Grand Canaria nästa!

Nu äntligen sitter jag hemma hos hanna! Klockan 04.30 är det dags att stiga upp för att bege sig till Spanien! Wiie! Ska bli så himla skönt med semester från skolan. Iofs tar vi studenten snart och då kommer vi få mycket semester men ändå. Vi hade faktist planerat denna resa ända sedan 1:an i gymnasiet. Nu är det äntligen dag! Oj, nu kom jag på att Hanna och jag skrev små brev som dom gjorde i Crossroads och dom ska vi öppna på studentdagen. Spännande! Well. nu ska vi försöka sova lite innan den grymmaste resan börjar!

Kommentarer
Postat av: jennifer

HA DET SÅ UNDERBART TJEJER! Kommer visserligen saknar er massvis, men det är ett pris man får betala. Ni är så väl värda en resa bort till varmare breddgrader :) Sola lite för mig också vettja hihi.



PUSSPUSSPUSS PÅ ER!

2009-05-19 @ 23:54:44
Postat av: mie

BARA ETT TIPS



Sugen på att få gratis presentkort rätt ner i brevlådan på en valfri butik? Det finns en ny sida som är mycket lättare att samla ihop presentkort på, man behöver inte alls ha lika många poäng för att få hem presentkort som på övriga sådana sidor (till exempel gratisbio, gratisklader , gratismakeup, gratismode osv)



Passa på att bli medlem nu, sidan har knappt några medlemmar vilket gör det mycket lättare för dig att få flera presentkort.



Bli medlem här: http://www.freestreet.se/?r=87

2009-05-20 @ 00:06:58
URL: http://memie.blogg.se/
Postat av: Freddie johansson

fysatan vad härligt! lev livet bryden! :D

2009-05-22 @ 14:45:46
URL: http://freddiejohansson.blogg.se/
Postat av: hallon

asbra har vi det, stekta blötdjur ;)

2009-05-22 @ 18:38:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0