Sträcker upp mina händer

Just nu är jag så grymt konsert sugen så ni anar inte! De bara kryper i hela kroppen och som tur är har Hanna bokat Oskar Linnros 27 november. Nått att sätta tänderna i. Kommer förövrigt bli en grym helg här på ön. Imon är det kräftskiva och på lördag ska vi köra Via Notte igen! Great! Kommer nog bli lite ont om bilder eftersom min kamera har gått en tragisk död. Men nu ska Linn och jag äga musik quiset som börjar om några minuter sen blir det nog pasta och en film för min del ikväll tror jag.

via notte

Welliwell, nu kommer en liten update från la corse. Förra lördagen åkte vår resto chef hem för att plugga lite. Så vi slängde ner henne i poolen under service. Hur kul som helst va! I måndags tog vi tjejer bilen och åkte till Ghisoni för att hoppa från klippor och bada. Så jäkla ballt, helt kristallklart, iskallt bergsvatten och stup rätt ner. Veckan har varit fylld med fest. 2 inflyttningsfester hemma hos oss eftersom att Emelie och Adam flyttade in förra lördagen. I Fredags fyllde Karro 23 år och vi firade henne med sång och frukost på sängen. Efter hade vi en heldags picnic på stranden med bubbel, drinkar, ost, sol, bad och tårta. Så himla mysigt var det! När det blev mörkt körde vi afterski tema och Helena fixade fram varmchoklad med rom. Mums! Dagen efter åkte jag och Karro till Moriani och åt lunch och sen var det viloläge som gällde på stranden. På kvällen taggade vi alla till och åkte till Porto Vecchio och satte oss på ett supermysigt uteställe och gjorde oss redo för vår slutdestination Via notte som är en sjukt stor nattklub som ligger mitt ute i skogen på korsika. Man kan inte tänka sig hur det är om man inte varit där själv så dit måste man åka om man är på korsika. Så mycket kan jag säga. Efter massa dans och go musik beställde vi in 150 bitar sushi, så grymt gott! Hur ballt är det ändå inte att på korsika så ligger en av frankrikes största uteställen mitt ute i ingenstans där det får plats 5000 pers som röjer gärnet och som grädde på moset så serverar dom sushi hela kvällen! Kvällen blev så grymt lyckad och alla hade så himla skoj! Vi kom hem vid halv 6 och såklart fick jag för mig att dricka en cola i sängen. Jag la mig ner och drack 2 klunkar ur bruken och ställde den sedan på min mage och somnade in... vid 9 vaknar jag med ett ryck, lika så cola burken som fortfarande stod kvar på magen!?!?! men den vältes snabbt ut över hela mig och sängen. Najs! Trött som jag var orkade jag verkligen inte bry mig så jag gosade ner mig i colasängen till kl 15 då ja skulle upp och jobba. Gött! Just de! I onsdags fick jag världens bästa surprise paket från Hanna!! Hon är verkligen världsbäst den tösabiten! 2 sorters te, Lenas pastakrydda, tidningar, bikini, filmer och det bästa av allt... ett kort på hallonet själv! Saknar dig som attans ska du veta!



Fett snygga bilder, ungefär här slutar livet med min kamera. Jag tappade den i marken och nu vill den inte ta några kort. Men jag kanske kan fixa de om jag har tur. Så håll tummarna! I samband med min kamera insident så har mobilen såklart lagt av också. Batteriet är helt slut och laddaren fungerar inte längre. Fan va bra! Så nu kan ni bara nå mig på min franska mobil. Mitt minne är bra men kort så jag kommer inte ihåg några nr förrutom till mamsen och papsen så Hannie du får fråga dom ;) YES, de va allt! Ha de super i svenska kylan, här är de fortfarande svettigt varmt.

RSS 2.0