daylight

Igår hade Hanna och jag en riktig plupp&hallon kväll. Hanna lagade god mat med en sallad som bara vi kan göra. Den är så jäkla god! Tänker inte avslöja innehållet för det förstör själva grejjen. Efter maten fortsatte vi vårt svullande med morots dipp, vit choklad kladdkaka och latte. Tanken var att vi skulle kolla film men båda somnade samtidigt som rullen börja snurra. När vi väl gick till sängs var vi ju pigga och börja tjattra om allt mellan himmel och jord. Slutade med att vi läste igenom alla mina blogg inlägg från förr i tiden.

Hästfest

I helgen kan man trott att jag var en äkta ridtjej. Torsdags kvällen spenderade jag hos Jennifer och vi tog på oss ridskorna för en tur till stallet. Hon mockade medans Vidar gjorde trix så jag kunde ge han lite godis. Himla skoj! Sen i söndags var det farsdag och jag pallrade mig ner till gbg där en dag med äventyr stod framför våra fötter. Gurre och jag tog med oss pappa till marstrand trakten för islandshäst ridning. Kände mig stolt som klarade av att borsta hästen och rensa hans skor helt själv! När vi väl var ute på turen töltade vi och galoperade! Sktkul! Haha kände mig som en hästpolo grabb när jag galoperade, svarta stövlar o vita byxor med en fin liten hjälm på huvudet. Men tyvärr så såg det nog inte lika ballt ut i verkligheten.


Scandinavian boat show


Onsdagsmys

Den här onsdagen kommer bli så himla bra! Lunchade nyss med Anna, lika mysigt som alltid. Snart blir det en efterlängtad latte med mitt hallon och båtmässa!


Tårtkalas

Igår fyllde lilla farmor år! Grattis! Ett ordentligt tårtkalas blev det med släkten. Mycket trevligt!


RSS 2.0