världscup

I lördags var champangen ett faktum på Doudoune, likaså shot rundan med Jon Olsson på Victors. Det märktes att världscupen hade anlänt till byn i helgen. Våra skiddagar har varit i väldsklass och festerna ännu högre. Och det bästa av allt är att detta är bara början. Vi har kört hårt på biljarden också och satsar på ett profslag inom kort. Jag kom nyss hem från några goa åk i backen och ska snart börja jobba. Om några dagar öppnar La Folie Douce, då blir de fest va!


Kommentarer
Postat av: Hanna

va fiint de ser ut =) vinterparadis på hög nivå!

2010-12-19 @ 20:21:32
URL: http://hannayoung.blogg.se/
Postat av: Hanna

va fiint de ser ut =) vinterparadis på hög nivå!

2010-12-19 @ 20:21:40
URL: http://hannayoung.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hej! Jag såg att du hade varit på Korsika i somras och tänkte fråga om du vet om staden Ile rousse är bra? Vi är 8 tjejer som är arton som vill åka på en inte dräggig resa som Rhodos fast fortfarande ha möjligheten att festa. Tror du Korsika och Ile rousse är rätt val för oss och finns det ens något uteställe där? Uppskattar svar otroligt mycket!!!!

2011-01-10 @ 19:40:21
Postat av: Anonym

Hej! Såg att du hade varit på korsika! Tänkte åka till Ile rousse, vet du om den staden är bra? Vi vill kunna festa fast det ska inte vara grisvecka som på Rhodos. Uppskattar svar otroligt mycket!!!!

2011-01-10 @ 20:43:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0