till Sigtuna så dör helt plötsligt bussen. Busschaffisen försöker inte starta bussen igen utan vänder sig lungt om och säger på brytande svenska: Jag tror det är bränslestopp. Alla ba what?! 2 tanter framför mig börjar tjafsa med han och det slutar med att han beställer en ny buss till dom. Hanna och jag väjler att gå hem till mig för det går fortare. När vi går förbi hans hytt hör vi från bussradion att de inte kan skicka en buss nu för det har ingen personal inne. Haha! Undra hur glada tanterna blev? Nu ska jag och Hanna äta frukost! Äta! Äta!

Kvarteret skatan och sushi

Jag är så himla trött just nu. Ska på morgon möte på jobbet sen ikväll ska Hanna och jag äta sushi middag och sedan gå på Rival och kolla in Kvarteret Skatan. Längtar som en tok!

Vita byxor

Yeeah! Har kollat in SOS GUTE. Haha! Förra veckan så kom en så himla klockren kommentar. Det var filmat från stockholms veckan och polisen hade fått ett larm om ett bråk och dom åkte dit. När dom kom fram så sa dom till alla att sätta sig ner på gräset. Men en liten schteeekare vägrade. Polisen sa nu sätter du dig ner! Han svarade nej jag vägrar sätta mig på mina vita byxor! Sen tryckte polisen ner honom iaf och han vek fort upp sina vita knickers så han stod på sina knän. Haha! Jag skratta så himla mycket! Jag skulle inte heller vilja sätta mig ner i gräset med mina vita byxor men när det är polis och grejjer som säger åt en borde man nog göra som dom säger och inte tänka på sitt ego. Well, well, det var shit kul när jag såg på det. Go brats! Så nu till Sigtuna nyheten... den är inte stor men jag visste iaf inte om det. Vi har ju lite "kändis"-barn bland oss här i Siggis. Haha nu har jag forskat lite efter att ha sett efter tio imorse med Andreas Carlsson (Idol juryn). Där berättade han att han hade en son som gick i skola i Sigtuna. Hmm.. tänkte jag och tankarna kom genast in på sshl. Sen googlade jag lite och såg att han har barnet tillsammans med Hannah Graaf. Jag vet ju att Magdalena Graaf bor här men tydligen gör hennes syster det också. Hannah och Andreas son är 7 år och heter William. Vet egentligen inte alls varför jag skriver detta men nu vet ni iaf.

15 oktober

Hade lite internet problem imorse. Bloggar när jag kommer hem från jobbet :) då har jag lite sigtuna skvaller att berätta!

Jay-z?

Denna låten har jag fastnat för. Vet inte hur det kommer sig att jag lyssnar på Jay-z men jag har väll min lillebror att tacka för. =)


Så gott!


Detta är min absolut favorit. En latte och en varm vaniljbulle. Mums!

het som snö

Både igår och idag har det snöat. Idag var första gången jag såg det med egna ögon! Det var stora fluffiga flingor som kom ner till jorden, precis sånna man vill ha på julafton. Men dom kommer nu i mitten av oktober. Yes! Måndagens inspirations kväll på Make up store blev inte som vi tänkte oss. Hanna och jag kom in till stan lite tidigare än Jennifer och vi satte oss på Espresso House på Östermalmstorgs t-bana och väntade in Jennifer. Klockan 18:13 ringer min telefon och det är från Make up store... Såklart har vi tagit fel på tiden och vi skulle egentligen redan vart där. Sen kom Jennifer och vi tänkte shit va mysigt me bio! Det blev ingen bio för det går typ inga bra filmer på måndagar tydligen. Lite trist. Men vi höll humöret uppe och gick med bestämda flummiga steg till Åhlens. Vi gick raka vägen upp till herravdelningen och satte kurs mot parfymer... Vi hade så himla skoj. Hittade några riktiga guldkorn och några som vi avrekommenderar från allmänheten. Efter lite skratt fortsatte vi vår runda på åhlens, det slutade med en urgullig plånbok som vi alla tre köpte för att ha på krogen. Tack tjejer för att ni övertalade mig att köpa ;) Vi köpte godis och lekte på tåget hem. Ännu en helt vanlig planerad kväll för oss som aldrig blir som vi planerat. <3

Brocklyn we go hard

Denna vecka kommer bli kul.
Måndag: Inspirations måndag på Make up store.
Fredag: Kvarteret Skatan och suschi middag.
Lördag-söndag: Jobb på Karlaplan. =)
Ska försöka få me mig tjejerna på utgång någon kväll... det är lättare sagt än gjort ;)

xx

I'm bored come on let's get high

Jag har så tråkigt. Känner att någonting är fel men kan inte sätta fingret på vad det är. Egentligen vet jag precis vad som är fel men jag orkar inte. Ända sedan i fredags har jag känt att Frida inte riktigt varit med. Det känns bara tomt, som om orken bara har försvunnit. Just nu känns det som jag bara ger men får inget tillbaks. Det suger och jag vill bara flytta till ett annat land.

Denna låten är bra.

nästan som förr

Sitter i myskläder och väntar på Hanna som ska komma och kolla på Sex and the city. Kollar in Bumbi Björnarna och äter cheese cake. Yammie! Jag har längtat efter just detta, att kolla på tecknad film och sitta uppkrypen i soffan och bara ta det lungt. Jag är lycklig!

Vilken underbar dag (ironi)

Jag sitter och proppar i mig vindruvor så jag kan fisa bort alla kunder. Vet inte vilken sida jag vaknade på idag men det var verkligen inte rätt!

Mrgn

Godmorgon!
Sitter och tar min frukost tillsammans med tv4 morgon. Vem dyker upp i rutan? Jo, Kristian 16 år som stämde sin skola för mobbning och trakasserier för att han var bisexuell. Yes, samma person som klagade på min page för ett år sedan. Den var tydligen inte rätt klippt.

Respect

Hemma från en dag i stan! Hittade en supersnygg klocka som jag och Jennfier har letat efter! Köpte en lila och Jennifer en röd. Grymt snyggt! Det var så svårt att välja, fanns så många olika färger att välja bland. Var inne på Sabo och hittade den perfekta julklappen till mig själv! Det fanns bara 2 kvar så jag ska köpa dom på fredag innan jobbet. Oh shit! Desperate Housewives har börjat!!!


Onsdags Outfit

Nu blir det övningskörning in till stan och sen lite shopping på de! Härligt värre en dag som denna!


Byxor - April 77, Skärp - Burberry, Piké - Ralph Lauren


Motivation No. 5

Åh idag är jag så himla glad! Det är en klarblå himel med en härlig höstsol och min första lediga dag på 10 dagar och imon börjar ett 13-dagar pass. Det kommer vara såhär framöver och jag vet inte riktigt hur jag ska klara detta men jag har gett mig tusan på att inte ge upp! Tjej med motivation här va! Har kommit på ett litet motivations schema så jag inte ska känna att jag bara jobbar hela tiden. Lördag och lilllördag (onsdag) som mina spa-dagar där jag har lite egentid med scrub, ansiktsmask, hårinpackning, varmt bad och manikyr. Sen har jag träningsdagar när jag slutar tidigt eller börjar sent. Träningen gör ju att man känner sig piggare och orkar mer. Varje vecka ska jag avsätta tid för kompisar och umgås och göra roliga saker som bio, shoppingturer eller bara mysiga hemmakvällar med skvaller, te och film! För att inte bli allt för osocial så ska jag försöka köra på några utgångar i månaden. Kommer inte orka varje vecka men målet är en till två gånger i månaden, beror på hur pigg jag känner mig. Sen ska jag planera in lite semester trippar till Göteborg, alperna, New York och Gotland under hösten och den kommande våren. Det känns himla bra faktist!


Kanelbullensdag

Ät så mycket bullar ni kan idag! För det ska jag!

Lördag

Espresso house frukost, jobb på karlaplan, bio Coco avant Chanel med Hallon :) great!

RSS 2.0